İlk olarak bach72 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyyyyyy
Çok başka yerlerdeyiz.
Ben oyumu M.Usta'ya vereceğim. 1000 km yolu bunun için katettim. Çünkü mutlaka kazanması gerektiğini düşünüyorum. 1 oy 1 oydur.
Sadece herkesin bizimle aynı fikirde olmasını beklememek gerektiğini anlatmaya çalışmıştım.
Beş parmağın beşi bir değil.
İnsanın kendini anlatamaması çok kötü.
Bende onu istiyorum farklı fikirler olsun , herkes desteklediği adayı yazsın, nedenini , niçinini anlatsın istiyorum ama bi giriyorum biri çıkıp Hekimoğlunu desteklediğini söyleyip her mesajında Usta ya çatıyor, sabahtan beri 500 sayfa okudum Hekimoğlunun bi adı var başka birşey yok ortada ...
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hekimoğlu'nun İho'ya benzer bir tarafı yok ama Usta'nın İho ile benzeşen tarafları çok.Ben zaten başından beri İho'nun mekteplisi ve daha medenisi olduğunu söylüyorm.Ama zihniyet aynı zihniyet.Arkasındaki güç aynı güç
Ben Muharrem beyin tek bir tane İHO ile benzeyen özelliğini görmedim.
İHO'nun listesinde en ön sırada olan Çakıroğlu'nu şimdi Listesinde en ön sıraya koyan birisinin bana göre vizyonu misyonu bellidir.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hekimoğlu'nun İho'ya benzer bir tarafı yok ama Usta'nın İho ile benzeşen tarafları çok.Ben zaten başından beri İho'nun mekteplisi ve daha medenisi olduğunu söylüyorm.Ama zihniyet aynı zihniyet.Arkasındaki güç aynı güçFutbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
bu yorumu kuzeniniz yazdı heralde?Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına nerde o mesaj biri bulsun. Daha birkaç gün önce Hekimoğlu, Usta, İHO aynı kafada bize Tahsin Usta lazım diyordun ne çabuk döndün? Abi nereye el sallıyoruz biri söylesinde bitirelim yayını.İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyumu boş atacaktım.İHO,Muharrem ve Celil'in Trabzonspor'a verebilecekleri bişey yok.Tahsin Usta aday olabilecek delege sayısına ulaşırsa kongrede oyumu verebileceğim tek düzgün bir isim.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Tamamen fikir yürütüyorum , Delege'nin bir bölümü siyasi olarak Akp zıttı. Bu insanları yanına çekmek isteyen grup Usta'ya AKP'ci diyerek kendini aklamaya çalışıyor.
Usta çok efendi geçen seçimde de bu seçimde de kuralına göre oynuyor. Fakat malesef karşısındaki adaylar televizyonlarda ve yerel medyada sadece muharrem beyi kötülüyor.
Geçen seçim bu çamuru Muharrem beye atıp başkanlıktan ettiler adamı. İnşallah bu seçim delege kararını siyasetten bağımsız verir.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta akp döneminin zenginlerindendir.Kurumsallığın kitabını yazan adam 2013 yılına kadar kulübe üye bile değildi.Her ne hikmetse sonra Trabzonspor sevgisi depreşti Muharrem'in.Ama ben bunu yadırgamıyorum.Zaten Gelsin Hekimoğlunun listesine ve gücüne güç katsın istiyorum.Bu kulübün Muharrem'e de ihtiyacı var.
Muharrem Usta, Akp dönemi zenginidir demişsiniz. Haklısınız.
Son 13 yılda yaşanan ülkemizde yaşanan ekonomik atılımda yıldızını parlatan bir iş adamı olmuştur.
Muharrem Usta'ya Akp dönemi zengini diyerek algı oluşturmaya gayret ediyorsunuz.
Fakat farkında olmadan kendi desteklediğiniz adayı da damgalıyorsunuz.
Bakın sizin destek olduğunuz Celil Hekimoğlu ve listesinde bulunan iş adamları da Akp döneminde yıldızını parlatmıştır.
Açın bakın, şirketleri son 13 yılda cirolarını nereden nereye taşımışlar. Şirketlerin varlıklarını 13 yılda ne kadar artırmışlar. Araştırın bakalım.
