Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes 5-6 Aralık tarihine kilitlenmiş ancak seçim için salt çoğunluk sağlanabilir mi? Sağlanamazsa bir hafta ya da on beş gün sonra seçim olur sanırım.
    2 hafta önceydi o

Hafta sonu çoğunluk aranmayacak
    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi Çay TV'de Hekimoğlu'nun tanıtımını izledim. Net söylüyorum, Kulaçoğlu yakında bir Hollywood filminde oynar. En kötü ihtimalle Kanal D'de Beyaz'a rakip olur. Demedi demeyin... Bir havalar, alkışlar, rahmetli Kemal Sunal gibi her önüne geleni öpmrler filan.. Komik oluyorsun Hakan...

Not: Kulaçoğlu'nun an itibarıyle başka bir kanaldaki demeci : "3 aydır daire satılmayan yerde 6 blok yapıp Trabzonspor kurtulmaz. (Kartal arazisi için) Bunlar ülke gerçeklerinden bihaber..."

DEEP BLUE'nun notu: Daha bir hafta önce Bursa'daki bir müşterime Kartal'daki bir Rezidanstan 2+1 daireyi 1,5 milyon TL'ye aldık... Ticari alanları söylemeye gerek duymuyorum. Ülke gerçeklerinden haberdar olmak, " dünyayı Trabzon'dan yönetmeye devam edeceğiz" şeklinde demeç vermek ise ben kara cahilim... Karl Marx'çılık oynayan Kulaçoğlu alim olarak kalsın bana yeter..
      Abi ciddi ciddi bunları söyledimi Kulaçoğlu?yahu böyle bir yalan söylediyse yazıklar olsun kendisine.ulan sahil boyunca 500'er metre aralıklarla çatır çutur ultra lüx oteller,alışveriş merkezleri yapılıyor bölgeye.şuan İstanbul'un en elit kesimi gayrimenkul yatırımını bu bölgeye yapıyor.kartal cevizli E-5 bölgeden sahile doğru onlarca büyük proje yapıldı,onlarcası yapılıyor,yüzlerceside yolda.yazık yemin ederim böyle talihsiz açıklama beklemezdim ondan.

Yorum

• peki bu secimi umarim 61saat sacma sapan yayiniyla bize isdirap cektirmez haber61 de ayni ...nerden izlicez bu secimi
        kackar tv yayinlasa bari
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Kulübe başkan olacak kişiden ilk beklediğim acilen tüzük değişikliğine gidilmesi.Benim önerim üyelik için giriş bedeli 1000 tl ye çıkarılabilir.Ama yıllık aidatın 60 tl den en az 500 tl ye çıkarılması gerekiyor.Ve en önemlisi 2 yıl üst üste aidatını ödemeyen üye üyelikten çıkarılır ibaresinin konması.Yoksa İho gibi alavere dalavereciler çıkıp bir anda tüm sülaleyi,köylüsünü,çalışanını üye yapıp kongrelerde avantajlı duruma geçebilir.Üyelik aidatları toplu yatırılmamalı.Her üye aidatınuı kendi gidip yatırmalı.Tüzükte bu üyelikle ilgili tadilat yapılmazsa İHO gibi adamlar ölene kadar başkan seçilecek konuma gelirler.

Yorum

• Gözden kaçırmak, bazı şeyleri görmezden gelmek ve sorunu başladığında çözmek önemlidir. Bunun için şöyle bir olay anlatılır.

İş yerinde evli bir kadın. Kendisine devamlı güzel sözler söyleyen birisi. Kadın iş arkadaşım ne olacak diye düşünerek davranıyor. Adam önce birlikte yemek sonra evine bırakmalar sonra sinema teklifleri ederken kadının düşüncesi stabil bir şekilde ne olacak iş arkadaşım kalıyor. En son sinema'dan çıkışta adam kadını öpüveriyor. Kadın adamı itsede haksız , adama karşılık versede haksız.

Hacıosmanoğlu'nu destekleyenleri bu olaya benzetiyorum. Şimdi onlar desteklesede haksız desteklemesede.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kulübe başkan olacak kişiden ilk beklediğim acilen tüzük değişikliğine gidilmesi.Benim önerim üyelik için giriş bedeli 1000 tl ye çıkarılabilir.Ama yıllık aidatın 60 tl den en az 500 tl ye çıkarılması gerekiyor.Ve en önemlisi 2 yıl üst üste aidatını ödemeyen üye üyelikten çıkarılır ibaresinin konması.Yoksa İho gibi alavere dalavereciler çıkıp bir anda tüm sülaleyi,köylüsünü,çalışanını üye yapıp kongrelerde avantajlı duruma geçebilir.Üyelik aidatları toplu yatırılmamalı.Her üye aidatınuı kendi gidip yatırmalı.Tüzükte bu üyelikle ilgili tadilat yapılmazsa İHO gibi adamlar ölene kadar başkan seçilecek konuma gelirler.
              katılıyorum
              lütfen beni recm etmeyin

Yorum

• 9. sandıktan yazıyorum. İho dibi gördü.
                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öle bişe yok.
                  21/22 çoğunluk sağlanamadığı için 5/6 aralıkta yapılacak.
                  Teşekkür ederim.
                  Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    katılıyorum
                    lütfen beni recm etmeyin
                    Forumda bana katılan biri çıktı sonunda.Sağol kardeşim. )

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 hafta önceydi o

Hafta sonu çoğunluk aranmayacak
                      Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Nihat Bey.
                      Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forumda bana katılan biri çıktı sonunda.Sağol kardeşim. )
                        İnşallah seçimlerdede 1 kişi katılır size
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• [MENTION=39909]Sercan Keleş[/MENTION] nöron diye diye aksonları yakmaya başladın

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar benim yorumlarim es geciyor olabilir bu yüzden tekrar deniyeyim bilmedigim icin pazar günü secim kac Saat sürecek yeni baskan pazartesimi aciklanacak yoksa nasil oluyor bu isler
                            Bir önceki seçimde gece 12'yi bulmuştu oy sayımı. Bu sefer sabahlarız herhalde
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Benim yine cildirma saatlerim geldi. Cevap vermiycem bunlara ama dayanamiyorum nasil bu kadar eminler kazanacaklarindan.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes 5-6 Aralık tarihine kilitlenmiş ancak seçim için salt çoğunluk sağlanabilir mi? Sağlanamazsa bir hafta ya da on beş gün sonra seçim olur sanırım.
                                5-6 Aralık'ta çoğunluk aranmıyor. Çoğunluk aranan kongre 21-22 Aralık'ta yapıldı.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X