İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Son 5 sandık tekrar inceleniyor arkadaşlar.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Arkadaşım var bir tane fena severim kendisini biraz da rahatsızdır adam öldü öldü dirildi Hekimoğlu kazandı bitti bu iş eyvah diye diye baygınlık geçirecekti abi son 5 sandık açıklanmadan hiç bir şey belli olmaz sıkma canını diye diye Usta aldı ya seçimiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Ercan DEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHekimoglu olsa ustaya, usta olsa hekime uzulecektim. Ama en çok hacinin ağlayarak gidişine sevindim. Az aglatmadi bizi. .... Umarım Trabzonspor kazanır. Tebrikler yeni başkanım. Alnının akıyla başar bu işi.Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdaylar arasinda bana göre en umut vad eden projesi olan kazandi.Ibrahim Ethem Haciosmaoglunun secildi gün dedimi tekrar ediyorum.Ne destekcisiyim ne karsisindayim Ustanin.Söy/söylemedikleriledikleri ve yaptiklari/Yapmadklari ona karsi düsüncelerii olusturcak.
Hekimoglu yanlis strateji ve yanlis zaman icin aday oldu.Biraz Trabzondan uzaklasin dünyayi gezsin ufku acilsin.Yeni fikirler edinsin düsünce tarzi degisir belki ve gena day olur baska bir stratej ile.
Haciosmanoglu ne diyim etme bulma dünyasi.herkez ektini bicer.
Umarim Tekke Gökdeniz Yattara szymkoviak zamaninda ki Trabzonsporu görörüz.
Yorum
Yorum