Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• crouch la ersenin kıyasını çoğunuz gibi bende yapmıştım aynen ersenin daha giçlü olduunu düşünüyorudum oda dorulamış saolsun

Yorum

• DAHA İYİ OLACAĞIM"

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Marcelinho, kendisine yapılan eleştirileri haklı bulduğunu ancak uyum sürecini kolay atlatamadığına dikkat çekerek, "Daha iyi olmam gerektiğini ben de biliyorum. Yakın zamanda artık eski formuma kavuşmayı bekliyorum" dedi..

3 Kasım 2006

(AjansspoR Dış Haberler Servisi)
      br> 5 yıl Hertha Berlin'de oynadıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan Brezilyalı yıldız Marcelinho içini Kicker dergisine döktü.

155 Bundesliga maçında 65 gol atan, kariyerinde hep başarılı izler bırakan Marcelinho ne var ki aynı başarıyı Trabzonspor'da şu ana kadar yakalayabilmiş değil.

31 yaşındaki Marcelinho artık puan kayıplarına tahammülerinin olmadığını, toparlanıp yeni hocalarıyla birlikte şampiyonluğu kovalamaları gerektiğini kaydetti.

"Daha iyi olmam gerektiğini ben de biliyorum. Yakın zamanda artık eski formuma kavuşmayı bekliyorum" diye konuşan Marcelinho kendisine yapılan eleştirileri haklı bulduğunu ancak uyum sürecini kolay atlatamadığına dikkat çekti.

Ziya Doğan'ın takıma yeni bir futbol felsefesi aşıladığını da söyleyen Trabzonspor'un yıldız oyuncusu "Bana nerede oynamam söylenirse orada oynarım ama bana sorarsanız en sevdiğim mevkii forvet arkası" diye konuştu.

Formasını yere attığı hatırlatıldığında ise Marcelinho kendisini şöyle savundu :"Tabii ki sinirlendim değiştirilmeme, ama sinirim kendime idi, hocaya falan değil, ben nasıl bu kadar kötü oynarım diye sinirlenmiştim".
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• SULTANLAR İTALYA'YA ÇARPILDI !..

15. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, D Grubu'ndaki 3. maçında İtalya ile karşılaştı. Rakibi karşısında ilk set dışında etkili olamayan Filenin Sultanları salondan 3-0 mağlup ayrıldı..

3 Kasım 2006,

TÜRKİYE: 0 - İTALYA: 3

Salon: Nagoya Rainbow

Hakemler: Andrey Zenovich xxx (Rusya), Carlos Cimino xxx (Brezilya)

Türkiye: Bahar xx, Özlem xx, Aysun xx, Natalia xx, Esra x, Neslihan xxxx (Gülden xx, Seda xx, Eda xx, Gözde ?, Elif xx)

İtalya: Rinieri xxx, Togut xxx, Anzanello xxx, Dall'igna xxx, Piccinini xxx, Lo Bianco xxxx (Cardullo xxx, Paggi xxx, Centoni xxx, Guiggi xxx)
        Setler: (23-25, 17-25, 14-25)
        Süre: 66 dakika (25, 22, 19)

İtalya karşısında ilk set dışında varlık gösteremeyen (A) Milli Takım, 2. sette smaçör Seda Tokatlıoğlu, 3. sette ise pasör Bahar Mert'in sakatlanarak oyun dışı kalmasıyla oyundan iyice koptu.

Maçtan 3-0 yenik ayrılan (A) Millilerin, grupta 1 galibiyet ve 2 yenilgisi bulunuyor.
        (A) Milli Takım, yarın TSİ 09.00'da Peru ile gruptaki 4. maçına çıkacak.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Seda ise, sakatlığının ciddi olmadığını söylerken, göz yaşlarına hakim olamadı. Kaptan Özlem Özçelik ise maç sonu açıklamasında, "Arkadaşlarımızın önemli sakatlıkları olmamasını ümit ediyorum. Bu maç geride kaldı. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Ama olmuyor. Bundan sonrasına bakacağız" dedi.

Reşat Yazıcıoğulları ise, "İlk sette olmaması gereken 3-4 hata yaptık. Böyle maçlarda bu hatalar olmamalı. Önemli olan yarın ki maç. Sakat oyuncularımız var ancak herhangi bir mazeretimiz olamaz" diye konuştu.
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• Tuğba Karademir 9. oldu..

Dünyanın en başarılı sporcularının davet edildiği ''Skate Canada Grand Prix''nde kısa program sonunda milli buz patenci Tuğba Karademir 9. sırada yer aldı..

