Kulaçoğlu için bu forumun balonu dediğimizde bazı abilerimiz tarafından linç edileli bir kaç gün oldu daha.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Aykin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki senin yandasliginin bedeli ne?
Trabzonspor'u Trabzonda yöneteceklermis.
dalga mi geciyosunuz?
Bu kulüp her zaman belasini böyle yerel düsünenlerle buldu.
Senin o hizmet ettiklerin Trabzonda anca otopark yönetir.
Siyasetle sonuna kadar ilgileniyo olsam da ne sagci ne solcu ne milli görüscü ne akpli ne diger partili oldum.
Ancak iho, hekimoglu, kulacoglu üclüsü koy cuvala
salla salla vur duvara
Muharrem Usta kurumsalligin kitabini yazarken bu üclünün poposu pudralaniyodu.
Trabzonspor bunlar gibilerine Usta ile birlikte artik kalmayacak
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi Çay TV'de Hekimoğlu'nun tanıtımını izledim. Net söylüyorum, Kulaçoğlu yakında bir Hollywood filminde oynar. En kötü ihtimalle Kanal D'de Beyaz'a rakip olur. Demedi demeyin... Bir havalar, alkışlar, rahmetli Kemal Sunal gibi her önüne geleni öpmrler filan.. Komik oluyorsun Hakan...
Not: Kulaçoğlu'nun an itibarıyle başka bir kanaldaki demeci : "3 aydır daire satılmayan yerde 6 blok yapıp Trabzonspor kurtulmaz. (Kartal arazisi için) Bunlar ülke gerçeklerinden bihaber..."
DEEP BLUE'nun notu: Daha bir hafta önce Bursa'daki bir müşterime Kartal'daki bir Rezidanstan 2+1 daireyi 1,5 milyon TL'ye aldık... Ticari alanları söylemeye gerek duymuyorum. Ülke gerçeklerinden haberdar olmak, " dünyayı Trabzon'dan yönetmeye devam edeceğiz" şeklinde demeç vermek ise ben kara cahilim... Karl Marx'çılık oynayan Kulaçoğlu alim olarak kalsın bana yeter..
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelevizyonlarda ne kadar yandaş havuz medyası varsa Muharrem'e hizmet ediyor.Lucesku haberleri falan tamamen Muharrem'e destek veren yandaş kesimin havuz medyasına servis ettiği tamaamen manipülatif haberler.
Celil Hekimoğlu listesini açıkladı.Son derece güzel bir liste.Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerleri özümsemiş adamlardan oluşuyor.Ve biz bu seçimi alacağız beyler.Trabzonspor'u sahiplerine teslim edeceğiz.Muharrem Usta'nın ben Celil Hekimoğlu'nun listesine girmesini istiyorum.Ahmet Çubukçu da girsin.Muharrem'e verilen oylar oyları böler ve İHO'ya hizmet eder.Gelin Hekimoğlu da birleşelim.Ve Trabzon'u Trabzondan yönetelim.
Trabzon'u Trabzon'dan yönetebilirsiniz ama Trabzonspor'u yönetemezsiniz.Saygılar ."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Artık şu bizim adayımız malum siyasi partili değil ayaklarını bırakalım. Türkiye gerçeklerine dönelim.
Tüm adayların kıyıdan köşeden bi bağlantısı var.
Kaldı ki bunlar iş adamı olmaması imkansız.
Önemli olan vizyon, birikim ve paradır gerisi hikaye.
Aksini iddia edenler son yönetime bakabilir.
Ayrıca Trabzonspor'u öze döndürmek fikri komediden öte bir şey değil. Dünya uçmuş gidiyor biz öze dönecez.
Benim param varsa niye öze döneyim ki?? Öz denilen cenah içinde sanırsın dünyanın en iyi oyuncuları ve teknik ekibi var bu da ayrı bi olay.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta akp döneminin zenginlerindendir.Kurumsallığın kitabını yazan adam 2013 yılına kadar kulübe üye bile değildi.Her ne hikmetse sonra Trabzonspor sevgisi depreşti Muharrem'in.Ama ben bunu yadırgamıyorum.Zaten Gelsin Hekimoğlunun listesine ve gücüne güç katsın istiyorum.Bu kulübün Muharrem'e de ihtiyacı var.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta akp döneminin zenginlerindendir.Kurumsallığın kitabını yazan adam 2013 yılına kadar kulübe üye bile değildi.Her ne hikmetse sonra Trabzonspor sevgisi depreşti Muharrem'in.Ama ben bunu yadırgamıyorum.Zaten Gelsin Hekimoğlunun listesine ve gücüne güç katsın istiyorum.Bu kulübün Muharrem'e de ihtiyacı var.
Iho kulube kac senedir üye. Bi halta yaradigi var mi?
may bu takimin tahlihsiz sekilde onursal baskani. Var mi bi halta yaradigi?
albayrkta üyeydi. Onun attigi kaziklari unuttun mu yoksa?
siz gecin bu isleri...
Yorum
-
Cok net soyluyorum Hekimoğlu ile Trabzonsporun başarılı olabilmesi mümkün gözükmüyor.
Yarın hekimoğlunu seçtirip, kulup batma noktasına geldiğinde gıkınız çıkmasın ozaman.
Ağızlardan Muharrem Usta siyasetin adamı demeçleri düşmüyor. Esas siyaseti siz yapıyorsunuz hem de siyasetin en ucuzu en adisi şekliyle."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Neden mi hekimoğlu ? Çünkü faruk kanca Trabzonsporun parasıyla latin hatunlarla gönül eğlendirmeye doymamış.Yazik değil mi adama?
Giray Bulak maddi zorluklar yaşıyormuş.Giraya sahip çıkalım.
Ali kemalde de para suyunu çekmiş tatile çıkamıyor.Scout bahanesiyle tatil yapmak yakışmaz mi bizim ÖZ evladimiza?
Dahasi da var ama onlar sürpriz şimdi söylemem
Yorum
Yorum