Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon, Ukrayna'ya galibiyet için gidiyor..

Avrupa Çalenç Kupası 3. tur ilk maçında, Ukrayna'nın Time Burevestnik, Luhansk takımıyla hafta sonu deplasmanda karşılaşacak Trabzon Belediyesi'nde, menajer Ahmet Kaynak, Ukrayna'ya galibiyet için gittiklerini söyledi.

31 Ekim 2006,

Kaynak, Avrupa Çalenç Kupası 3. turunda karşılaşacakları Time Burevestnik, Luhansk takımından çekinmediklerini belirterek, ''Ukrayna'ya galibiyet için gidiyoruz. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Karşılaşmaya iyi konsantre olur, oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek avantajlı bir skorla Trabzon'a döneriz'' dedi.

Avrupa'da, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade eden Kaynak, ''Bunu başarabilecek gücümüz var. Önceki yıllarda Avrupa kupalarında çok başarı elde edemedi. Bu durumu bu yıl değiştirmeyi ve Avrupa'da başarılı olup ses getirmeyi amaçlıyoruz'' diye konuştu.
    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
    Sizler var ya .....

Yorum

• Yazıcıoğulları: "Konsantrasyonumuz iyi değildi"

(A) Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları, Küba maçında takımın konsantrasyonunun iyi olmadığını söyledi.

31 Ekim 2006

Yazıcıoğulları, 15. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Küba ile yapılan ve 3-0 kaybedilen ilk maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın gerçek gücünü sahaya yansıtamadığını belirtti.

Basın toplantısında Yazıcıoğulları, ''Maçı konsantrasyon eksikliği yüzünden kaybettik. Gerçek gücümüzü sahaya yansıtamadık. İkinci seti kazanabilirdik ve sonuç çok farklı olabilirdi. Küba, bizden daha iyiydi. Onları kutluyorum. Ancak bundan sonraki maçlarda daha iyi olabileceğimizi söyleyebilirim. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum'' dedi.

Öte yandan, Küba ile yapılan maçı, Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Solmaz Günaydın ve Nagoya'da yaşayan bir grup gurbetçi de izleyerek millilere destek verdi. Maç sonunda ise Voleybol Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık başta olmak üzere, bütün takımın üzgün olduğu görüldü.
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• "Usta" Kasparov İstanbul'a geliyor..

Ünlü Rus satranç ustası Garry Kasparov, konferans vermek ve kitabını imzalamak üzere İstanbul'a gelecek. Kasparov, 4 Kasım Cumartesi günü de TÜYAP Kitap Fuarı'nda bir konferans verecek.

31 Ekim 2006,

Satranç Federasyonu'nun resmi sponsoru Türkiye İş Bankası'nın davetlisi olarak İstanbul'a gelecek Kasparov, 3 Kasım Cuma günü 4. Levent'teki İş Kuleleri'nde düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Kasparov, 4 Kasım Cumartesi günü de TÜYAP Kitap Fuarı'nda bir konferans verecek ve İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayımlanan ''Benim Ustalarım'' adlı kitabını imzalayacak.
        Sizler var ya .....

Yorum

• "BEN CROUCH'TAN DAHA GÜÇLÜYÜM" 01f_write_month(11) Kasım 2006 17:27
          Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ersen Martin, Trabzonspor'a gelmeden önce Fatih Tekke ile birlikte oynamayı çok istediğini belirterek, ''Gitmesi yazık oldu, birbirimizi tamamlayabilirdik'' dedi.

Ersen Martin, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nde yayınlanan röportajında, Fatih'in Zenit'e satıldığını bile Trabzonspor'a imza atarken son anda öğrendiğini ifade ederek, ''Yazık oldu çünkü birbirimizi çok iyi tamamlayabilirdik. Buraya Fatih'in yerini doldurmaya geldiğimi düşünmüyorum. Çünkü değişik türde santrforlarız. Fatih Tekke'nin yerini doldurmak zaten mümkün değil. Kendisi inanılmaz goller atmış. Nasıl Hakan Şükür'ün yeri Galatasaray'da doldurulamıyorsa, Trabzonspor için de Fatih Tekke aynıdır'' diye konuştu.

''GERÇEK YILDIZIMIZ GÖKDENİZ''

Ersen Martin, Gökdeniz ile hem saha içinde hem de dışında çok iyi anlaştıklarını dile getirerek, ''Gökdeniz, yetenek bakımından dünyanın her takımında oynayacak üst düzey bir futbolcu. Onunla oynadığım için şanslıyım'' ifadesini kullandı.