3 Kasım 2006,
          İlk kez ISU (Uluslararası Buz Pateni Federasyonu) Grand Prix yarışmasında mücadele eden Tuğba Karademir, büyükler kategorisinde Grand Prix yarışmalarına giren ilk Türk patencisi oldu.

Tuğba Karademir'in 5. sırada yarışacağı uzun program yarın akşam TSİ ile 00.30'da başlayacak.
          Sizler var ya .....

Yorum

• DOĞAN'A YENİ YARDIMCI!..
            Trabzonspor bu sezona başlarken hedef Turkcell Süper Lig şampiyonluğuydu... Bu amaçla kadronun büyük bir kısmı yenilenmiş, yabancı oyuncular transfer edilmiş ve başlarına da Brezilyalı hoca Lazaroni getirilmişti.. Ancak ligin ilk 4 haftasında alınan 4 puan üzerine sambacı ile yollar ayrıldı...

Lazaroni'nin yerine takımın başına Ziya Doğan getirildi... Doğanlı Trabzonspor bir anda tırmanışa geçti... Beşiktaş ve Galatasaray'ı yenme başarısını da gösteren Doğan'ın talebeleri daha sonraki haftalarda inişli çıkışlı bir grafik sergiledi.. Ve son olarak Ç. Rizespor'a üstelik evinde 3 puan verdi..

Şimdi bordo mavili yönetim Ziya Doğan'ın yanına yardımcı olarak eski futbolcularından Ali Kemal Denizci'nin kardeşi Osman Denizci'yi yardımcı olarak getiriyor... Bu değişiklikle Doğan'ın üzerindeki yükü hafifletmek isteyen yönetimin hocasının daha fazla teknik ve taktik üzerine yoğunlaşmasını sağlamak istiyor...
            Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tuğba Karademir 9. oldu..

Dünyanın en başarılı sporcularının davet edildiği ''Skate Canada Grand Prix''nde kısa program sonunda milli buz patenci Tuğba Karademir 9. sırada yer aldı..

3 Kasım 2006,
              İlk kez ISU (Uluslararası Buz Pateni Federasyonu) Grand Prix yarışmasında mücadele eden Tuğba Karademir, büyükler kategorisinde Grand Prix yarışmalarına giren ilk Türk patencisi oldu.

Tuğba Karademir'in 5. sırada yarışacağı uzun program yarın akşam TSİ ile 00.30'da başlayacak.

yazık valla şu kızcağıza bir sponsor bulamadı koskoca Türkiye... ne kadar aciziz...

Yorum

• Şenol Güneş kaza yaptı

Orhan SAAT

MİLLİ Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda’da oynanan PSV Eindhoven-Galatasaray maçını izledikten sonra Kadıköy Kazasker’deki evine döndü. Güneş, otoparkta bulunan 34 SAG 25 plakalı BMW otomobilinin sağ ve soldaki dış dikiz aynalarının çalındığını fark etti. Aynaları taktırmak için dün saat 12.00 sıralarında Erenköy’deki evinden çıkan Güneş, Şemsettin Günaltay Caddesi Kazasker ışıklarda ışık ihlali yapan Derviş Tokgöz’ün kullandığı taksiye çarptı. Hafif hasar meydana gelen kazada, yaralanan olmadı. /Hurriyet

Geçmiş olsun hocam
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yazık valla şu kızcağıza bir sponsor bulamadı koskoca Türkiye... ne kadar aciziz...
                  En azından Kocaeli B.B. Kağıtsporla anlaşarak ailesinin yükü biraz hafifledi.Kostümlerini de annesinin yerine Yıldırım Mayruk hazırlacak diye okumuştum.
                  Tuba Karademir'in sitem ettiği gibi efespilsen Rusya federasyonu ve Avrupa Şampiyonası sporsoruyken Tuba'yı görmezlikten nasıl geliyor anlamıyorum?
                  Sponsor bulmak bir çok sporcunun sorunu malasef.

Serap Aktaş vefasızlığa üzülüyor !..

Rekortmen milli atlet Serap Aktaş, 6 yıldır sponsoru olmamasının, kulüpsüzlük ve kamp yapamayışının motivasyonunu bozduğunu, ancak atletizm sevgisi nedeniyle halen ayakta durmaya çalıştığını söyledi..

3 Kasım 2006

Aktaş, atletizme 16 yıldır hizmet verdiğini, bu süre içinde 1 mil, bin 500, 3 bin, 5 bin, 10 bin, yarı ve tam maraton olmak üzere 7 ayrı mesafede 3'ü parkur olmak üzere toplam 25 Türkiye rekorunun sahibi olduğunu, yarı maraton ve maraton rekorlarının halen kırılamadığını ifade etti.

