Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siz de unutmayın

Trabzonspor ön eleme maçında rakibi Apoel karşısına 1-1’lik skor avantajıyla sahaya çıkıyor. Camiada herkes zafere inanıyor...
    24.08.2006
    Tur hesapları tamam...
    Son yıllarda Avrupa maceraları genelde hüsranla tamamlanan Trabzonspor, bugün kader niteliğindeki bir sınava daha çıkıyor... 2005-2006 sezonunda, dünya takımlar sıralamasında 214. olan Anorthosis’e hiç beklenmedik bir şekilde elenerek Şampiyonlar Ligi hayallerini erteleyen ve yaşanan moral bozukluğunun etkisinden ligde de kurtulamayan Karadeniz ekibi, aynı problemi yaşamamak için işi sıkı tutuyor. Rum kesimindeki 1-1’in rövanşında bugün Apoel’i Avni Aker’de ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, bu skor avantajını en iyi şekilde değerlendirip bu kez turu geçmenin hesaplarını yapıyor.

Nasıl tur atlarız?
    UEFA 2. ön eleme turunda Trabzonspor’a 0-0’lık beraberlik bile yeterken, 1-1’lik eşitlikte maç uzayacak, diğer gollü beraberlikler ise rakibe yarayacak. Lige hesapladığı gibi bir başlangıç yapamayan ve 3 maç geride kalırken sadece 1 puan toplayabilen Bordo-Mavililer, kötü günlere Apoel önünde ‘dur’ demek istiyor. Olası bir talihsiz sonucun, teknik heyeti yol ayrımına getirmesine kesin gözüyle bakılırken, yönetim de kredisini tüketmiş olacak. Saat 20.45’te başlayacak maç öncesinde tüm biletlerin bitmesi ve şehrin havaya girmesi ise takımın ve yönetimin moralini yükseltiyor.

TRABZONSPOR
    Jefferson
    Fatih
    Stepanov
    Erdinç
    Celaleddin
    Hasan
    Hüseyin
    Szymkowiak
    Gökdeniz
    Yattara
    Umut

APOEL
    Morphis
    Floreal
    Seghiri
    Gomez
    Fernandes
    Satsias
    Daskalakis
    Makridis
    Kontis
    Solari
    Michail

Stat: AVNİ AKER
    SAAT: 20.45
    YAYIN: SHOW TV
    HAKEM: MİCHAEL WEİNER (ALMANYA)

Son dönemin karnesi
    KUPA YIL RAKİP SONUÇ
    UEFA 2003 Villarreal (d) 0-0
    UEFA 2003 Villarreal 2-3
    Ş.L. ön el. 2004 S.Riga (d) 1-1
    Ş.L. ön el. 2004 S.Riga 3-0
    Ş.L. ön el. 2004 D.Kiev (d) 2-1
    Ş.L. ön el. 2004 D.Kiev 0-2
    UEFA 2004 A.Bilbao 3-2
    UEFA 2004 A.Bilbao (d) 0-2
    Ş.L. ön el. 2005 Anorthosis (d) 1-3
    Ş.L. ön el. 2005 Anorthosis 1-0
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lazaroni: "APOEL’i yenerek tur atlamak istiyoruz"
      Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni bugün saat 14.00’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisileri’nde bir basın toplantısı düzenledi.
      Lazaroni son olarak kaleci arayışı içinde olmadıklarını da sözlerine ekledi.

resmi site
      kaleci arayışları yokmuş.Jef le Tolgayı birlikte oynatmayı düşünüyor galiba lazaroni.lütfen birisi şuna kalede sadece bir kaleci durması gerektiğini söylesin ve eklesin jef ve tolga kaleyi birlikte korusalar yine gol yemeyi becerirler ne günlere kaldık ya birisini öz evladımız diye bırakamayız diğeri hocanın öz evladı pozisyonun da olduğu için bırakamıyoruz.Sonuç 3 maç 1 puan.Cordoba Antalyaspor da oynuyor tolga + jef TRABZONSPOR da
      sayın lazaroni boş vakti şampiyonluk yolundaki! rakiplerinin kalecileri bi izle istersen belki kaleci arayışı içinde olmanız gerektiğini analrsınız

