Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=15456]bach72[/MENTION]

Reis, hazır buradayken sana da soralım aynı soruyu. Herkese soruyorum ama bir cevap alamadım. Geçen seçimlerde Usta'nın listesinden aday olan Hekimoğlu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bu dönemde neden aday oldu?

Yorum

• Seçimi Cumartesi yapılacak divan seçimi ve hekimoğlu'nun oyları belirleyecektir. Mevcut durumda İbrahim Bey'in sabit 3000 oyu olduğu konuşulanlar arasında...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta seçilemezse, kongre gecesi için yavuz61161 kardeşime vekalet veriyorum. Şöyle ortaya karışık dalgalı denizli bişey yapsın. İçeriye girerse de en iyi şekilde bakılacaktır.
        Abi bu aralar çok asabiyim eğer Usta değilde bir başkası seçilirse çok daha kötü şeyler yapacağım ama buradan değil İnşallah.Şu an ki içinde olduğum psikolojiyi bu takıma benim kadar değer veren insanlar anlayabilir.Bazılarına garip gelebilir altı üstü takım denilebilir ama öyle olmuyor işte.Maça çıkıyorsun fark yememek için oynuyorsun ve mücadeleden memnunum diyorsun.Kaç gündür çıldırıyorum öyle böyle değil son sınıra ulaştım herkesle kavga eder oldum.Yazık günah insanlarda utanma duygusuda kalmamış ne diyelim daha.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Emre Özyanık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seçimi Cumartesi yapılacak divan seçimi ve hekimoğlu'nun oyları belirleyecektir. Mevcut durumda İbrahim Bey'in sabit 3000 oyu olduğu konuşulanlar arasında...
          Divan seçimi ne oluyor reis?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üç aydır bu haftayı bekliyorum abi. Trabzonsporla ilgilenmedim bile. Kafam ne rahattı biliyor musun?
            İraden sağlam o zaman helâl olsun İnsanın kendini hırpalaması kadar kötü bir şey yok.vaziyetten sebep içimiz dışımız harap oldu anasını satayım seçim bitsede hayırlısıyla rahatlasak.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta seçilemezse, kongre gecesi için yavuz61161 kardeşime vekalet veriyorum. Şöyle ortaya karışık dalgalı denizli bişey yapsın. İçeriye girerse de en iyi şekilde bakılacaktır.

Bu göreve bende talibim forumdaki ilk cezamı almaya hazırım.
              Her türlü önerilerinize yardımınıza açığım.
              Saygılarımla ...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forumdan ilk kez ban yedim geçen hafta. İHO'ya oy veren delegelerin beyin hücrelerini saydım diye. Bence yazarken dikkatli olmakta fayda var.
                Sayabildiysen oda olumlu

Yorum

• Iho 2,5 sene icinde hepimizin psikologosini bozdu birdaha secilirse cogumuzu gömecek bu truva ati
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İraden sağlam o zaman helâl olsun İnsanın kendini hırpalaması kadar kötü bir şey yok.vaziyetten sebep içimiz dışımız harap oldu anasını satayım seçim bitsede hayırlısıyla rahatlasak.
                    Kavga etmediğim adam kalmadıydı koca şehirde. Baktım olacak gibi değil, git gide yalnızlaşıyorum, etrafımda kim varsa kırıyorum, uzaklaşayım gündemden dedim.

İyi de oldu aslında, amatör bir takımda arkadaşlarla yöneticilik yapıyoruz. Futboldan da uzaklaşmadım, kendimi verdim takıma. Bi baktım takım için Sabah gazetesiyle, Show Türk ile bağlantılar kurmuşum, kulübün ismini yerel radyolara duyurmuşum, takıma sponsorlar bulmuşum falan filan. Dedim ulan bu Trabzonspor hakkatten hayatımın içine ediyormuş, önümü tıkıyormuş resmen.

Şu lanet heriften kurtulup Ustaya kavuşalım, kurumsallaşmak adına büyük adımlar atalım, şaha kalkalım. Koca camianın neşesi yerine gelsin. Azcuk canlanalım da. Yeter kir, pasın içinde kök saldığımız.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Kavga etmediğim adam kalmadıydı koca şehirde. Baktım olacak gibi değil, git gide yalnızlaşıyorum, etrafımda kim varsa kırıyorum, uzaklaşayım gündemden dedim.