Rekorlarının kırılamayışının kendisini mutlu etmediğini, bununla asla övünmediğini ifade eden Serap Aktaş, ''Yarı maratonda 1987 yılında 1.13.17'lik derecemle Japonya'nın Osaka kentinde, maratonda ise 1999 yılında Berlin'de 2.31.41'lik derecemle Türkiye rekoru kırdım. Rekorumun halen kırılmayışı Türk atletizminin ne durumda olduğunu yansıtıyor. Bilimsel çalışmalar, deneyimli antrenörler, diyetisyenler ve sağlık görevlilerine karşın bu rekorların kırılmayışı, sistemde bir arıza olduğunu kanıtlamaktadır. Milli forma giydirilen yabancı sporculara tanınan olanaklar, yetenekli Türk atletlerine de sağlanmalıdır.'' dedi.

6 yıldır sponsoru bulunmadığını, yarışmalara kendi olanaklarınla hazırlandığını ifade eden Aktaş, ''Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde spor uzmanı olarak çalışmaktayım. Aldığım maaşın tamamını beslenme ve sporla ilgili araç gereçlere harcıyorum. Geçen yıl Bursa Büyükşehir Belediyespor adına yarıştım. Şu anda kulübüm de yok. Aslında maratonda 2 saat 30 dakikanın altına düşecek kapasitem olmasına rağmen yeterli desteği göremediğim için derecemi geliştiremiyorum. Bu nedenle motivasyonum bozuluyor. Ancak, atletizm sevgisi nedeniyle sağlığım ve gücüm yettikçe sporu sürdüreceğim. Sadece vefasızlığa ve emeğimin karşılığını alamadığım için üzülüyorum'' diye konuştu.

Aktaş, dünyanın tek kıtalararası spor organizasyonu olan ve 28 yıldır aralıksız yapılan ''Uluslararası Avrasya Maratonu''nun yabancısı olmadığını, bu yarışmaya 7 kez katıldığını ve sürekli dereceye girdiğini belirtti.

Avrasya Maratonu tarihinde bayanlarda tek altın madalyayı 1994 yılında kendisinin kazandığını ifade eden Aktaş, ''Yıllardır antrenörüm eski milli atlet Neşe Çetin'in çabalarıyla formumu kontrol etmeye çalışıyorum. Dünyada yapılan tüm maratonlara, yaptığım derecelerden dolayı çağrılmaktayım. Ancak, Türkiye'de en prestijli ve barış adına yapılan, Asya'dan Avrupa'ya koşulan Avrasya Maratonu'nu çok önemsiyorum. 7 kez katıldığım ve 5 Kasım Pazar günü yapılacak Avrasya Maratonu'nda yine dereceye gireceğimi umuyorum. Ödüller yüksek olduğu için dünyanın ünlü atletlerinin katılacağı yarışmada, sakatlık veya bir aksilik olmazsa bayanlar kategorisinde ilk 3 madalyadan birisini kazanacağıma inanıyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.
                  Sizler var ya .....

Yorum

• 18 gazetenin genel yayın yönetmeninden 6’si Fenerbahçe’yi tutarken, 5’i Galatasaray, 4’ü Beşiktaş 2’si Trabzospor taraftarı. Spor müdürlerinde ise bariz şekilde Fenerbahçe taraftarı var... Bu rakam ise 8... Yani spor medyası Fenerbahçeli... İşte isim isim liste...

Sabah Gazetesi:

Genel Yayın Yönetmeni: Fatih Altaylı-Galatasaray
                    Spor Müdürü: Serdar Ali Çeliker-Fenerbahçe

Hürriyet Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Ertuğrul Özkök-Feberbahçe
                    Spor Müdürü: Esat Yılmaer-Galatasaray

Vatan Gazetesi
                    Genel Yayın Yönetmeni: Tayfun Deecioğlu-Beşiktaş
                    Spor Müdürü: İbrahim Seten-Fenerbahçe

Milliyet Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Sedat Ergin-Beşiktaş
                    Spor Müdürü: Cem Şengül-Fenerbahçe

Akşam Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Serdar Turgut-Galatasaray
                    Spor Müdürü: Nezih Alkış- Fenerbahçe

Bugün Gazetesi:

Genel Yayın Yönetmeni: Selahattin Sadıkoğlu- Fenerbahçe
                    Spor Müdürü: Ersan Çelik-Galatasaray

Cumhuriyet Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: İbrahim Yıldz-Fenerbahçe
                    Spor Müdürü: Abdülkadir Yücelman-Fenerbahçe

