Artık iyice kanaat getirdim. Muharrem Usta'ya yapılanlar, çamur at izi kalsın ve kıskançlık, haset
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Aldığım bir duyumu paylaşıyorum ( Doğruluğundan şüphem yok)
Çıkan mahkeme kararına rağmen 1278 kişi " Biz o oyları, ne pahasına olursa olsun kullanacağız" diyormuş ."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBağlantıları İstanbulda olan bir iş adamının etki alanı Trabzondan 1 saatliğine gelecek olanla bir mi olur Allah aşkına?
Ben ne anlatıyorum, siz neler anlatıyorsunuz.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili BMN ahalisi,
İnanın yoruldum ve üzgünüm. İyi niyetli olduğunuzu ve Trabzonspor'u sevdiğinizi biliyorum. Ancak afyon yutmuş gibisiniz. Şike süreci ve ardından gelen IHO süreci sonrası çoğumuz başarıya o kadar aç ki "başarıya giden her yol mübah" felsefesi çoğunlukla hakim olmuş foruma. Neden diye sormadan, sorgulamadan, okumadan, araştırmadan insanlara yaftalar yapıştırıp, kulaktan dolma bilgilerle körü körüne destek veriyorsunuz. Trabzon'u, Trabzon insanını, onun şivesini eleştiren, küçük gören, Trabzon'da yaşayan Trabzonluysa bundan bir cacık olmaz diyenlerle doldu bu oluşum. Her öküzün altında kötü niyetli bir buzağı aranıyor. Şakayla ya da kulaktan dolma bilgiler fütursuzca paylaşılıp, arkasından hiç sorgulamadan teneke çalınıyor. Yapıcı olmaya, sizleri anlamaya, sizlerin tespitlerinden, eleştirilerinden birşeyler çıkarmaya çalışıyorum ama bugünlerde buraya harcadığım mesaimin çoğunun anlamsız bir yatırım olduğuna kanaat getirdim. Umarım 7 Aralık sabahı herşey Trabzonspor için iyi olur. Kalın sağlıcakla.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki o uçakla iş görecek olan 2 kişinin hangisinin nüfuzu diğerine göre yüksek olur?
Diyelim ki Celil beyde Muharrem Beyde aynı miktarda paraya hükmediyorlar.
İho İstanbul'da yaşıyor, ne nüfuzu var?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Hekimoğlu'nun listesi açıklanmış sanırım.
Eskilerden bir isim takıldı gözüme.
Faruk Kanca - Trabzon Ortahisar ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi (Başkaca bir ünvanı yok mu?)
Bir de;
Faruk Kanca Brezilya'da unutulmasın...
Yorum
-
İnanın yoruldum ve üzgünüm. İyi niyetli olduğunuzu ve Trabzonspor'u sevdiğinizi biliyorum. Ancak afyon yutmuş gibisiniz. Şike süreci ve ardından gelen IHO süreci sonrası çoğumuz başarıya o kadar aç ki "başarıya giden her yol mübah" felsefesi çoğunlukla hakim olmuş foruma. Neden diye sormadan, sorgulamadan, okumadan, araştırmadan insanlara yaftalar yapıştırıp, kulaktan dolma bilgilerle körü körüne destek veriyorsunuz. Trabzon'u, Trabzon insanını, onun şivesini eleştiren, küçük gören, Trabzon'da yaşayan Trabzonluysa bundan bir cacık olmaz diyenlerle doldu bu oluşum. Her öküzün altında kötü niyetli bir buzağı aranıyor. Şakayla ya da kulaktan dolma bilgiler fütursuzca paylaşılıp, arkasından hiç sorgulamadan teneke çalınıyor. Yapıcı olmaya, sizleri anlamaya, sizlerin tespitlerinden, eleştirilerinden birşeyler çıkarmaya çalışıyorum ama bugünlerde buraya harcadığım mesaimin çoğunun anlamsız bir yatırım olduğuna kanaat getirdim. Umarım 7 Aralık sabahı herşey Trabzonspor için iyi olur. Kalın sağlıcakla.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgi için, Hakan Kulaçoğlu'nun Muharrem Usta için "bel altı vurdu" diye tabir edilen sözü şu:
"Trabzonspor uzaktan video konfreans ile yönetilebilir diyorsanız, sizin şirketleriniz de yönetilebilir. Buyrun o zaman Trabzonspor'a başkan olup Trabzon'a yerleşin, o çok değerli şirketlerinizi telekonferans ile buradan yönetin"
.
Evrensel değerler üzerinden bilim adamı olarak, yerel zihniyete aşk şarkıları yazıyorsan kemençeci olsaydın sayın Kulaçoğlu... Ne kadar "oğlu" varsa bir araya gelir, kuzeyin oğlunu da yanınıza çekip Faroz limanında fasıl yapardınız...
50 yıldır hayatını kazandığı işinin yerleşik düzenini polemik konusu yaptığın adam sana cevap vermiyorsa, adın Trabzonspor'la bilindiği içindir. Hala saygıdan ve efendiliğindendir. Hamamda gelin bakmaya giden kaynana adayı gibi dır dır edecekseniz, size bir de tellak lazım olur ki bu göreve zevkle talibim. Bakalım el mi yaman, bey mi yaman!... Hodri meydan!...En son Misafir tarafından düzenlendi; 02.12.2015, 16:37.
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim takıldığım nokta Hekimoğlu ve ekibi neden iho'yu eleştirmiyor da boyne Usta'ya giydirmeye çalışıyor bunun iyi niyetli bir tarafı var mıdır?*
Normal yollardan mücadelenin yeterli olmayacağını bildikleri için çamur at iz kalsın politikasıyla yola devam ediyorlar !
Yorum
-
İnanın yoruldum ve üzgünüm. İyi niyetli olduğunuzu ve Trabzonspor'u sevdiğinizi biliyorum. Ancak afyon yutmuş gibisiniz. Şike süreci ve ardından gelen IHO süreci sonrası çoğumuz başarıya o kadar aç ki "başarıya giden her yol mübah" felsefesi çoğunlukla hakim olmuş foruma. Neden diye sormadan, sorgulamadan, okumadan, araştırmadan insanlara yaftalar yapıştırıp, kulaktan dolma bilgilerle körü körüne destek veriyorsunuz. Trabzon'u, Trabzon insanını, onun şivesini eleştiren, küçük gören, Trabzon'da yaşayan Trabzonluysa bundan bir cacık olmaz diyenlerle doldu bu oluşum. Her öküzün altında kötü niyetli bir buzağı aranıyor. Şakayla ya da kulaktan dolma bilgiler fütursuzca paylaşılıp, arkasından hiç sorgulamadan teneke çalınıyor. Yapıcı olmaya, sizleri anlamaya, sizlerin tespitlerinden, eleştirilerinden birşeyler çıkarmaya çalışıyorum ama bugünlerde buraya harcadığım mesaimin çoğunun anlamsız bir yatırım olduğuna kanaat getirdim. Umarım 7 Aralık sabahı herşey Trabzonspor için iyi olur. Kalın sağlıcakla.
Paylaşımlarınız ve karşı cevaplarınız üzere gelen hiç bir soruyu yanıtlamıyorsunuz.
Bir de kötüsü bu filmi sanki ilk defa izleyecek bir topluluk varmış gibi davranıyorsunuz. İnsanlar sadece Trabzon merkezli ,kongredeki rakibine etik gözetmeksizin çullananların kulübü batırdığını gördü.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Kesinlikle aynı dilden konuşulmuyor.
Muharrem bey diyor ki ben sportif olarak zaten işin ehli ve tartışmasız güvenilebilecek kişi ve kişileri kulübun başına getireceğim, benim futbolcu veya çalışanlarla göz göze vücut vücuda durmamın bir mantığı yok, benim işim kulübü maddi olarak güçlendirmek, itibar kazandırmak bunun için olmam gereken yerde olacağım (Dünyadaki hemen hemen tüm üst düzey takımların kullandığı sistem)
Celil beyde diyor ki; ben bu takımla iç içe olacağım, tüm sorunlarını ben ve arkadaşlarım çözecek ki tüm futbolcular ve çalışanlar zaten arkadaşımız ve büyük çoğunlukla hemşerimiz olacak, kulübün sportif başarıyı yakalama şartı budur... (bu söylem Hacıosmanoğlu' nun da çıkış noktasıydı )
O yüzden Celil beyin vizyonunu benimseyen bir insanın Muharrem beyi bu konuda eleştirmesi yanlıştır, zaten Celil beyin mantığını benimseyen bir insanın Muharrem bey ve söylemleriyle ilgilenmesi de abestir.
Yorum
Yorum