İyi de oldu aslında, amatör bir takımda arkadaşlarla yöneticilik yapıyoruz. Futboldan da uzaklaşmadım, kendimi verdim takıma. Bi baktım takım için Sabah gazetesiyle, Show Türk ile bağlantılar kurmuşum, kulübün ismini yerel radyolara duyurmuşum, takıma sponsorlar bulmuşum falan filan. Dedim ulan bu Trabzonspor hakkatten hayatımın içine ediyormuş, önümü tıkıyormuş resmen.

Şu lanet heriften kurtulup Ustaya kavuşalım, kurumsallaşmak adına büyük adımlar atalım, şaha kalkalım. Koca camianın neşesi yerine gelsin. Azcuk canlanalım da. Yeter kir, pasın içinde kök saldığımız.
                      Oooo hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim, en güzelini yaptın hem kafa dağıtırsın hemde yöneticilik deneyimi kazanırsın.Takımın hesabı falan varsa şuracıktan iletiverde takip edelim müsaadenle

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oooo hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim, en güzelini yaptın hem kafa dağıtırsın hemde yöneticilik deneyimi kazanırsın.Takımın hesabı falan varsa şuracıktan iletiverde takip edelim müsaadenle
                        Eyvallah abi sağolasın. Yeni bir oluşuma girdik. Ufak çapta dinazorlarımız (babalarımız, amcalarımız vs ) vardı kulüpte, kavgalarla anılan bir kulüptük. 22-30 yaş arası gençler olarak toplandık ve kulübü devraldık. Memleketi temsil etme görevini üstlenip imaj değişikliğine gittik. Allaha şükür ayağımızı kaydırmaya uğraşan Almanların oyunlarına gelmedik 15 aydır.

Facebook grubumuz baya aktiftir. "FV 1993 Ayyildizspor Wächtersbach" aratınca bulursun. Genellikle Almancadır ama yüzde 90 Türkçe çeviri de bulunur paylaşımlarımızda.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bir birleştirmeciyiz diyen Hekimoğlu Usta'nın listesinden ayrılarak başkan adayı olmuş. Adama gülerler. Sen ilk fırsatta ayrıldın sonra diyorsunki biz birleştirmeciyiz.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Usta bugün kalkıp Trabzon Trabzondan yönetilir tamam ben Trabzona taşındım dese. Adamların başka bir vaadi kalmayacak.

Hekimoğlunu destekleyenler çok yönlü düşünmek zorundadır. Mahalle karıları gibi her fırsatta Usta'ya saldıran, Usta'nın fikirlerine ütopya diyenlere rağmen Usta kanal kanal dernek dernek projelerden bahsediyor. Sadece yapacağız değil nasıl yapacaklarınıda söylüyor.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Eyvallah abi sağolasın. Yeni bir oluşuma girdik. Ufak çapta dinazorlarımız (babalarımız, amcalarımız vs ) vardı kulüpte, kavgalarla anılan bir kulüptük. 22-30 yaş arası gençler olarak toplandık ve kulübü devraldık. Memleketi temsil etme görevini üstlenip imaj değişikliğine gittik. Allaha şükür ayağımızı kaydırmaya uğraşan Almanların oyunlarına gelmedik 15 aydır.

Facebook grubumuz baya aktiftir. "FV 1993 Ayyildizspor Wächtersbach" aratınca bulursun. Genellikle Almancadır ama yüzde 90 Türkçe çeviri de bulunur paylaşımlarımızda.
                              Bizde zannederdikki bu ayak oyunları sadece Trabzonspor'da oluyor
                              Hakikaten helâl olsun,bir bakıma devrim yaptınız gençler olarak.İnşallah devamında getirirsiniz.takibe alalım hemen

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Divan seçimi ne oluyor reis?
                                Genel kurulu yönetecek heyet. En önemli etkinlikleri tabii ki oyların sayılması meselesi. Ha herkesin önünde hile yapabileceklerini sanmıyorum ama o da bir güç faktördür. Geçen seçimde 6 ay sonra seçim olacakken, divanın saçmalaması yüzünden 2.5 senelik tüzük maddesi geçti o da mahkemece iptal edildi ama Türkiye'de hukuk öyle bir şey ki davalar istenildiğinde jet, istenildiğinde kağnı hızıyla görülüyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X