Tribünler sahaya mümkün olduğunca yakın ve dik olsun. Rüzgar, çim, vb. sorunlar olmasın. Ulaşım iyi planlansın. En azından maç günleri insanların zaman geçirebileceği mekanlarla stadyum ve çevresi cazip hale getirilsin. Öncelikli beklentilerim bunlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
renkdaşlar az önce tokiye bilgi edinme kanunu cercevesinde mesaj attım. daha önce deneyen oldumu bilmiyorum ancak cevap gelirse gelen cevabı burada paylaşacağım.
tokinin sitesindeki form üzerinden gönderdiğim mesaj şu şekilde;
Trabzon vilayeti Akyazı bölgesine yapılmakta olan stadyumun resmi kapasite bilgisi; dış kaplamasında kullanılacak olan malzeme cisminin niteliği;
Ayrıca stadyumun kesit planları; basın bilgilendirme amaçlı maketinin fotoğraf veya fotoğraları;
Stadyumun kale arkası ve taç çizgisi diye tabir edilen kenar çizgilerine proje ve plan üzerinde belirtilen metre cinsinden uzaklığı,
Stadyum ışıklandırma sisteminin teknik planları; kesit plan üzerindeki yerleşim yeri;
son olarak stadyumun resmi ihale bedeli ve ve ihalede belirtilen resmi teslim tarihi hakkında bilgi.
ilginiz için teşekkür ederim.
bakalım ne yanıt gelecek.En son AnAKiN tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 19:01.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜStteki foto gözükmüyor. Sadece bende mi gözükmüyor bilmiyorum.
Firmamı çok hızlı ilerliyor yoksa normalmi bu şekilde ilerlemesi acaba?
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde secım sonrası görün akyazıyı..
haa mevcut beld.baskanı secılmezse o zaman görün cümbüşü....bır aksamda yıkım kararı gelır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasi kinini başka tarafta tatmin et, burası stadyum çalışmaları başlığı.
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyasi kin mi güldürdun benı
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyasi kin mi güldürdun benı"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
ihale edilmiş karara baglanmıs . tamamlanması için gün sayısı koyulmus. insaat baslamıs
firma elınden gelen tum gucle o gun aralıgında insaatı bıtırmek isteyecektır . siyası olayların etki yaratacagını sanmıyorum .
stad yapımına hıc baslamasa dedıgınıze hak verecegım.
Kuşkularınız stadyum dısında etraftakı kompleks ve yollar içinse haklısınız61
Yorum
-
İlk olarak Miserable tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi püskevit versem?
şaka bır yana yedi yıldır cesıtlı nedenlerden dolayı yapılamayan veya yapılmayan stadımız İNŞALLAH (bır dahakı secımlere kadar )biter..
türkiyede stadının yapılmasını en fazla bekleyen klüp rekoru bızım elımızde...
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok yok reis ıkıısıde degıl 30 mart yaklasıyor ondan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum