Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gülşen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İzledim. Penaltı penaltı değil. Ümit Kapkaran diyim ben o hırsıza, kendini bıraktı yere. Hakem zaten bu pozisyondan üç beş dakika önce Kayseri'ye vermiş penaltı, bunu vermezse olmaz. Yoksa Ulusoy ne der?

Yani Subjektif hakem, federasyon istifa diyorum!
    Hakem maçta ipin ucunu bayağı kaçırmış galiba, penaltılar da bir acayip, gaysenin kırmızı kartı da. Dengesiz bir maç olmuş kısacası.

Yorum

• arkadaşlar ben maçın tamamını izleyemedim, Kayseri'nin penaltısı sırasında ve diğer kritik pozisyonlarda mutfakta yemek yapmakla meşguldüm Ümit'in pozisyonunda geldim baktım, penaltı değil dedim, o kadar. Sizi etkilemek istemem.
      Ama bu hakeme subjektif dememe engel değil
      Sadece Trabzonspor!

Yorum

• hakemin verdiği 2 penaltı da yanlış..Onun haricinde bütün maç boyunca geseyi ezdi..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• bende izledim her iki takim adina katletti maci hakem.

Yorum

• Yattara’nın Trabzon özlemi büyüyor
            Geçirdiği kasık ameliyatı sonrası Belçika’daki evinde dinlenen Gineli futbolcumuz Ibrahima Yattara, hızla iyileştiğini ve Trabzon'u çok özlediğini söyledi.

Futboldan ve arkadaşlarından ayrı kalmanın kendisini üzdüğünü belirten Yattara, “2 hafta önce başarılı bir ameliyat geçirdim. Futboldan uzak kaldığım için moralim biraz bozuk ancak yavaş yavaş iyileşiyorum. İleride her şey daha güzel olacak. Şu anda evde dinleniyorum. Pazar günü Anvers şehrinde fizyoterapiye başlayacağım. 2 haftalık fizyoterapiden sonra Türkiye'ye döneceğim. Doktorun bana söylediğine göre 3 ay sonra sahalarda olacağım" diye konuştu.

Trabzonspor sorulduğunda ise gözlerinin içi gülen Ibrahima Yattara, "Trabzon'u, arkadaşlarımı ve futbolu çok özledim. Ben Müslüman'ım. Trabzon'da Müslüman bir şehir. Müslümanların hemen hemen hepsi aynıdır. Bu nedenle, Trabzon'da çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

Eşi Aminata, oğulları Salif Junior ve Amadu'yla birlikte Trabzon'a dönecekleri günü iple çeken Yattara'ya Brüksel'deki en büyük desteği ise ailesi veriyor. Yattara'nın eşi ve çocukları da Trabzonspor'u çok özlediklerini belirtirlerken, Yattara ve ailesi, takımın neşe kaynağı olan Hasan Üçüncü'ye ve Trabzon'a selam gönderdi.

Yorum

• türkiye kupası erciyes 1-0 karşıyaka gol ramodir
              ilk yarı bitti

Yorum

• ankaragücü 2-1 rize goller m.özkan (2) ve rizeden yain çakmak
                eskişehir 0-0 ankaraspor dk 71

Yorum

• eskişehir ankara maçının berabere bitmesi daha iyi olur
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• erciyes 1-1 karşıyaka maçlarda dakka 87

Yorum

• erciyes 1-1 ksk maç bitti
                      eskisehir 0-0 ankaraspor mac bitti

Yorum

• Ülker görüşmesi borsaya bildirildi
                        Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş. ile Yıldız Holding (Ülker Grubu) arasında başlayan yeni sponsorluk görüşmesi SPK’ya bildirildi.

Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Sinan Zengin tarafından yapılan açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri: VIII, No: 39 sayılı tebliğine dikkat çekilerek, “Şirketimiz ile Yıldız Holding A.Ş. (Ülker Grubu) arasında yeni bir sponsorluk anlaşması oluşturulabilmesi için görüşmelere başlanılmıştır” ifadesine yer verildi

Yorum

• ALBAYRAK PATLADI!..

26 f_write_month(10)Ekim 2006 14:28

TRABZONSPOR Başkanı Nuri Albayrak, Kayseri Erciyes maçı sonrası verdiği “Transferlerimiz iyi'' görüşünün tartışma konusu yapılmasına öfkelendi. Bazı çevrelerin sadece yakıp yıkmak için konuştuğunu ileri süren Başkan Albayrak, “Ben kendi görüşümü savunmaya devam ediyorum; transferlerimiz iyidir'' dedi.