Sizin ortaya attığınız bu argümanla Celil Hekimoğlu ve listesindeki iş adamları da Akp dönemi zenginidir.
2013'e kadar neden üye olmadı?
Dünya üzerinde yuvarlak hesap 5 milyon Trabzonsporlu var. Bunların sadece 25.000'i kulübe üye oldu.
Üye olanlar seviyor, üye olmayanlar sevmiyor diye bir hesap yapmak hiç yakışık alan bir durum değil.
Bugün ben 27 yaşındayım, kulübe üye değilim. Belki de kulübü sizden daha seviyorum, sizden daha çok destek olmuşumdur.
Trabzonspor sevgisi kulüp üyeliğine indirgenecek bir olgu değildir. Yanlış bir mantık örüntüsü kuruyorsunuz.
Yadırgamıyorum diyorsunuz ama bunu dillendirmeniz bile bir çeşit yargılamadır.
Gelsin Celil Hekimoğlu listesine girsin diyorsunuz.
Allah aşkına bunu söylerken gerçekten samimi misiniz?
Celil Hekimoğlu, 2013 yılında 1500 oy almış Muharrem Usta'nın listesinde sadece bir yöneticiydi.
Şimdi Muharrem Usta'dan kendisinin altındaki bir adamın listesine girmesini söylüyorsunuz.
Sizce bu isteğin akıl ve mantık ile uzaktan yakından bir ilişkisi var mı?
Eğer bir liste birleşmesi olacaksa, mantıklı olan tecrübesiz olan Celil Hekimoğlu'nun başkasının listesine girmesi olacaktır.
Kaldı ki taraftar nezdinde Muharrem Usta isteniyor.
Bunu Celil Bey de iyi biliyor. Bildiği için birleşme işini yokuşa sürüyor.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübe başkan olacak kişiden ilk beklediğim acilen tüzük değişikliğine gidilmesi.Benim önerim üyelik için giriş bedeli 1000 tl ye çıkarılabilir.Ama yıllık aidatın 60 tl den en az 500 tl ye çıkarılması gerekiyor.Ve en önemlisi 2 yıl üst üste aidatını ödemeyen üye üyelikten çıkarılır ibaresinin konması.Yoksa İho gibi alavere dalavereciler çıkıp bir anda tüm sülaleyi,köylüsünü,çalışanını üye yapıp kongrelerde avantajlı duruma geçebilir.Üyelik aidatları toplu yatırılmamalı.Her üye aidatınuı kendi gidip yatırmalı.Tüzükte bu üyelikle ilgili tadilat yapılmazsa İHO gibi adamlar ölene kadar başkan seçilecek konuma gelirler.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi vallaha kan beynime sicriyor , orada yalaka olmayipta hala dik durus v.s diye savunanlar var onlara gercegi anlatmak icin arada yorum yaziodum ( sirf bunun icin girmistim gruba, simdi ciktim biktim yeter ) .Bunlarin dogru yola evrilecegi yok vari ben sinir hastasi olmayayim haklisn abi .
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahsin Usta çekilmiş mi abiler?
Haberlere bakılırsa evet Muharrem beyin lehine çekilmiş.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hekimoğlu'nun İho'ya benzer bir tarafı yok ama Usta'nın İho ile benzeşen tarafları çok.Ben zaten başından beri İho'nun mekteplisi ve daha medenisi olduğunu söylüyorm.Ama zihniyet aynı zihniyet.Arkasındaki güç aynı güç
Yazdıklarınız okuyunca hayret ediyorum.
Siz Celil Hekimoğlu yönetiminin siyasi otoriteden bağımsız olduğunu mu zannediyorsunuz?
Hacıosmanoğlu, Usta siyasetçilerin adamı ama Hekimoğlu sütten çıkmış ak kaşık öyle mi?
Bunu inanıyor olmanız bile gerçekten ilginç!
İş adamı olup siyasetten uzak kalan bir Allahın kulu yok! Doğanın kanununa aykırı bir şeydir.
Çok açık söylüyorum.
Olur da Celil Hekimoğlu Başkan olursa, görürsünüz hükümet ile yakın temas kuracaktır. Kurmak zorundalar!
