Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu paydaş iho dan kurtulduğumuz gün mahalledki çocuklara bir kutu gofret dağıtacam inşallah..

Aksi bir sonuçta ben Trabzonspor dan kurtulacam bu işkenceye rezilliğe daha fazla katlanamayacağım...
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• 23 Nisan mı bugün
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İbrahim hacıosmanoğlu şov yapıyor, tek amacı şov yapıp seçim öncesi, samimi bir portre çizmek.
        Ama amacı ne olursa olsun, güzel görüntüler bunlar, camia olarak birlik olmamız şart.
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• ee ne oldu iho cekiliyor mu? var mi duyum muyum? aciklamlarindan anladigim cekilme falan hikaye hatta buraya oturunca isler degisiyor benim hakkim yendi bana bir 2-3 yil daha müsade edin demeye getiriyor.

ayrica cok pis siritiyor, sanki bir yerlerden garanti almis gibi.. bu biyik alti gülmeleri beni korkutuyor...
          En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 04.12.2015, 11:52.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birincisi ben menfaatçi demedim iyi oku istersen,bunu söyleyip duran sensin. "menfaatçi" kelimesini bu şekliyle kullanmak Türkçede bir hakaret algılanıyor.

Menfaat çatışması dedim hala da aynı sözümdeyim, Çakıroğlunun iho her kararı kendi alıyordu bizi sallamıyordu gibi beyanları var, bulup okuyabilirsin.

Yani benim kanaatim çakıroğlunun ihodan ayrılış nedeni bu tür şeyler, bunlar da menfaatine gelmiyordu, bu şimdi insanları suçlamak mı oluyor?

Kaldı ki gönlünü verdiğimiz bu renklere bu kadar ihanet adamların olduğu yönetimi bırakın da suçlasın insanlar.

Hekimoğlunun listesine girdi diye bana şirin görünmüyor bu arkadaş, size geliyorsa bilemem.
            Mefaat çatışmasını "mefaatçiler" yapmıyor demek...

Neyse...

Konu kapanmıştır...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• seçimden sonra da aynı hareketleri beklioruz.
              ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Subliminal ne demekdir
                Bilinçaltına mesaj yollamak diyebilirim kısaca

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Lucescu bize hayır demedi" şeklinde mesaj verince rakiplerini bile heyecanlandırdı.
                  Fakat Romanya'dan Ziarul gazetesi, Usta'yı zor durumda bırakacak bir haber yaptı. Usta'yı zor durumda bırakacak haber, Lucescu'nun Usta ile görüşmesinde bulunan ve Rumen teknik adamın yakın dostu olduğu belirtilen ama adı açıklanmayan kişiye dayandırıldı.

Lucescu'nun yakını Rumen teknik adamın Usta, ile görüştüğünü kabul etti. Bu görüşmede Lucescu'nun, Usta'ya bir yıl daha Shakhtar'da kalacağını söylediğini iddia etti.
                  Aynı kişi; Lucescu'nun bu görüşmede, "Teşekkür ederim ama Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum" dediğini iddiasını gündeme getirdi.

Usta'nın ise toplantıyı terk ederken, "Teşekkürler efendim. Görüşürüz" sözlerini kullandığını açıkladı.

Bu açıklamadan sonra Trabzonspor'un gelecek seneden itibaren maçlarını oynayacağı stat olan Akyazı'ya Lucescu ile çıkma ihtimalleri azaldı.

Kaynak: Ziarulring rumänische Zeitung ///// BASKA KAYNAK 61saat
                  Vahid de Dünya Kupası' ndan önce bizle anlaşmasına rağmen Dünya Kupası maçları oynanırken; "Trabzonspor mu ? Ne alaka ?" diyordu.

Tabiki yalanlanacak. Şuan Shaktarda ve o kulüpte yarım sezon daha mücadele verecekken; "Sezon sonu Trsbzonspor' a gideceğim" diyecek hali yoktu.