Marcelinho ve Yattara'nın yeteneklerini de tartışmayacağını anlatan Ersen, ancak Trabzonspor'un gerçek yıldızının Gökdeniz gibi durduğunu söyledi.

''İSTANBUL HAYALİM YOK''

''İstanbul takımlarına gitmek gibi bir hayalim yok'' diyen Ersen Martin, zaten büyük bir takımda futbol oynadığını ifade etti.

Ersen, Avrupa'da bir takımda oynama isteği her zaman kafasında bulunduğunu kaydederek, ''Henüz 27 yaşındayım. Futbolumun artık oturduğuna inanıyorum. Kendime güveniyorum, ilerleyen yıllarda Avrupa'da oynayacağım, bunu da herkes görecek'' dedi.

''LAZARONİ BENİ GEÇ FARKETTİ''

Lazaroni yönetiminde ilk kez Gaziantepspor maçında forma şansı bulduğunu ve iyi oynadığını kaydeden Ersen Martin, ''Lazaroni o maçta beni fark etmişti ama geç oldu'' ifadesini kullandı.

Ersen, Ziya Doğan'ın gelmesinin kendisi için çok iyi bir gelişme olduğunu vurgulayarak, daha sonra her şeyin yola girdiğini anlattı.

Lazaroni döneminde futbolcuyla bire bir iletişimin noksan olduğunu anlatan Ersen, şöyle devam etti:

''Herkes, 'Beşiktaş karşısında bu futbolu nasıl oynadınız?' diye soruyor. Hemen açıklayabilirim bunu. Türk futbolcusu duygusaldır. Onu parayla ya da başka bir yöntemle oynatamazsınız. Türk futbolcusunu motive edecek ve gerçek gücünü ortaya çıkartacaksınız. Ziya Hoca oyuncuları çok iyi motive ediyor, takımı çok iyi tanıyor ve hepimizin neler yapabileceğini biliyor. Bizden becerilerimiz dışında şeyler yapmamızı beklemiyor. Sahada hiçbir şey yapmasak bile mücadele etmemizi istiyor. Almanya'da da futbol oynadım, Türkiye'de de birçok hocayla çalıştım ama Ziya Hoca'nın takımı defansif yönde çalıştırma becerisinin bir benzerini hiçbir yerde görmedim. Bence onun yöntemiyle ligde birkaç maç sonra en az gol yiyen takım biz olacağız.''

''CROUCH'TAN DAHA GÜÇLÜYÜM''

Ersen Martin, Liverpool'lu Crouch ile benzerliği konusunda ise İngiliz futbolcunun da uzun boylu olmasına rağmen ayaklarına çok hâkim ve tekniği yüksek olduğunu söyledi.

Kendisinin hava hakimiyeti kadar yer hakimiyetinin de iyi olduğuna inandığını söyleyen Ersen, ''Ayrıca, kendimi Crouch'tan daha kuvvetli görüyorum. Bu da Türk futbolcusunun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Crouch belki kendi takımında sürekli oynamıyor ama İngiliz Milli Takımı'nın banko futbolcusu. Bence Türk futbolcusu çok daha yetenekli, yeter ki ona imkan tanınsın'' şeklinde konuştu.

///

GELECEĞİN YILDIZINI KİM KAPTI?.. 01f_write_month(11) Kasım 2006 11:51
          Bursaspor'un Göztepe'den sadece yetiştirme bedeli ödeyerek transfer ettiği ve bu konuda Türkiye'de bir ilke imza atarak 12 yaşında profesyonel sözleşme imzaladığı Sercan Şen, gelecekte ünlü İngiliz kulübü Chelsea'da forma giymek istiyor.

Göztepe'de 3 yıl önce başladığı futbol serüveninde transfere imza atarak dikkatleri üzerine çeken Sercan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Juventus'un ünlü kalecisi Buffon'a benzetildiğini, ancak kendisine Brezilyalı kaleci Dida'yı örnek aldığını söyledi.

''FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BURSASPOR'DAN TEKLİF ALDIM''

Sercan, Göztepe'de gösterdiği performans sayesinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor'dan transfer teklifleri aldığını belirterek, 3 kulübün de tesislerini gezdiğini, ailesiyle birlikte altyapı konusunda daha ciddi gördükleri Bursaspor'u tercih ettiklerini anlattı.