Göreve geldikten sonra kulüpte birçok şeyi değiştirdiklerine inandığını, ancak bazı kişilerin bunu adeta yok saydığını savunan Albayrak, “Geçen sezondan bu yana hem şahsıma hem de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ağır eleştiriler yapılıyor. Bazı çevreler sadece yakıp yıkmak için konuşuyor ve konuşmaya da devam ediyor. Tüm uğraşları kulübe zarar vermek üzerine. Kamuoyunda öyle bir hava meydana getirilmek isteniyor ki; sanki bizim doğru yaptığımız hiçbir şey yok. Kamuoyuna, göreve geldiğimizden beri tek doğru icraatımız olmadığı lanse edilmeye çalışılıyor. Ben ve yönetimim, sanki kulübü büyük bir bataklığa doğru sürüklüyoruz. Ama bu kişiler, yıkıcı hareketleriyle bana değil, Trabzonspor’a zarar veriyorlar. Bunun farkındalar da bilerek mi yapıyorlar; bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Niyetleri kesinlikle üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Bu kadar çok konuşanların biraz da susmayı bilmesi gerekiyor. Sanki bütün doğruları onlar biliyor, biz hiçbir şey bilmiyoruz. Olay bu kadar basit değil'' diye konuştu.

SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, herkesin “Transferlerimiz iyi'' sözüne takıldığını da vurgulayarak, “Bu görüş benim şahsi görüşümdür. İsteyen katılır, isteyen katılmaz. Ama ben görüşümü ısrarla tekrar ediyorum. Yabancılarımız kadar yerlilerimiz de kaliteli. Bu sözünü eleştirenlere, zamanın her şeyin ilacı olduğunu söylemek istiyorum. Kaliteli bir kadromuz ve başında da kaliteli bir hocamız var. Bu ekip herşeyi başarabilecek kapasitede'' dedi.

Vestel Manisaspor maçında takımın iyi bir futbol sergilediğini ancak gol pozisyonlarında şanssız olduklarını da ifade eden Albayrak, “O kadar gol nasıl kaçtı anlayamadım. O maçta puan değil de alacağımız bir galibiyetin getireceği moral kondisyona çok ihtiyacımız vardı'' diye konuştu.

TRANSFER PERFORMANSA BAĞLI

Başkan Albayrak, Ocak’taki ara transferde oyuncu alınıp alınmayacağının, mevcut oyuncuların o güne kadar gösterecekleri performansa bağlı olduğunu da vurgulayarak, “Takip ettiğimiz bazı oyuncular da var. Takip edilen oyuncuların da performansları yakından izleniyor. Hocamızla bir karar vereceğiz'' dedi. Albayrak, stadyum çalışmalarının proje aşamasının geçildiğini de belirterek, “Yeni stadyum için mali bütçenin çıkmasını bekliyoruz. Trabzonspor’a yakışır bir stadyum inşa etmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde stadın bütçesi gelecek ve biz de ona göre ihale açacağız. İhaleyi alan firma ile de yapıma başlayacağız'' dedi.

MARCELİNHO: YANLIŞ ANLAŞILDIM

Vestel Manisaspor’la oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında yerini Musampa’ya bıraktıktan sonra formasını yere fırlatan ve büyük tepki çeken Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho kendini savundu. Marcelinho, yanlış anlaşıldığını ancak verilecek cezayı da kabulleneceğini belirtirken, bordo mavili yönetim de ceza vermeme eğilimi olduğu vurgulandı. Marcelinho, karşılaşmada terlediği için formasını çıkararak yere bıraktığını belirterek, “Çok fazla büyütülecek bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum. Ama teknik direktörümüzün ve yönetimimizin vereceği karara saygılıyım. Trabzonspor formasına, daha önce giydiğim formalara da olduğu gibi kesinlikle bir saygısızlık yapmayı düşünmedim ve düşünemem de. Ama görüyorum ki kamuoyunda bu doğrultuda bir görüş belirdi ve bu durum da beni çok üzüyor'' dedi.

CEZA TARTIŞMASI

Bu arada, olayın hemen ardından yöneticilerin yaptığı açıklamalara rağmen yönetimde Marcelinho’ya ceza verilmeme eğiliminin yüksek olduğu, teknik direktör Ziya Doğan’ın raporunun da ceza verilmemesi yönünde olmasının beklendiği ifade edildi. Ancak, camiada özellikle formanın yere atılması nedeniyle küçük de olsa bir ceza verilmesi görüşünün seslendirilmeye başlanması nedeniyle, yönetimin hem Marcelinho’yu küstürmeyecek, hem de camianın gönlünü alabilecek bir ceza konusunda uzlaşabileceği ifade edildi.