Fanatik Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Necil Ülgen-Fenerbahçe
                    Yazıişleri Müdürü: Hakan Can-Galatasaray

Pas Fotomaç:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Zeki Uzundurukan-Trabzon

Radikal Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: İsmet Berkan-Beşiktaş
                    Spor Müdürü: Uğur Vardan-Galatasaray

Star Gazetesi:

Genel Yayın Yönetmeni: Alev Er-Fenerbahçe
                    Spor Müdürü: Ali Bayram-Beşiktaş

Takvim Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: İskender Baydar-Galatasaray
                    Spor Müdürü: Meriç Tunca-Fenerbahçe

Tercüman Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Ufuk Büyğkçelebi-Galatasaray
                    Spor Müdürü: Cihangir Özbay-Beşiktaş

Türkiye Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Fuat Bol-Fenerbahçe
                    Spor Müdürü: Sadık Söztutan: Takım tutmuyor

Vakit Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Mustafa Karahasanoğlu-Takım tutmuyor

Zaman Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Ekrem Dumanlı-Beşiktaş
                    Spor Müdürü- Hayri Beşler-Trabzon

Güneş Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Murat Büyükçelebi-Galatasaray
                    Spor Müdürü: Atila İyitanır

Yenişafak Gazetesi:
                    Genel Yayın Yönetmeni: Mustafa Karaalioğlu-Trabzon
                    Spor Müdür: Erhan Köknar-Fenerbahçe

Tuğru Tunalıgil-Haftalık
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ankaraspor - kayseri : 1-1
                      sivas - denizli : 0- 2
                      maçlar bitti.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• tayfunda kirmizi yemis yetmisinci dk larda
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hacıosmanoğlu: ‘’Genel kurullarda proje üretilmeli’’
                          Kulübümüzün Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yerel medyada yer alan bazı haberler üzerine medya merkezimiz kanalıyla bir açıklamada bulundu.

Ç.Rizespor maçı öncesinde bir basın mensubunun sorusu üzerine geride bırakılan Divan Genel Kurulu’na yönelik görüşlerini aktardığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, ‘’Ben de bu soruya karşılık Divan Kurulu toplantılarının Trabzonspor’u daha güzel yarınlara nasıl taşırızın tartışılacağı bir platform olması gerektiği, divan kurulu üyelerinin de bu toplantılarda eksikleri aksaklıkları tespit edip proje üreterek hem divan üyelerine hem de yönetim kurullarına karşı asli görevlerini yerine getirmelerinin daha doğru olacağını seslendirdim. Bu düşüncemde herhangi bir değişiklik söz konusu değil’’ ifadelerini kullandı.

Sözlerini divanı yönetmeye ve izlemeye gelen sağduyulu kişilerin üzerine almaması gerektiğinin altını çizen Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: ‘’Muhatabım farklı konularda konuşan insanlardır. Divan toplantısında ön plana çıkmaması gereken mali konulara bu denli girilmesini doğru bulmuyorum. Trabzonspor mali konularda incelemeye tabi, borsaya açık, uluslararası ortakları bulunan bir şirket konumundadır. Her türlü kazanımları elde edilemeye başladığı andan bitiş noktasına kadar sözleşmelerle belirlenmiş, saniyesi saniyesine borsaya bildirilen bir kurumdur. Bu gerçek ortadayken kulübün kaçak güreşiyormuş gibi gösterilmesi doğru bir yaklaşım tarzı değildir’’

Hacıosmaoğlu, ‘’Bir kez daha vurgulamak istiyorum ki laflarımı divan kurulunu izlemeye ve yönetmeye gelen insanlar üstüne almamalıdırlar. Ben divan kurulu toplantısında fikir beyan insanları kastettim. Divan kurulları proje üreten yer olmalıdır. Yapı olarak insanların arkasından konuşmaya alışık biri değilim. Konuşulması gereken her insanın yüzüne konuşacak medeni cesarete sahibim. Ancak asli görevim mensubu olduğum camianın insanlarıyla polemiğe girmek değil, dışarıda bize karşı olan unsurlarla mücadele etmektir. Kamuoyu bu konuyu da böyle bilmelidir’’ diyerek sözlerini tamamladı.
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• SULTANLAR AVANTAJ YAKALADI !..

Japonya'da devam eden 2006 Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye D Grubu'ndaki 4. maçında Peru ile karşılaştı. Filenin Sultanları, çekişmeli geçen maç sonunda Peru'yu 3-2 yenerek, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti..

