Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anda işteyim, kafamı kaldırdım tavana baktım aynı ışıklandırma sistemini kullanmışlar, çok amatörce olmuş, belli ki bütçe buna el vermiş.
    bizim mütevazi devlet dairemizde de bunlardan var

hatta geneli bozuk

Yorum

• Ya hele bi stat bitsin. Locaları düzenlemek, lambaları değiştirmek vs. kolay iş.
      MCMLXVII

Yorum

• Ben localarin bu halde olacağını düşünmüyorum. Trabzon insanı hem keyfine düşkün, hemde biraz lüks meraklisidir. Öyle kutu gibi loca da maç falan izlemez
        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben localarin bu halde olacağını düşünmüyorum. Trabzon insanı hem keyfine düşkün, hemde biraz lüks meraklisidir. Öyle kutu gibi loca da maç falan izlemez
          normal biri zaten locada mac izlemez
          loca geri cekilecegin, misafirlerini agirliyacagin, sohbet edecegin bi yerdir
          lüksdür
          okadar para verip, gelipde maci locanin icinden takip eden, o atmosfere cikip keyfini sürmeyen ya rahatsizdir yada görmemis

bilmem düsüncelerimi anlatabildimmi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu locayı tokiye yaptıramayacağımız bir gerçek ancak kulüp tokiye maddi olarak kabul ettirebilirse ve ya kulüp kendisi üstlenirse böyle localar olabilir..

kaldı ki biz bu locayı şimdi yapılmakta olan locadan 2 3 kat daha pahalıya zaten kiralamayacağız üsttekini 100 bine kiralıyorsak bunu da en fazla o civarlara kiralarız. sonuçta parayı verecek kişiler belli... o yüzden lüks bişe yapmaya gerek yok bence. üstte ki kadar da sıradan olmamalı orası da ayrı..
            YA TARTIŞTIĞINIZ OLAYA BAK

O locaları alacak kişi zeden kendi zevkine göre döşeyecektir bize ne isterse ahır yapsın oraya koyun koyup beslesin bize ne bize verdiği para ilgilendirir
            @ okşoholu

Yorum

• İç dizayn olarak bizim stadyuma benzetilen Spartak Moskova'nın yeni yapılan stadı, dış dizaynı mükemmel.

.

Yorum

• Bu da stadyum içine kurulan mağazasından ;

.

Yorum

• Ya arkadaşlar Allah'ınızı severseniz kulübün haline bakın, zihniyeti görün sonra da neler istediğinizin farkına varın.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Sanki siz oturacaksınız localarda )) neyın tartışması bu
                    ....

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu da stadyum içine kurulan mağazasından ;

Maliyetide bi o kadar fazla kac kere tartisildi maliyeti bizimkisinden yaklasik iki misli.

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maliyetide bi o kadar fazla kac kere tartisildi maliyeti bizimkisinden yaklasik iki misli.
                        Stadyumdaki mağaza olsun, localar olsun biraz gösterişli olmalı. Çatı işine hiç girmiyorum zaten. Bu dediklerim yapılabilecek şeyler.
                        .

Yorum

• Elalem neler yapıyor ya vay anasını. Biz de bu malzeme bolluğunda yapılabilecek en kötü stadyumu yaptırıyoruz.

Yorum

• Ben zaten wclerde beyaz fanyansın kullanıldığı fotolardan anlamıştım iç mekana ne derece önem verildiğini.bildiğiniz eski beyaz fanyanslardan.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu da stadyum içine kurulan mağazasından ;

Şu görüntü varya şu görüntü. Stadyumumuzun dış cephesinin bu şekil olması için nelerimi vermezdimki. İşte, insanda şans olacak. B.k var tam bize stadyum yapılacağı dönemde şu adam bakan oldu. Ben olsaydım manyak bir şey diktirirdim şuraya...

Gesendet von meinem LG-D855
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben zaten wclerde beyaz fanyansın kullanıldığı fotolardan anlamıştım iç mekana ne derece önem verildiğini.bildiğiniz eski beyaz fanyanslardan.
                                Yau hale da mi lüks olacak, gidu isicesun miççasun nedu yani
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X