(konu artık serbest kürsüde olduüuna göre yorum yapabiliriz )

Yorum

• bize kaleci diil kral lazım..
        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bize kaleci diil kral lazım..
          kardeş kale boşken kral olsa nolur.önce adam bi kaleci bulalım,sonra kral buluruz veya takım gol yemediği için veya daha az yediği için eldekilerden bile bi kral çıkabilir.mevcut durumda 3 gol atsak 4 yeriz dolayısıyla lige demir atıp kaderimize razı oluruz.
          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• lütfen abartmayalım, kalemizde sorun olduğuna ben inanmıyorum.. 4 maçta hatalı bir gol yemişiz oda olmasın mı yani..

Yorum

• kardeş yapma Allah aşkına,örneğin mondragon kalitesinde bir kalecimiz olsa nelerin değişebileceğini görmüyor musun?takımı hırslandıracak, yüzde yüz gol derken çıkartacak,defansı uyaracak tecrübeli bir kaleci.takıma çok şey katar kaliteli bir kaleci.
              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• tamam sende doğrusunda, ama şunuda bilki eğer kaleci alırsak mondragon gibi olmayacağı kesin... galatasray gibi şanstan elimize öyle bi kaleci düşerse bilmem ama mondragon gibi bi kalecinin gerçek değeri trabzonsporun dengelerini! altüst eder bilesin..

Yorum

• Kaleci ihtiyacmız yok diyenlere katılmıyorum. Kale bi takımın en önemli mevkilerindendir. oyun ordan başlar. bizim kaleden henüz doğru düzgün degaj çıkmıyor. geri atılan paslar hep tedirgin ediyor. oyunu başlatamıyoruz. iyi bi kaleci bize çok şeyler katar. Tolga da o iyi bi kaleiden çok şeyler öğrenip kendini dahada geliştirebilir.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yattara’ya milli davet
                    Oyuncumuz İbrahima Yatara Afrika Kupası eleme maçları içi Milli takıma davet edildi. Gana Futbol Federasyonu’ndan gelen yazıda Yattara’nın 28 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında serbest bırakılması istendi.

24.08.2006 11:00:00

Resmi Sitenin haberinde Gine'li Yattara'yı Gana'lı yapmışlar.Bu kadar mı ilgisiz bu adamlar???

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yattara’ya milli davet
                      Oyuncumuz İbrahima Yatara Afrika Kupası eleme maçları içi Milli takıma davet edildi. Gana Futbol Federasyonu’ndan gelen yazıda Yattara’nın 28 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında serbest bırakılması istendi.

24.08.2006 11:00:00

Resmi Sitenin haberinde Gine'li Yattara'yı Gana'lı yapmışlar.Bu kadar mı ilgisiz bu adamlar???
                      bilmiyorum benim dha önceki uyarılarımı takip eden varmı. ama daha önce bu tür hataların resmi sitede çok defa yapıldığını söylemiştim. hatta bunla alakalı bi başlık açmayı bile düşünüyodum. yapılan bu hataları herkes görsün diye. yani 1 değil 2 değil bukadar hata olamaz. hele dün kü hatayı görenler bilir nekadar dikkatsiz olunduğunu. o yapılan hatayı paintte resim halinde saklıyorum. gerekirse birgün göstereceğim. harf hatası kelime hatasını geçtik artık yapılmayacak hatalar oluyor. dünkü hata buna en büyük örnek. okadar sinirlendimki dünkü haberden sonra klübü arayıp hemen düzeltmelerini söyledim. inanın dünkü hata diğer taraftarlar için dalga konusuydu. ve resmi siteyi bütün basın takip ediyor. !!
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• yapılan ayıp başka bir şey değil.
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaşlar Kiki ile anlaşmışız,e ie hala bi bilgi yok bu resmi sitede? Bu soru sanırım bu başlıkta en çok sorulan soru
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• haber 7 deki bi habere göre gelen sezon jimnastik nuri sahini alacakmis
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• son dakika

