Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Stadyum cok yerine dibine sokuluyor gibime geliyor...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• f1bekir,ellerine sağlık.Fotoğraflar çok güzel.

Her gün biraz daha yükseliyor stadyum,işin ilerleme hızı ve beni tatmin ediyor ciddi manada,ama gerçekleştirilen iş içime sinmiyor pek.Yapmışken en iyisini yapmak gerekirdi ama daha özelliklerini bile tam olarak bilmediğimiz bir stadyum yapılıyor,elimizde sadece bir maket ve birbirine uymayan görseller var.İnsanın içi nasıl rahat olabilir ki?

Bu saatten sonra proje planını değiştiremeyiz,'alternatif yollarla nasıl daha güzel hale getirebiliriz'i düşünmemiz lazım.Elimizdeki görsele göre dış inşaatın 'şekli' sıkıntı bence.Mesela dış cepheyi daha güzel göstermek adına ışıklandırma konusunu önemli bir şekilde dile getirmemiz gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ağasarlı Benim anlamadığım Şantiye şefi ; Ve diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranin daha yakın olacağını söylüyorum diyor. Anlamadığım bu nasıl olacak, bu kadar emin konuşmasının nedeni muhakkak vardır.
        bence bu gerçeği yansıtmıyor.bjk statı kale arkası 7 m civarı yan tribün ise 6 m civarı olacak. ama bjk tribünleri yakın yapmaya mecbur , istesede çok uzak yapamaz tribünleri. çünkü statın bitiminden itibaren yollar geçiyor , alan yok yani..
        bana sorarsanız çok ta takılmaya gerek yok uzaklık konusuna.

Yorum

• Daralduk Daa..

Stad Bitene Kadar Biz Tükenmezsek İyidir..
          Uğur BULUT || TWİTTER ADRESİM

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence bu gerçeği yansıtmıyor.bjk statı kale arkası 7 m civarı yan tribün ise 6 m civarı olacak. ama bjk tribünleri yakın yapmaya mecbur , istesede çok uzak yapamaz tribünleri. çünkü statın bitiminden itibaren yollar geçiyor , alan yok yani..
            bana sorarsanız çok ta takılmaya gerek yok uzaklık konusuna.
            Bilmiyorum çok emin konuşuyor bu söyleminde.

Yorum

• bekir kardeşimize çok teşekkür ederiz herşey gayet güzel

Yorum

• f1bekir resimler için teşekkürler ellerinize sağlık

Yorum

• arkadaşlar bu projeyi bize uygun gören tüm trabzonlular size yazıklar olsun.Şu stad projesi 2002 yılında yapılmış bir proje gibi sanki.Yıl olmuş 2014 çizdikleri projeye bakar mısınız?Kaldıki bu proje bile bizim için çizilmemiş bundan 3-5 yıl önce Almanyanın mainz kulübü için çizilmiş ama hayata geçirilmemiş bir proje, bize has değil yani.Bu konu da defalarca Erdoğan Bayraktara mail atmama rağmen yıllardır hiç umurlarında değildi.Burada beni en çok üzen durum ise bursa şehrinin kendisine layık gördüğü stad ile bizimkisinin kıyaslanamayacak kadar orjinal ve özel oluşu.

Yorum

• Bu fotograflardaki inşaa edilen kısımlar ile stadın son halinin görselleri pek benzemiyor. Yoksa bana mı öyle geliyor. Tribün arkaları mesela...
                    En son se_mah tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 23:12.

Yorum

• beyler bu seçimler ne kadar yi birşeymiş

Yorum

• Bekir yine konuşturmuş kamerayı.
                        Ellerine sağlık.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bekir süpersin kardeşim...
                          Teşekkür ederiz...
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• Toplam saha uzunluğunu oranlarsak net bi rakam elde edebiliriz. Bilgisayarda bu oranı ölçebilecek bi arkadaş ölçsün.

Ama net saha ölçüleri ne?

Bi de bana öyle ahım şahım uzak gelmedi o mesafe nedense, belki açı yanıltıyodur.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilmiyorum çok emin konuşuyor bu söyleminde.
                              Taraftarlar hep kale arkası mesafesini sormasın bence siz o kişiye,neden tribün ısıtma sistemi olmadığını sorun. Bizi bu konu daha fazla ilgilendiriyor. Benim twitter hesabım yok.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir kale arkası tribününü Akçaabat merkezine yapacaklarmış, diğerini de Kuran Kursu'nun oraya. Net bilgi, yayalım.
                                Demek dogruymus...
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X