Zaten iki gün önce hükümet ile temas kuracağını, görüşeceğini ifade ettiler. Ama hala hala M.Usta'ya siyasetin adamı sloganını bırakmadınız.
Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki, gelen yönetimler hükümete karşı mı duracaklar sanıyorsunuz?
Hayalci olmayın...
Bugün Muharrem Bey de gelse Celil Bey de gelse, hükümete aynı uzaklıkta yer alacaklardır.
İşlerini halletmek için hükümete yanaşmak zorunda kalacaklar.
Bu işin doğasında var.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormalde tarzım değildir ama Celil Hekimoğlu'nu desteklediğiniz için kıyaslama yaparak gideceğim.
Muharrem Usta, Akp dönemi zenginidir demişsiniz. Haklısınız.
Son 13 yılda yaşanan ülkemizde yaşanan ekonomik atılımda yıldızını parlatan bir iş adamı olmuştur.
Muharrem Usta'ya Akp dönemi zengini diyerek algı oluşturmaya gayret ediyorsunuz.
Fakat farkında olmadan kendi desteklediğiniz adayı da damgalıyorsunuz.
Bakın sizin destek olduğunuz Celil Hekimoğlu ve listesinde bulunan iş adamları da Akp döneminde yıldızını parlatmıştır.
Açın bakın, şirketleri son 13 yılda cirolarını nereden nereye taşımışlar. Şirketlerin varlıklarını 13 yılda ne kadar artırmışlar. Araştırın bakalım.
Sizin ortaya attığınız bu argümanla Celil Hekimoğlu ve listesindeki iş adamları da Akp dönemi zenginidir.
2013'e kadar neden üye olmadı?
Dünya üzerinde yuvarlak hesap 5 milyon Trabzonsporlu var. Bunların sadece 25.000'i kulübe üye oldu.
Üye olanlar seviyor, üye olmayanlar sevmiyor diye bir hesap yapmak hiç yakışık alan bir durum değil.
Bugün ben 27 yaşındayım, kulübe üye değilim. Belki de kulübü sizden daha seviyorum, sizden daha çok destek olmuşumdur.
Trabzonspor sevgisi kulüp üyeliğine indirgenecek bir olgu değildir. Yanlış bir mantık örüntüsü kuruyorsunuz.
Yadırgamıyorum diyorsunuz ama bunu dillendirmeniz bile bir çeşit yargılamadır.
Gelsin Celil Hekimoğlu listesine girsin diyorsunuz.
Allah aşkına bunu söylerken gerçekten samimi misiniz?
Celil Hekimoğlu, 2013 yılında 1500 oy almış Muharrem Usta'nın listesinde sadece bir yöneticiydi.
Şimdi Muharrem Usta'dan kendisinin altındaki bir adamın listesine girmesini söylüyorsunuz.
Sizce bu isteğin akıl ve mantık ile uzaktan yakından bir ilişkisi var mı?
Eğer bir liste birleşmesi olacaksa, mantıklı olan tecrübesiz olan Celil Hekimoğlu'nun başkasının listesine girmesi olacaktır.
Kaldı ki taraftar nezdinde Muharrem Usta isteniyor.
Bunu Celil Bey de iyi biliyor. Bildiği için birleşme işini yokuşa sürüyor.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta'nın kulübe ne zaman üye olduğunun hiçbir önemi yok.
Sevgisi ister 2013'de depreşsin ister 2053'te.
Şu an kimsenin kıstası "Trabzonspor sevgisi" adı altında yapılan konuşmalar olmamalı.
Şu an Trabzonspor'un onu seven bir başkana ihtiyacı yok.
Şu an Trabzonspor'un ona en az 20 yıldır üye olan bir başkana da ihtiyacı yok.
Trabzonspor'un, şu bataktan çıkmak için gerçek bir lider vasıflı, yönetici ruhlu, aklı başında, vizyon ve misyon sahibi, Trabzonspor'u her konuda düze çıkarabilecek birine ihtiyacı var.
O da, projeleri, tavrı, yaptıkları ve tüm söylemleri ile Muharrem Usta'dır.
Yorum
Yorum