Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siyasi kaygısı olan hakan kulacoglugiller faruk kancayla aynı listede enteresan

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muharrem Usta akp döneminin zenginlerindendir.Kurumsallığın kitabını yazan adam 2013 yılına kadar kulübe üye bile değildi.Her ne hikmetse sonra Trabzonspor sevgisi depreşti Muharrem'in.Ama ben bunu yadırgamıyorum.Zaten Gelsin Hekimoğlunun listesine ve gücüne güç katsın istiyorum.Bu kulübün Muharrem'e de ihtiyacı var.
        Muharrem Usta'nın kulübe ne zaman üye olduğunun hiçbir önemi yok.
        Sevgisi ister 2013'de depreşsin ister 2053'te.
        Şu an kimsenin kıstası "Trabzonspor sevgisi" adı altında yapılan konuşmalar olmamalı.
        Şu an Trabzonspor'un onu seven bir başkana ihtiyacı yok.
        Şu an Trabzonspor'un ona en az 20 yıldır üye olan bir başkana da ihtiyacı yok.
        Trabzonspor'un, şu bataktan çıkmak için gerçek bir lider vasıflı, yönetici ruhlu, aklı başında, vizyon ve misyon sahibi, Trabzonspor'u her konuda düze çıkarabilecek birine ihtiyacı var.
        O da, projeleri, tavrı, yaptıkları ve tüm söylemleri ile Muharrem Usta'dır.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tahsin ağabeyin şu an kafayı çekiyordur kesin. "Bana bunu nasıl yapar" diyordur.
          . Abi alem adamsin yav ))

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Bir dahaki kongrede desteklerinizi beklerim. Koltuğa yaklaşınca birileri gibi kayış atmayacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum.
            Slogan ne olacak abi? Çok orijinal bir fikrim var : " Trabzon Bursa'dan yönetilir"
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Tahsin ağabeyin şu an kafayı çekiyordur kesin. "Bana bunu nasıl yapar" diyordur.
              Yakışıyor mu sana?tanımadığın bilmediğin bir insan hakkında "kafayı çekiyordur" demek.

Yorum

• Faruk Kanca yarım kalan işi bitirecek galiba
                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

Yakışıyor mu sana?tanımadığın bilmediğin bir insan hakkında "kafayı çekiyordur" demek.
                  Sen oraya mı takıldın ?

Yorum

• Şöyle düşünmek lazım Fikret Orman ne ara ortaya çıktı? Şu an jimnastik nerede?
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Bir dahaki kongrede desteklerinizi beklerim. Koltuğa yaklaşınca birileri gibi kayış atmayacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum.
                      bende destek bekliyorum ümit abi istersen seni listeme alabilim
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Usta valla sen çok yanlış gelmişsin
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

Kafa cekmekden bahsettine göre abi canin cekiyor isvicreye ne zaman gelicen? Bi diyordun geliyorum.. agarlicam daha seni

Yorum

• Bugun ki programların kaydı var mi? Bütün adaylar kabulum. Iho'yu gülmek için usta'yi gururlanmak için kılıçoğlu ve hekimoglu'yu da hmm güzelmiş demek için dinleyebilirim.

Yorum

Espriyi anlayamayacağın, Hekimoğlu'nu desteklemenden belliydi... Şaşırmadım.

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faruk Kanca yarım kalan işi bitirecek galiba
                                Samba zamanı

Yorum

Çalışıyor...
                                X