BAŞKAN BEKLENİYOR

Trabzonspor’ da 17. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı cumartesi günü yapılacak. Başkan seçilmesinden sonra hiçbir Divan Genel Kurul toplantısına katılmayan ve bu nedenle birçok eleştiri alan Başkan Nuri Albayrak’ın, cumartesi günkü toplantıya katılıp katılmayacağı da merak konusu oldu. Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapılacak Divan Genel Kurulu’na Başkan Albayrak’ın katılıp kulüp faaliyetleri hakkında konuşma yapması beklenirken, muhalefetin bazı isimlerinin de konuşma yapma hazırlığı içinde olduğu ve yönetime sert eleştirilerde bulunacakları vurgulandı
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor’un büyük umutlarla transfer ettiği ancak bekleneni veremediği için sene başında Brezilya’nın Internacional takımına kiraladığı Fabiano Eller’in sözleşmesi Aralık’ta bitiyor!.. Brezilyalı futbolcu Trabzonspor’a dönmek istemediğini açıkladı.
                            Internacional kulübünde çok iyi bir performans sergileyen ve takımın vazgeçilmezi haline gelip 62 maçın 49’unda forma giyen Eller, kiralık sözleşmesinin devam etmesini istediğini söyledi.
                            Trabzonspor’la 2008’in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu, "Ben Türkiye’ye dönmek istemiyorum ve Internacional’de çok mutluyum. Menajerim, kulüple görüşecek. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Trabzonspor’un 6 yabancı kontenjanı dolu olduğu için sözleşmem problemsiz bir şekilde uzatılacaktır" ifadesini kullandı.
                            Bu arada, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın da Fabiano Eller’i kadroda düşünmediği ve bu oyuncunun bir yıl daha kiralanmasına sıcak baktığı öğrelindi.

////

radyospor- Eller kurnazının açıklaması
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• M. Batdal Kartal'da

Beşiktaş, Bucaspor'un 1.93'lük golcüsü Mehmet Batdal'la 900 bin dolara anlaşmaya vardı. Mehmet Batdal'ın Ocak 2007'deki ara transfer döneminde Beşiktaş'la sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Yorum

• Bunları sorun Yazarımız Ergun Ata, Divan Kurulu öncesinde üyelere hatırlatmalarda bulundu: Transfer başta olmak üzere yönetimin icraatları bu kez masaya yatırılmalı, sorgulanmalıdır. Önemli olan Trabzonspor’un menfaati ise eğer, kritik sorular mutlaka cevap bulmalıdır... 27.10.2006

Atay Aktuğ, başkanlığı dönemindeki son Divan Kurulu’nda özellikle Jun konusunda ağır eleştiriler almıştı. Bu futbolcuya ödenen 3.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli büyük tepkilere neden olmuştu. Sonuçta Aktuğ kürsüye çıktı ve “Bu benim hatam, kabul ediyorum!” dedi ve çok geçmeden de gitti. Aktuğ, bu sorumluluğun bedelini sadece başkanlık görevini bırakarak ödedi.

Aradan bir yıl geçti, bugün yine bir başkan ve yönetimi özellikle transfer faaliyetlerindeki savurganlıkları nedeniyle eleştiriliyorlar ve yine bir divan kurulu geldi çattı. Trabzon’da eski yöneticiler başta olmak üzere kurumla yakın ilişkili kimi görseniz, elinde kağıt kalem hesap yapıyor. “Şeffaf yönetim” gerçek miktarları açıklamadığı için bu konu üzerindeki spekülasyonlar büyüyor. Özel yaşamlarında başarılı birer işadamı olan ve bir kuruşun dahi hesabını sordukları şirketlerinde kârlılıklarıyla haklı gurur duyan Başkan Nuri Albayrak ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, aynı hassasiyeti tekeline aldıkları iddia edilen Trabzonspor’un transfer çalışmalarında nedense göstermedikleri için tartışılıyor. Transfer komitesi üyeleri istifa ediyor, kulüp ekonomisindeki hassas kurum Ticari Ürünler A.Ş.’deki yönetici keyfi uygulamalar nedeniyle sorumluluk almamak için görevi bırakıyor, kurum dışından bu konudaki eleştiriler yanıtsız bırakılıyor, kulübü keyfi yönettikleri söylenen başkan ve asbaşkandan ses çıkmıyor.