Dursun Özbek bile; "Mustafa Denizli ile hiç görüşmedik, hoca adayımız değil" dedikten 1 gün sonra imza attırdı.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Iho secilirse ayvayi yemis olacagiz Hagiyi dusunuyormus Haginin bir Hamiden bir Ünal dan bir Sotadan fazlasi yok hatta eksigi var. Bu adam koltuk sevdasi icin Trabzonspora ihanet etmek icin ant icmis bunu döve döve hem kendisini hem yandaslarini hem ailesini kovacaksin. Nuri albayrak bunun yaninda melek.kaliyor
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mefaat çatışmasını "mefaatçiler" yapmıyor demek...

Neyse...

Konu kapanmıştır...
                      Daha ne kadar açıklama yapmak gerekiyordu ben de bilmiyorum iyi olmuş kapattığın.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunun çok çok iddaalı ve ön yargılı olduğunu düşünüyorum...

Hekimoğlu listesinde İHO'nun hep karşısında duran ve onu hemen analiz edip ekibinden ayrılan bir kişi var...

Usta'yı aşırı derecede istemeniz Hekimoğlu nefretine sebep olmuş...

Bence bu talihsizlik...

Valla abi şu anda Allah'tan başka hiç bir güç benim Hekimoğlu ve İHO hakkındaki düşüncelerimi değiştiremez.
                        Bu tip süreçler bence takımlar için dönüm noktasıdır.
                        Ya profesyonel yönetilip, geleceğe umutla bakacağız ya da dibinde dibine gideceğiz.
                        Dostum birde rica ediyorum bana Hekimoğlunun listesini övmeyin.
                        Biraz Kulaçoğlu için iyi bir şeyler düşünüyorduk ki o malum videosundaki hareketlerini izledikten ve ağzından çıkan nefret söylemlerini duyduktan sonra onu da sildim.
                        Hekimoğlu listesini şuna benzetiyorum;
                        Birinci lige yeni çıkıp birazda para desteği olan tipik Anadolu takımları gibiler.
                        Sağdan soldan ne kadar emekliliği yaklaşmış 1. lig topçusu varsa takıma toplar ama takım sezon sonu yine küme düşer.
                        Hekimoğlunun listeside aynen bu şekilde toplama bir liste olmuş.
                        Başarı şansı "SIFIR" hocam.
                        Olduda Hekimoğlu seçilirse zaten o yönetimin ömrü de çok uzun olmaz, birer ikişer istifa ederler.
                        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iho secilirse ayvayi yemis olacagiz Hagiyi dusunuyormus Haginin bir Hamiden bir Ünal dan bir Sotadan fazlasi yok hatta eksigi var. Bu adam koltuk sevdasi icin Trabzonspora ihanet etmek icin ant icmis bunu döve döve hem kendisini hem yandaslarini hem ailesini kovacaksin. Nuri albayrak bunun yaninda melek.kaliyor
                          Usta nin rumen hoca hamelsine rumenle karsilik haa? Allah'tan Ilie falan dememis.
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Ben daha çok, Iho' ya bu aklı kimin verdiğini merak ediyorum.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vahid de Dünya Kupası' ndan önce bizle anlaşmasına rağmen Dünya Kupası maçları oynanırken; "Trabzonspor mu ? Ne alaka ?" diyordu.

Tabiki yalanlanacak. Şuan Shaktarda ve o kulüpte yarım sezon daha mücadele verecekken; "Sezon sonu Trsbzonspor' a gideceğim" diyecek hali yoktu.

Dursun Özbek bile; "Mustafa Denizli ile hiç görüşmedik, hoca adayımız değil" dedikten 1 gün sonra imza attırdı.
                              Bu tarz bir haber yaptirmak zor degil...

Fazla ustunde durmamak lazim bence...

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İhoya oy verecek adamın kişisel menfaat dışında tek bir sebebi olamaz..

Bu adam üç yıldır rezaletten başka ne yaşattı bu kulübe he pardon azize asker kaçağı dedi büyük başkan..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X