Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    loguage alanının tribün olmasından yanayım o apartman görüntüsü tamamem yok oluyor

dostum sen heralde anlayamıyorsun? senin yaptığın şekilde orası olmaz olamaz. ne açı buna müsait ne de yeterli alan var. kaldıki bir önceki sayfada belirttiğim gibi en az 7 8 tane seyirci çıkışı vermek zorundasın dolayısıyla görüntü daha da kötü olur bu şekilde..

bu alanı en iyi restorant yaparak değerlendirebiliriz aslında. mesela konya stadında çok güzel bir yer yapıldı maç olmadığı günlerde de kullanılabiliyor. ilerde yönetime burayı restorant olarak kullanmasını sağlarsak çok daha güzel olur..

Yorum

• Yapılabilecek olan öneriler versek daha yararlı olabilir bence.
      MCMLXVII

Yorum

• Yahu ben böyle olacak söyle olacak demiyorum. Laf atacagina sizde bir görsel hazirlayin da nasil olacagini görelim ozaman.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Valla ben yapılabilecek önerilerin de dikkate alındığını düşünmüyorum. Herşeye bir bahane bulunuyor. Bugüne kadar hangi istediğiniz oldu ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dostum sen heralde anlayamıyorsun? senin yaptığın şekilde orası olmaz olamaz. ne açı buna müsait ne de yeterli alan var. kaldıki bir önceki sayfada belirttiğim gibi en az 7 8 tane seyirci çıkışı vermek zorundasın dolayısıyla görüntü daha da kötü olur bu şekilde..

bu alanı en iyi restorant yaparak değerlendirebiliriz aslında. mesela konya stadında çok güzel bir yer yapıldı maç olmadığı günlerde de kullanılabiliyor. ilerde yönetime burayı restorant olarak kullanmasını sağlarsak çok daha güzel olur..
            dostum senin kafanmı iyi ? tokinin böyle bir şey yapmayacağını bende biliyorum. kulüp stadı devraldıkdan sonra belki yapar diyorum. ve o tribünü yapmak için yeterli alan var tribünü shop ile eklediğimiz yer loca değil lounge alanı yeterli yerde mevcut. son olarak 7-8 seyirci girişine gerek yok max. 4 tane seyirci girişi yeter o noktaya.
            bişeler yapmaya çalışıyoruz hemen çıban gibi çıkıyosunuz. destek olun köstek değil.
            En son EgeKum tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 16:42.
            Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Çevre düzenlemesi Stad baz alınarak yapılsa, stada göre düzenlense dah iyi olurdu...

Örneğin

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapılabilecek olan öneriler versek daha yararlı olabilir bence.
                şahsi fikrim bizim vereceğimiz hiçbir şeyi yapmazlar. kulüp ne zaman stadı devralır o zaman yönetime yaptırabiliriz.
                Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar kaliteli olmaz... Kesinlikle güzel ama olamaz.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dostum senin kafanmı iyi ? tokinin böyle bir şey yapmayacağını bende biliyorum. kulüp stadı devraldıkdan sonra belki yapar diyorum. ve o tribünü yapmak için yeterli alan var tribünü shop ile eklediğimiz yer loca değil lounge alanı yeterli yerde mevcut. son olarak 7-8 seyirci girişine gerek yok max. 4 tane seyirci girişi yeter o noktaya.
                    bişeler yapmaya çalışıyoruz hemen çıban gibi çıkıyosunuz. destek olun köstek değil.
                    Alandan kastın burası mı Ege, topu topu 2 metre olan yere mi o tribünü kuracaksın.

Estetik kısmına hiç girmiyorum !

Yorum

• Dış kaplamanın açık kısımlarını kaplama düşüncesi vardı o ne durumda acaba bilgisi olan varmı..

Cam veya membranın daha saydam veya buna benzer torku konyadaki gibi olabilir bir şeyle kapatılsa daha iyi olur gibime geliyor...

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En alt kısım loca değildir herhalde. Loca olursa alt tribün nereden girip çıkacak, başka kapı yok.

Yorum

• gerçekten stadın bu tarafı gittikçe trajıkomik bir hal alıyor. Zamanla alışacağız heralde bu görüntüye.
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Her şey tamam da şu kırmızı ile işaretlediğim duvarlar stadyumun en anlamsız yeri galiba,en baştan beri en anlam veremediğim yer orası.Ne yapılacak buraya,var mı bir plan? Yok gibi

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her şey tamam da şu kırmızı ile işaretlediğim duvarlar stadyumun en anlamsız yeri galiba,en baştan beri en anlam veremediğim yer orası.Ne yapılacak buraya,var mı bir plan? Yok gibi
                              Orası koridormuş.

Bence oraya tribün yapılabilir, ayrı bir hava katar protokol tribününe.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orası koridormuş.

Bence oraya tribün yapılabilir, ayrı bir hava katar protokol tribününe.
                                Nasıl koridor o yahu Böyle bir açıklıkta böyle bir duvarın açıklaması olamaz

Bence de 2 basamak tribün yapılsa çok tatlı olur oraya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X