Yarın bir Divan Genel Kurulu daha var. Kamuoyunda ise yanıt bekleyen onlarca soru. Camianın önde gelenlerinin, “Hızla uçuruma sürükleniyoruz!” kaygısını taşıdıkları son durumu açıklığa kavuşturması bakımından önem taşıyan soruların bir kısmı şunlar:

Kurumun maddi durumuyla ilgili sorular:
                                - Musampa transferinde karanlık ilişkiler var mı? Menacer karmaşası nedir? Bu oyuncuyu kim izledi, kim önerdi, kim aldırdı? Kendisine 500 bini peşin 900 bin olmak üzere primlerle toplam 1 milyon 200 bin Euro garantisi verildi mi?
                                - Marcelinho’nun bonservis bedeli başkan tarafından mı, kulüp hesaplarından mı ödeniyor? Taka Gazetesi’nden İhsan Öksüz de yazdı; bu futbolcuya peşin bir milyon Euro ödeme yapıldı mı? Ayrıca bu sezon için bir milyon, ikinci sezon için 900, üçüncü sezon için 800 bin Euro garanti ücret anlaşması var mı? O zaman bu bir milyon Euro peşin ödeme ne demektir? Musampa gibi bu oyuncunun anlaşma koşulları kamuoyundan neden saklandı?
                                - Sözleşmesi biten Çağdaş’a neden bonservis ödendi? Onun, Umut ve diğerlerinin sezon ücretleri ne kadardır?
                                - Kariyeri bilinmesine rağmen Lazaroni yetersizliğine bu kulübü kim mahkum etti? Ödenen tazminat başarı mı, kayıp mı? Bu hesabı kim verecek?
                                - Ocak ayından beri yapılan transferlerin kulübe total maliyeti nedir ve bu miktarın kulübün 2007 bütçesi üzerindeki ağırlığı ne olacaktır?
                                - Kulüp bu yönetim döneminde ne kadar kredi kullanmıştır, bu ay ödenecek temettü miktarının karşılığı var mıdır, Brezilya masrafları ne kadardır, bu para kim tarafından karşılanmıştır?
                                - Kurumun gelir-gider dengesinde gider lehine 20 trilyonu aşkın bir açık söz konusu mudur?

Kurum geleceğine yönelik sorular:
                                - Stat projesinin finansman kaynağı ve yöntemi nedir? Hollandalı firmanın Albayraklar’la bir ilişkisi var mıdır?
                                - Ülker’le yürütülen sponsorluk anlaşmasının akıbeti nedir, Kartal’daki benzin istasyonu işi ne oldu? Hangi kuruluşa, hangi yöntemle verilecek?
                                - Fatih’ten sonra önümüzdeki dönemde de para edecek futbolcular satılacak mıdır?

Yönetim içi sorunlar:
                                - 2. Başkan İspanya’da randevu aldığı teknik direktörle görüşürken Lazaroni ile yapılan anlaşmadan gerçekten de gazetecilerle birlikte SMS’le mi haberdar edilmiştir? 2. başkan transfer komitesinden neden istifa etmiştir?
                                - Asbaşkan-başkan yardımcısı gerginliği sürüyor mu? Başkan bu konuda ne yapıyor? Kulübü kim yönetiyor? “Başkan ve asbaşkan dışındaki yöneticiler dikkate alınmıyor, bilgilendirilmiyorlar bile!” şeklindeki eleştirilere neden ikisi yanıt vermedi, karşı çıkmadı? Yoksa iddialar doğru mudur?
                                - Başkan danışmanları ve şirketinin elemanları kulüp yönetiminde ne kadar etkili? İstifa eden profesyonellerin yerine başkası alındı mı, kurumsallaşma sona erdi mi?
                                - Neden başka bir firmayla anlaşılmak üzereyken Puma ile sözleşme imzalanmış, görüşmeleri kim yürütmüştür? Puma’nın yaz döneminde forma üretmemesinin hesabı soruldu mu? TS Club’ı Albayrak grubunun bir personeli mi yönetmektedir? Bu konudaki yazı ve yorumlara neden bu personel yanıt vermektedir? Bir yöneticinin bu görevlerden istifasının bunlarla ilgisi var mıdır?

Camia ilişkileriyle ilgili sorular:
                                - Taraftarın ve camianın moralini yükseltecek geleneksel sezon açılışı, kuruluş yıldönümü kutlaması neden yapılmadı?

Özkan Sümer konuşur mu?
                                Divan Kurulu öncesi, kulisleri en çok meşgul eden konu, bu toplantıların “kadrolu konuşmacısı” Özkan Sümer’in yine söz alıp almayacağı. Bilindiği gibi Sümer, hem Aktuğ, hem de Albayrak döneminin ilk toplantısında sessiz çoğunluğun sesi olmuş, haklı eleştirileriyle yönetimlerin korkulu rüyası haline gelmişti. Sümer bu kez konuşmaz. Konumu gereği konuşmaz. Çünkü o şu an, mevcut yönetimle birlikte bir çok icraata imza atıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X