Bursaspor'a kolay uyum sağladığını, antrenörlerinin ve takım arkadaşlarının kendisine büyük yakınlık gösterdiğini ifade eden Sercan, ''Burada bir aile gibiyiz. Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Hedefim önce Bursaspor A takımının formasını giymek, sonra A Milli Takım'da yer almak, daha sonra da ünlü İngiliz kulübü Chelsea'da oynamak'' dedi.

''RÜŞTÜ AĞABEYİ ÇOK BEĞENİYORUM''

Sercan, ''Türkiye'de ve dünyada en beğendiğin futbolcu kim'' sorusuna, ''Türkiye'de Rüştü ağabeyi çok beğeniyorum. Dünyada ise Brezilyalı Dida. Buffon'u da beğeniyorum. Buffon'un kendine çok güvenmesi, karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki soğukkanlılığını örnek almaya çalışıyorum'' yanıtını verdi.

Bursaspor Altyapı Koordinatörü Adnan Örnek ise Sercan'ı çok uzun süredir takip ettiklerini, ancak son dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da devreye girmesi üzerine transferini en çabuk şekilde bitirdiklerini anlattı.

''ÇOK İYİ BİR KALECİ OLACAĞINA İNANIYORUM''

Sercan'ı ve ailesini Bursa'ya getirerek tesisleri gezdirdiklerini, küçük kalecinin okul ve Bursa'daki konaklama masraflarını üstlendiklerini, ayrıca ailesine de bir miktar ödeme yaptıklarını ifade eden Örnek, ''Göztepe'ye de yetiştirme bedeli ödedik. Sercan'ı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elinden alarak Bursaspor'a kazandırdık. Çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum. Buraya geldikten sonra da gelişimi devam etti'' diye konuştu.

Örnek, 12 yaşında olmasına karşın Sercan ile profesyonel sözleşme imzaladıklarını ve 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağladıklarını belirterek, şunları söyledi:
          ''Yaşı küçük olduğu için profesyonel sözleşmeyi Sercan ailesiyle birlikte imzaladı. Türkiye'nin en genç profesyonel sözleşme imzalayan futbolcusu. Sanıyorum SSK ile bir sorun olmuş. Biz profesyonel sözleşme imzaladığımız tüm oyuncuları SSK'lı yapmak zorundayız, ama 14 yaşından küçükler SSK'lı yapılamadığı için bir karışıklık var. Futbol Federasyonu bunu çözecek. Ayrıca biz Sercan'a, tüm profesyonel futbolculara olduğu gibi özel sağlık sigortası yaptırdık. Umarım uzun süre Bursaspor'da forma giyer.''

''TÜRKİYE'DE KONUŞULAN BİR KALECİ OLUR''

Sercan'ın 12 yaşında olmasına rağmen fizik olarak daha büyük gösterdiğini anlatan Örnek, şunları kaydetti:
          ''Kemik yaşına baktırdık yaşı doğru. 3 yıl önce kaleciliğe başlamış. İyi bir altyapı eğitimiyle çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum. Ama önünde uzun bir süreç var. Şimdilik konuşmak erken ama Allah bir sakatlık veya başka bir aksaklık vermezse Sercan ileride Türkiye'de konuşulacak bir kaleci olur. Tabii biz şu an ona bu gözle bakmıyoruz. Bizim için önemli olan iyi çalışması ve her geçen gün gelişim göstermesi.''

''SERCAN, DOĞUŞTAN KALECİ''

Bursaspor'un 8-10-12 yaş grubu antrenörü Musa Öztürk de, Sercan'ın çok yetenekli bir kaleci olduğuna değinerek, ''Bana göre Sercan doğuştan kaleci. Bu yeteneklerinin yanında iyi bir antrenman alırsa çok daha başarılı olacak'' dedi.

Bursaspor'un altyapı kaleci antrenörlerinden Muharrem Kaya da, Sercan'ın 6-7 yıl sonrasının A Milli Takım'ın vazgeçilmez kalecilerinden biri olacağına inandığını belirtti.

Küçük kalecinin bu yaşta transfer yapmasını büyük bir olgunlukla karşıladığını vurulayan Kaya, ''Sercan, çok iyi çalışıyor. Antrenman programına harfiyen uyuyor. Bursaspor altyapısında çok iyi kaleciler var. Sercan da bunlardan biri. Böyle çalışmaya devam ederse ay-yıldızlı takımın vazgeçilmezleri arasına girer'' diye konuştu.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• SULTANLAR'IN MISIR KEYFİ !..

15. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda, gruptaki ilk maçında Küba'ya 3-0 yenilen A Milliler ikinci maçında Mısır ile karşılaştı. 3 sette de rakibine üstünlük kuran Sultanlar D Grubu'ndaki 2. maçında Mısır'ı 3-0 yenerek zaferle tanıştı.

1 Kasım 2006

Gruptaki ilk galibiyetini alan (A) Milli Takım, dün Küba'ya 3-0 yenilmişti. Grupta yarın maç yapılmayacak. Türkiye, gruptaki 3. maçında 3 Kasım Cuma günü İtalya ile karşılaşacak.

Salon: Nagoya Rainbow
            Hakemler: Abdullah Al Enezi xxx (Kuveyt), Andrey Zenovich xxx (Rusya)
            Mısır: Abd El Fattah x, Youssef x, Selim x, El Sharny xx, All Sara xx, Maged x (Badawy xx, Naasef x)

Türkiye: Bahar xxx, Aysun xxx, Natalia xx, Deniz xx, Gözde xx, Neslihan (Gülden xxx, Elif xx, Eda xx, Seda xxx, Esra xx)

Setler: (11-25, 13-25, 8-25)
            Süre: 52 dakika (18, 18, 16)
            Sizler var ya .....

Yorum

• Trabzonspor taktik çalıştı..

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı taktik idmanıyla sürdürdü..

1 Kasım 2006, 22:16

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Yattara, Ömer Rıza ve Ersen Martin katılmadı.

Bu arada, idman sahasında gelen Erdoğdulular Taraftar Grubu, futbolculara tezahürat yaparak ve tek tek yanlarına çağırarak moral verdiler. Bordo mavili takım yarını izinli olarak geçirecek.
              Sizler var ya .....

Yorum

• Derbileri kazanan Trabzon, Anadolu takımlarına yeniliyor

Ziya Doğan'ın göreve gelişiyle birlikte çıkış yakalayan Trabzonspor, son 3 resmî karşılaşmada 2 mağlubiyet ve bir beraberlik alarak düşüşe geçti.

Trabzonspor, Sakaryaspor maçından galibiyet bekliyor.
                İstanbul takımlarına karşı kazanan Bordo-Mavililer, Anadolu takımlarına karşı ise aynı başarıyı gösteremiyor. Yaşanan bu olumsuz tablo sonrası Ziya Doğan'ın sert önlemler alacağı belirtildi.

Lazaroni'nin yerine göreve gelen Ziya Doğan, İstanbul'da Beşiktaş'ı, Trabzon'da da Galatasaray'ı mağlup ederek bu sezonki iki derbi maçını da kayıpsız geçti. Doğan'lı Trabzonspor, derbi maçlarda üstün performans gösterirken, Anadolu takımlarıyla oynadığı karşılaşmalarda ise aynı başarıyı gösteremiyor. Trabzonspor, Ziya Doğan döneminde Anadolu takımlarıyla oynadığı 5 karşılaşmada sadece kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Konyaspor ve Ankaragücü ile berabere kalan Karadeniz ekibi, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor'a ise mağlup oldu. Bordo-Mavili ekip ligde oynadığı son iki karşılaşmada da kalesinde toplam 4 gol gördü.

Öte yandan teknik direktör Ziya Doğan'ın son 2 lig maçında alınan iki mağlubiyet sonrası radikal kararlar alacağı açıkladı. Özellikle son haftalarda gözle görülür performans düşüklüğü yaşayan bazı oyuncuların yedeğe çekileceği ifade ediliyor. Bu oyuncuların başında Marcelinho, Ferhat, Murat ve Musa Büyük geliyor. Doğan'ın bu futbolcuların yerine hafta sonu oynanacak olan Sakaryaspor karşılaşmasında Çağdaş, Ufukhan, Szymkowiak, Hasan ve Umut'a şans verebileceği iddia edildi.

İbrahim Şahin ( Zaman )
                02/11/2006
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• "HÜSEYİN'DEN VAZGEÇMEM"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in takımın en iyi oyuncusu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'u çalıştıran teknik adamlar olsun, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim olsun hangisi Hüseyin'den vazgeçti ki, ben vazgeçeyim" dedi..

