* Bu beton yığını bitince sadece Para gelicek. Peki sen bu Pislik düzende Şampiyon olabilicekmisin ?
* Ülkenin baştan aşşağı Hırsız'ın peşinde el pençe olduğu bir ortamda ? Sadece figuran olursun. Şu stad'ın neyine seviniyorsunuz hiç anlamıyorum...
Elimizi ayağımızı çekelim futbol işinden takımı da lav edelim stadyumu da yıkalım ne dersin oturalım evimizde ne dersin buna ? Bu şekilde kirli düzenin zaferi dahada hızlanır amaçlarına da ulaşırlar böylelikle. Bak ne güzel demiş Kazım Koyuncu sana da çok benziyor bu arada yada sen ona ; Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. Bu yüzden vazgeçmek yakışmaz bize.
Elimizi ayağımızı çekelim futbol işinden takımı da lav edelim stadyumu da yıkalım ne dersin oturalım evimizde ne dersin buna ? Bu şekilde kirli düzenin zaferi dahada hızlanır amaçlarına da ulaşırlar böylelikle. Bak ne güzel demiş Kazım Koyuncu sana da çok benziyor bu arada yada sen ona ; Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. Bu yüzden vazgeçmek yakışmaz bize.
ben bu firmaya güveniyorum. adamlar 3-4 ay önce konya statını devraldılar. şu an kaba inşşatı bitirdiler. çatı kaplamasına geçtiler.. bizdede kazık çakma işlemi malesef çok uzun sürdü. o bitsin. stat inşaatı bence çok daha hızlı olacaktır..
ben bu firmaya güveniyorum. adamlar 3-4 ay önce konya statını devraldılar. şu an kaba inşşatı bitirdiler. çatı kaplamasına geçtiler.. bizdede kazık çakma işlemi malesef çok uzun sürdü. o bitsin. stat inşaatı bence çok daha hızlı olacaktır..
açıkçası ben de en çok konya stadın da ki ilerlemeye güveniyorum. gerçekten çok başarılı bir iş çıkardılar orada kısa zamanda.. umarım aynı istek aynı hız bizde de kısa zamanda gösterirler. ki trabzonspor taraftarı olduklarını düşününce böyle de olacaktır.
Arkadaşlar seçim arefesindeyiz Akp belediyesine bu yolla baskı kurabiliriz bence özellikle kamera konusunda isteğimizi iletebilecek bir çalışma yapalım ?
arkadaşlar seçim arefesindeyiz akp belediyesine bu yolla baskı kurabiliriz bence özellikle kamera konusunda isteğimizi iletebilecek bir çalışma yapalım ?
oyle basbakanin omuzuna bordomavi kaskol takmakla turubun lideri olunmaz gurbetteki ts ler icin haftanin belirli gunlerinde stad icin bilgi vede fotoraf akyazininda tepesine ulubatli hasanin surlara diktigi bayrak gibi kamerayi oraya koyduracaksin kardesim bizde senin arkandan degil yurumek kosalim kardesim gurbetten dusuncemiz budur
acaba stad yapıldıktan sonra stad gelirleri tahminen ne kadar olur? yada kac civarinda degişir.? bence bu da bizim için önemli olmalı diyedüşünüyorum.. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
resimler için teşekkürler bende cumaya kadar insallah gidip resim çekip foruma tacam
acaba stad yapıldıktan sonra stad gelirleri tahminen ne kadar olur? yada kac civarinda degişir.? bence bu da bizim için önemli olmalı diyedüşünüyorum.. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
resimler için teşekkürler bende cumaya kadar insallah gidip resim çekip foruma tacam
oyle basbakanin omuzuna bordomavi kaskol takmakla turubun lideri olunmaz gurbetteki ts ler icin haftanin belirli gunlerinde stad icin bilgi vede fotoraf akyazininda tepesine ulubatli hasanin surlara diktigi bayrak gibi kamerayi oraya koyduracaksin kardesim bizde senin arkandan degil yurumek kosalim kardesim gurbetten dusuncemiz budur
Anladığım kadarıyla siteminiz şu tribünlerden uzaklaştırılan tribün liderine. Bu kişilerle iletişim geçebilecek kimse yok mu bu forumda. Bu istekler için Kulüp başkanıyla, belediye başkanıyla vs. İletişime geçmemiz lazım gurbette olan taraftarların ihtiyacı var. Cumartesi günü yapılacak yürüyüşte bir kısım taraftar toplanıp kulüp binasına yada belediye binasına gidilip bu isteklerin iletilmesi lazım.
arkadaşlar f.gümrükçüoğlunun bi açıklamasını okudum stadın 2015 haziran ayında biteceğini söylüyor inşallah öyle olur. bu arada orada yapılması gereken çok önemili bir eksik var oda kapalı spor salonu basketbol maçları için 10bin kişilik güzelbir kapalı spor salonu yapılırsa harika olur.(hayrgürbiraz ters dahada önemlisi futbolla basketbolun mutlaka bir arada olması lazım)
stadlarıda lazım değil dünyanın en iyi stadı bizde olsa ne olacak Allah aşkına ne heyecan bıraktılar ne keyif dün akşamki rezilliği gördükten sonra lazım değil stadyumlarıda yatırımlarıda bizi kendi halimize bıraksınlar yeter.
Yorum