Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çekecek bir şey yok aslında hava da kötü, bence hiç yorulmasın.
    aslında evet cekmesede olabılır bı sorım dedım ,bu saatden sonra dıs degısımden zıyade ıcerde neler oluyor calsımaalra ne durumda bırde yenı bılgı ögrenebılyıor mu ,gıtmekde kı en buyuk amac olsa gerek...

Yorum

• Asıl siz çatı başladığında bitmeyecek naralarını görün Bjk stadyumu bitermiş burası bitmezmiş Bjk stadyumu ilk Ağustos da bitiyordu ama hala daha kaba inşaatla uğraşıyorlar. Bizim stadyumun kaba inşaatı 17 ayda bitti. Yeni sezona yuvarlak hesapla 8 ay var, çalışan 500 kişi var geceli gündüzlü, Çatı Mayıs ayında bitecek denildi. Çatı bittikten sonra yeni sezona kalır 3 ay , bu 3 ay süre de çim için ayrılır.
      Daha bir kaç gün önce İbrahim Nacar üstüne basa basa söyledi '' programımızın önündeyiz '' diye.
      Bazen her şeyi de biz bilmeyelim !!
      8 ay Çatı, İnce işçilik, İki adet bina, Çevre düzenlemesi için yeterli bir süredir bence !
      Benim endişem yok yetişmeyeceğine dair.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadın inşaatını mı kısaltıyorlar bu şekilde?Bjk stadı için başkanları ilkokul çocuklarının bile poposuyla güleceği bitirme süreleri verdi de ne oldu?Geçen Ağutos'da stad bitiyordu o tarih geçince devre arası bitecek dedi ve şimdi de sanırım onun yerine buradaki bazıları Bjk stadı biter bizimki bitmez diyerek kendilerini komik duruma düşürmek istiyor.
        İnşaat süresini kast etmedim..adamlar stadyumlarının isimlerini reklamlarını her ortamda duyuruyor..sanki bir tek İstanbul'da stad yapılıyormuş havasını basıyorlar.

Yorum

• Hiç 500 kişi çalışıyormuş gibi gözükmüyor. Bariz bir yavaşlama var, buradaki arkadaşlar prekâtlar erken takılmasada birşey farketmez diyerek iyi niyetli düşünmeye çalışıyorlar. 2 ay önce planlanandan
          önce gidiyorduk güya, şimdi açılışa yetişirse ne ala.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asıl siz çatı başladığında bitmeyecek naralarını görün Bjk stadyumu bitermiş burası bitmezmiş Bjk stadyumu ilk Ağustos da bitiyordu ama hala daha kaba inşaatla uğraşıyorlar. Bizim stadyumun kaba inşaatı 17 ayda bitti. Yeni sezona yuvarlak hesapla 8 ay var, çalışan 500 kişi var geceli gündüzlü, Çatı Mayıs ayında bitecek denildi. Çatı bittikten sonra yeni sezona kalır 3 ay , bu 3 ay süre de çim için ayrılır.
            Daha bir kaç gün önce İbrahim Nacar üstüne basa basa söyledi '' programımızın önündeyiz '' diye.
            Bazen her şeyi de biz bilmeyelim !!
            8 ay Çatı, İnce işçilik, İki adet bina, Çevre düzenlemesi için yeterli bir süredir bence !
            Benim endişem yok yetişmeyeceğine dair.
            Ben Beşiktaş stadına biter demedim ama seninle geçen gün konuştuğumuz bazı konular var. Bu stadın o yüzden biteceğini düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Beşiktaş stadına biter demedim ama seninle geçen gün konuştuğumuz bazı konular var. Bu stadın o yüzden biteceğini düşünmüyorum.
              Ağustosa 8 ay var yaklaşık 200 gün. Sonucu hep birlikte göreceğiz.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşaat süresini kast etmedim..adamlar stadyumlarının isimlerini reklamlarını her ortamda duyuruyor..sanki bir tek İstanbul'da stad yapılıyormuş havasını basıyorlar.
                Reklamı Vodafone yapıyor,yaptırıyor Bjk ise İstanbul'un güzel yerinde stadı olmanın ekmeğini yiyor hepsi bu.Öyle bir reklam furyası ki adamların köstebek yuvası stadı,iki kat localı stadı bizimkinden iyi oldu.
                Bizim yetkili birisinin stadın bitmesi ile ilgili Fikret orman gibi absürd tarihler verecekti varya buraları düşünemiyorum,bu konunun başına nostalji yapın boş zamanlarınızda denize dolgu yapılıp stad yapılacak dendiğinde sanki Mars'a uzay üssü kuracağız denmiş gibi abartılı tepkiler,alaya almalar.
                Şu tip insanlara değil de etreflarında bunlara katlanmak zorunda olanlara acıyorum.Forumdaki yazılarına dayanamıyorum onlar bu tiplerle ömür geçiriyorlar.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Reklamı Vodafone yapıyor,yaptırıyor Bjk ise İstanbul'un güzel yerinde stadı olmanın ekmeğini yiyor hepsi bu.Öyle bir reklam furyası ki adamların köstebek yuvası stadı,iki kat localı stadı bizimkinden iyi oldu.
                  Bizim yetkili birisinin stadın bitmesi ile ilgili Fikret orman gibi absürd tarihler verecekti varya buraları düşünemiyorum,bu konunun başına nostalji yapın boş zamanlarınızda denize dolgu yapılıp stad yapılacak dendiğinde sanki Mars'a uzay üssü kuracağız denmiş gibi abartılı tepkiler,alaya almalar.
                  Şu tip insanlara değil de etreflarında bunlara katlanmak zorunda olanlara acıyorum.Forumdaki yazılarına dayanamıyorum onlar bu tiplerle ömür geçiriyorlar.