4 Kasım 2006,

PERU: 2 - TÜRKİYE: 3

Salon: Nagoya Rainbow

Hakemler: Lı Juan xxx (Çin), Abdullah Al Enezi xxx (Kuveyt)

Peru: Mirtha xx, Patricia xx, Milagros xxx, Natalia xx, Chihuan xxx, Elena x (Palacios xx, Joya x, Contreras xx, Zamudio x)

Türkiye: Özlem xx, Aysun xx, Natalia xxx, Esra xx, Neslihan xxx, Elif xx (Gülden xx, Deniz x, Gözde x, Eda x)
                            Setler: (27-25, 18-25, 25-21, 19-25, 9-15)
                            Süre: 109 dakika (26, 23, 24, 23, 13)

Dünya Şampiyonası'nda 3 maçta tek galibiyet alan bayan milliler, dördüncü maçında Peru karşısında zorlanmasına rağmen maçı 25-27, 25-18, 21-25, 25-19 ve 15-9'luk setlerle 3-0 devirerek ikinci galibiyetinin elde etti ve gruptaki 2. galibiyetini elde etti.

Sakatlıkları bulunan Seda Tokatlıoğlu ve Bahar Mert'ten yoksun olarak sahaya çıkan Filenin Sultanları'nda Neslihan Demir ve Natalia Hanikoğlu kaydettikleri kritik sayılarla takımın galibiyetinde önemli rol oynadılar. Toplam 2 saat 01 dakika süren mücadelenin ilk setinde takımlar müthiş bir mücadele gösterdiler.

Sonlarına kadar başa baş geçen ilk setin son bölümlerinden bayan milliler basit hatalar yapınca Peru ilk seti 25-27 önde tamamladı. İlk sette Türkiye Neslihan Demir ve Natalia Hanikoğlu'yla sayılar bulurken, Güney Amerika temsilcisi Peru ise, Natalia Romanova ve Patricia Soto'yla'yla etkili oldu.

İkinci sette rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan Filenin Sultanları daha az hata yapınca seti de 25-18 önde kapadı ve oyunda eşitliği sağladı.

Üçüncü sette de bayan millilerden güzel oyununu devam ettirmesi beklenirken, Filenin Sultanları, kötü bir oyunun ardından Peru'nun sert smaçlarına engel olamayınca seti 21-25 kaybettik.

Dördüncü sette, tekrar Türkiye'nin geri dönüşü vardı. Natali Hanikoğlu ve Neslihan Demir'in skorer oyununa Aysun Özbek ve Esra Gümüş'te katılınca Türkiye seti, 25-19 kazanarak tekrar maça ortak oldu.

Tie-break setinin daha ilk saniyesinden itibaren oyuna ağırlığını koyan bayan milliler, yakaladığı farkın kapanmasına izin vermeyerek rahat bir şekilde maç setini 15-9 kazandı ve geriden geldiği maçta Peru'yu 3-2 yenerek dördüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

Filenin Sultanları'nda Neslihan Demir kazandırdığı 28 sayıyla takımın en skorer oyuncusu olurken, Natalia Hanikoğlu 24, Esra Gümüş 12 ve Aysun Özbek'te 10 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Peru'da ise, Moy Milagros 13 sayıyla takımına en fazla sayı kazandıran isim olurken, Natalia Romanova ve Leyla Chihuan'da 12'şer sayıyla maçı tamamladılar.

Maçın ardından bir açıklamada bulunan A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları ise, oyuncularını kutlayarak, "Sakatlıklara rağmen çok iyi mücadele ettik. Hayatımdaki, teknik direktörlük kariyerimdeki en zor maçlardan birisiydi. Ancak kazandığımız için mutluyum. Şimdi önümüzde Sırbistan Karadağ maçı var. Bu maçta sert oynamalıyız. Ama Peru galibiyetiyle gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet elde ettik" diye konuştu.

Türkiye bu galibiyetle, D Grubu'nda çıkma yolunda önemli bir galibiyet elde ederken, sıralamada üstünde yer aldığı Peru'nun yarın grubun güçlü takımlarından Küba'yı yenmesi gerekiyor. Türkiye ise, gruptaki son maçında grup lideri Sırbistan Karadağ karşısına çıkacak.
                            Sizler var ya .....

Yorum

• Arkadaslar Aldigim habere gore Stepanov Inter'e gidiyor.. Yerine yine Sirbistan Milli Takimindan yanilmiyorsam Partizan'dan takim arkadasi geliyormus Kaynak : CNN TURK

Yorum

• sebat düşer bu sefer... kasımpaşaya 6-0 yenilmişler... zaten maille abromovich ten yardım istersen bitmişsin demek.... gs de gol yemiş..
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Yükleniyor...
                                X