fifa italya milli takimini ve italya kulüblerini enternasyonal turnavalardan ihrac tehdidi etti
                              neden juventus 2. lige düsürüldügü icin italya federasyonunu sivil mahkemede yaptigi zarar yüzünden mahkemeye vermesi
                              fifaya göre ülke federasyonlari takimlarini kontrol altinda tutabilmeliler

yani yaptigi zarari mahkeme federasyona geri ödetirse artik ceza yiyen bütün külübler mahkemeye verib yaptigi zarari federasyondan geri alabilir aynisini fifadanda
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor'da Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni' nin yönetimden kesinlikle kaleci transferi istemediğini söylemesi ve kaleciye ihtiyacı olmadığını vurgulamasına rağmen yönetimin kaleci arayışlarını sürdürmesi ortaya ilginç bir durum çıkardı.

LAZARONİ İSTEMİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni' nin, göreve geldiği günden bu yana takımın Brezilyalı kalecisi Jefferson' a güvendiğini her fırsatta dile getirmesi ve vatandaşını göndermeyi düşünmediğini söylemesine rağmen yönetimin tutumu dikkat çekiyor. Lazaroni, her basın toplantısında takımın üç kalecisine de güvendiğini belirterek, "Kaleci istemedim, istemeyeceğim. Bu takımın kalecisi var. Jefferson, Tolga ve Ahmet' e güveniyorum. Kaleci alınacağı söylentileri hakkında bilgim yok. Zaten kaleciden önce başka mevkilerde takviyeye ihtiyacımız var" dedi. Ancak Brezilyalı teknik adamın kaleciler konusundaki kararlı tutumuna karşın başta Başkan nuri Albayrak' ın kaleci arayışlarını sürdürdüğü kamuoyuna sık sık yansıdı.

PLETİKOSA FAVORİ

Nuri Albayrak' ın Almanya kampında Lazaroni ile yaptığı görüşmede ilk kez açtığı kaleci konusundaki çalışmalarını artan bir hızla sürdürdüğü biliniyor. Lazaroni' ye, yapılan toplantıda, "Kalemiz güvenli ellerde olmalı. Bu yüzden tecrübeli bir kaleci alacağım" diyşen Nuri Albayrak' ın hayalini kurduğu kalecinin ise Hırvatistan Milli takımının kalesini koruyan Pletikosa olduğu biliniyor. Pletikosa konusundaki çalışmalarını sürdüren Albayrak' a ayrıca menacerlerin son olarak İnter' in Uruguaylı ikinci kalecisi Fabian Carini' yi önerdiği ifade edildi. Carini' nin transfer şartlarını öğrenmek için talimat veren Albayrak' ın, Pletikosa ile görüşmeleri de adım adım takip ettiği ifade edildi.

KALECİLERİN MORALİ BOZULUYOR

Başkan Nuri Albayrak' ın bizzat yürüttüğü kaleci transferi çalışmalarının takımda görev alan Jefferson ve Tolga' nın moralini bozduğu da ifade edildi. Antrenmanlar öncesi basın mensuplarına, "Kaleci arayışlarında durum ne. Alyacaklar mı gerçekten" şeklinde sorular soran kalecilerin, kaleci arayışları nedeniyle maçlara tam konsantre olamadıkları ifade edildi. Son Gaziantepspor maçında Tolga' nın hatalı goller yemesi bu tartışmaların getirdiği konsantrasyon eksikliğine bağlanırken, Lazaroni' nin kalecileri maçlara motive etmek için olağanüstü çaba harcadığı vurgulandı.

24.08.2006

Kaynak : DHA

Yorum

Yükleniyor...
                                X