Hiç alakası yok olay sadece reklam ve kamuoyu algısı. Şuan benim arkadaşlarımın %99 unun Trabzona bir stad yapıldığından haberi yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ağustosa 8 ay var yaklaşık 200 gün. Sonucu hep birlikte göreceğiz.
                    İhalenin son gününü sen hesaplamıştın. Neydi resmi sürenin tam tarihi?
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İhalenin son gününü sen hesaplamıştın. Neydi resmi sürenin tam tarihi?
                      İhale tarihi 02.05.2013 Yer teslimi 28.06.2013 İşin süresi 700 İş günü.

Yer tesliminden sonrasını baz alırsak 13 Aralık 2014 itibariyle geçen süre 534 gün. Şirketin işi teslim etmesi için elinde kalan süre 166 gün yani 28 Mayıs 2015 Tarihi. Yeni sezon Ağustos da başlayacak 28 Mayıs sonrası yaklaşık 90 gün var.
                      Özet olarak Şirketin elinde bu gün itibariyle 166 gün var ama yeni sezona 260 gün gibi bir süre var şirket bu sürede işi teslim etmesi gerekiyor .

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İhale tarihi 02.05.2013 Yer teslimi 28.06.2013 İşin süresi 700 İş günü.

Yer tesliminden sonrasını baz alırsak 13 Aralık 2014 itibariyle geçen süre 534 gün. Şirketin işi teslim etmesi için elinde kalan süre 166 gün yani 28 Mayıs 2015 Tarihi. Yeni sezon Ağustos da başlayacak 28 Mayıs sonrası yaklaşık 90 gün var.
                        Özet olarak Şirketin elinde bu gün itibariyle 166 gün var ama yeni sezona 260 gün gibi bir süre var şirket bu sürede işi teslim etmesi gerekiyor .
                        İhaleye göre öyleyse bu işin oluru 700 gündür, bunu kabul ederek girdi bu şirket bu işe. Ek locaların yapımını o kadar etmesede 90 günden kabul etsek bile yinede her türlü yetiyor zaman. Sıkıntı etmeye gerek yok yani.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İhaleye göre öyleyse bu işin oluru 700 gündür, bunu kabul ederek girdi bu şirket bu işe. Ek locaların yapımını o kadar etmesede 90 günden kabul etsek bile yinede her türlü yetiyor zaman. Sıkıntı etmeye gerek yok yani.
                          Bence de sıkıntıya gerek yok

Yorum

• Arkadaşlar bir çatı firması aldığı bir işi 3 4 ay içinde bitirmesi gerek yoksa zarar eder hertürlü. Proje detayini bilmiyom ama kaba tabirle çelik üzerine Membran kaplanacak. 40 bin metre kare yeri trapez taşyünü Membran ile 3 ayda kapatabiliyoruz hemde 10 15 kişilik bir ekip ile. Bizim yaptigimiz iş daha ince bide hertürlü kapatirlar 3 4 ayda catiyi. Eğer projede büyük hatalar yoksa tabi.
                            En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 14.12.2014, 08:21.

Yorum

• Umarım yeni sezona sadece stad değil kompleks tümüyle yetişir, yoksa oraya şimdiden geçmenin bir anlamı yok
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• 14.12.2014 (YENİ RESİMLER)

boyalı localar ibrahim hacıosmanoğlununmuş

En son OĞUZHAN061 tarafından düzenlendi; 14.12.2014, 11:01.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X