Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyum tribünlerinin birinci katında 24 basamak olması gerekmiyor mu? Arka sayfadaki resimde Loca tarafında basamak sayısı 18 saydım. Birinci kat basamak sayısı tribünlerin dört tarafında da eşit sayıda olacaksa bi gariplik var sanki?

En son erolizmts tarafından düzenlendi; 14.03.2014, 16:57.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadyum tribünlerinin birinci katında 24 basamak olması gerekmiyor mu? Loca tarafında basamak sayısı 18 saydım. Birinci kat basamak sayısı tribünlerin dört tarafında da eşit sayıda olacaksa bi gariplik var sanki?

Bu resim Mainz içim tasarlanan stadyumdan alıntı,bu resimde stadyumun kapasitesi yanılmıyorsam 40 değil. Daha sonra dizayn edilerek büyütüldü kapasitesi. Yeni halinin görseline ulaşamadığımız için nasıl olacağını bilmiyoruz.

Yorum

• @Fatih Ç

Evet haklısın Mainz tasarımının Akyazı'ya uyarlanmış hali. Ama yine de eklediğin resimden yola çıkarak basamak sayısı konusunda bir süpriz durum ortaya çıkacak gibi.
        En son erolizmts tarafından düzenlendi; 14.03.2014, 17:06.

twitter

Yorum

• İşin garibi o tek tribüne toplanmış apartman görünümlü loca yığını da Türkiye'ye geldikten sonra çizilmiş. Mainz'a çizilen projede yokmuş. Herhalde loca sayısını bize çok gördüler, 49 tane neyinize yetmiyor dediler. Bazıları da destek olmuştur kim alacak sanki diye. Zaten yakında kulübü küçültüp ceplerine sokacaklar sorun yok
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

@Fatih Ç

Evet haklısın Mainz tasarımının Akyazı'ya uyarlanmış hali. Ama yine de basamak sayısı konusunda bir süpriz durum ortaya çıkacak gibi.
            Zannetmiyorum sürpriz olacağı alt basamak 24, üst basamak 25 açıklandı. Sürpriz loca kısmında yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Yayın odası o bölüme nasıl bir hava katacak bilmiyoruz.

Yorum

• Tranway neden lüks kaçsın anlamadım sahil yolu yapılırken planlanmalıydı.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zannetmiyorum sürpriz olacağı alt basamak 24, üst basamak 25 açıklandı.
                İnşallah olmaz. Loca tarafı birinci kat 18, diğer taraflar 24 olacak o zaman.. Doğrusu için % 25'i bekleyeceğiz artık.
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 14.03.2014, 17:12.

twitter

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşin garibi o tek tribüne toplanmış apartman görünümlü loca yığını da Türkiye'ye geldikten sonra çizilmiş. Mainz'a çizilen projede yokmuş. Herhalde loca sayısını bize çok gördüler, 49 tane neyinize yetmiyor dediler. Bazıları da destek olmuştur kim alacak sanki diye. Zaten yakında kulübü küçültüp ceplerine sokacaklar sorun yok
                  BJK stadyumuna da bina çıkılıyor şu loca bölümünü yapıyorlar. Bu bina sadece bir kale arkasında düşünülmemiş geri kalan bütün tribünlerde var. Alt katla üst kat çok ayrı duracak gibi.

Yorum

• bir ucundan öbür ucuna yarım saat çeken yere kim niye tramvay yapsın,yeni stada gitmek için tramvay isteniyorsa, o zaman herkesin evinin karşısına bir stat yapılsın, gitmesi kolay olur, yok stat için değilse bu tramvay muhabbeti niye esir alıyorsunuz bu başlığı.
                    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir ucundan öbür ucuna yarım saat çeken yere kim niye tramvay yapsın,yeni stada gitmek için tramvay isteniyorsa, o zaman herkesin evinin karşısına bir stat yapılsın, gitmesi kolay olur, yok stat için değilse bu tramvay muhabbeti niye esir alıyorsunuz bu başlığı.
                      Amaç yolculuk değil ki şehre katacağı hava bence. Ama bence zamanı şimdi değil bu tartışmanın.

Yorum

• Oooo kapasite değişmiş, kesin Fatih Ç. reyis yaptırmıştır.

Temeli aç çimento dökelim reyis, ince çizim yap autocad'in olalım üstat.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Mersinde bile 54 loca var..

Yorum

İnşallah olmaz. Loca tarafı birinci kat 18, diğer taraflar 24 olacak o zaman.. Doğrusu için % 25'i bekleyeceğiz artık.
                            Geçenlerde yetkili loca bölümü ilk kat 19 basamak olacak demişti. Ama şu an bulamadım kaynağını

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oooo kapasite değişmiş, kesin Fatih Ç. reyis yaptırmıştır.

Temeli aç çimento dökelim reyis, ince çizim yap autocad'in olalım üstat.
                              ben bir şey yapmadım Emirhan..Kapasite hep buydu zaten, hatta biraz daha fazlası var ama 41.461 olarak adlandırılıyor kapasite. Çizim konusunda Ahmet Aksu arkadaşımız uğraşıyor onu bekleyeceğiz

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bir şey yapmadım Emirhan..Kapasite hep buydu zaten, hatta biraz daha fazlası var ama 41.461 olarak adlandırılıyor kapasite. Çizim konusunda Ahmet Aksu arkadaşımız uğraşıyor onu bekleyeceğiz
                                Peki soru; İleri ki yıllarda efsanevi bir organizasyon alırsa T.C. stadı bir şekilde eklemeyle büyütme şansımız var mı pratik olarak, hani ona göre dizayn ediyorlardı ya yeni statları, şimdilik 40 binde işte diyelim hafif oynamayla 45-47 ye bağlarız gibi yada 50'ye böyle imkanı olur mu ? Hani olur ya avrupai bir şehir oluruz bir sanayi şehri oluruz hani olmaz ya olursa nufusumuz artar falan belki lazım olur.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X