2 Kasım 2006, 12:10

Trabzonspor Takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in kendisi için çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Ziya Doğan, "Hüseyin çok önemli bir oyuncu, Hüseyin bu takımda en çok top kapan, kademeyi en iyi yapan oyunculardan bir tanesi. Hüseyin sahada ekstra işler yapıyor. Alkışlanması gereken bir oyuncu. Benim için takımın en iyi oyuncusudur. Çaykur Rizespor maçında takımın galip gelmesi için ekstra işler yaptı. Ama bunu kimse görmüyor. Görevi olmamasına rağmen takımın açıklarını kapatmak için çok çalıştı ve bu nedenle zaman zaman pas hataları yaptı" diye konuştu.

Çaykur Rizespor maçından sonra Hüseyin'in taraftarın üzerine doğru gitmesinin bir hata olduğunu ve onunla bu konuyu konuştuğunu kaydeden Doğan, "Ben kendisiyle konuştum ve bana 'hocam statta herkes küfür ediyordu. Hangisinin üzerine gidecektim' diyerek kardeşinin o küfür edenlerle tartıştığını gördüğünü ve onları ayırmak için hareket ettiğini, ancak televizyonlara sanki taraftarla tartıştığı şeklinde yansıdığını söyledi. Hüseyin, takımın kaptanı olarak takımın galip gelmesi için sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor. Hüseyin'den Trabzonspor'da olduğu süre boyunca hangi teknik adam vazgeçti. Onun gibi bir oyuncu sahada olmadığı zaman değeri anlaşılır. Milli Takım'da oynuyor. Fatih Terim ondan vazgeçebildi mi ?, Şenol Güneş vazgeçti mi ? Samet Aybaba, Vahid Halilhodziç, Lazaroni ve diğerleri ondan vazgeçtimi ki ben vazgeçeyim" dedi.

"FUTBOLCULARIN İLK YARININ BİTİMİNE KADAR PERFORMANSI ÖNEMLİ"
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, şu anda transferi hiç düşünmediklerini ifade ederek, "Transferi hiç düşünmüyorum. Aklıma bile transfer gelmiyor. Arama ve tarama ekibi transfer yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Gerektiği zaman ihtiyaç duyulur ise transfer olur. Ama transferi düşünecek durumda değiliz. Elimizdeki oyuncuların ilk yarının bitimine kadar olan performansları çok önemli. Elimizdeki oyuncuların değerlerini yükseltmeyi hedefliyoruz ve o döneme kadar transferi dondurduk ve konuşmuyoruz. Gelecek için takımdan çok umutluyum. Futbolcularım bana, ben de futbolcularıma güveniyorum" diye konuştu.

Brezilyalı yıldız oyuncu Marcelinho'nun Vestel Manisspor maçında formasını attığı için sezon başında belirlenen disiplin talimatı gereğince ceza alacağını da belirten Doğan, "Vestel Manisaspor maçında yaptığı davranışın hatalı olduğunu kendisine söyledim. Türkiye'de bunların hoş karşılanmadığını anlattım. Bir daha böyle bir davranış içinde olmaması gerektiğini söyledim. Sezon başında yönetim kurulunun uygulamış olduğu disiplin cezası ne ise onun uygulanacağını söyledim. Marcelinho'nun hareketi fazla büyütüldü. Futbolcu olduğumuz dönemlerde kötü giden bir durumda bizler de sinirlendiğimiz dönemler oldu. Bu tür davranışlar futbolcunun ve insanını doğasında var. Artık Marcelinho bu hareketiyle değil, attığı gollerle gündeme gelecek. Ben kendisinden golü düşünmesini istedim, çünkü Gökdeniz ve Ersen Martin'e karşı takımlar önlem alıyor. Bizim ekstra olarak zaman zaman orta sahadan zaman zaman da Marcelinho'nun gol yollarındaki alternatifini çoğaltmamız lazım. Düşünmeden gol olmaz. Şimdi o konuda çalışmalarımız var. İnşallah Marcelinho gol yollarında olacak ve gollerini atacak" ifadelerini kullandı.

"TAKIM ALMANYA'DA YATMIŞ"
                  Takımı devraldıktan sonra Brezilyalı teknik adam Sebastiao Lazarıoni ile görüşmek istediğini, ancak bu talebinin Lazaroni tarafından işlerinin yoğun olması nedeniyle geri çevrildiğini ifade eden Doğan, "Lazaroni ile konuşmak istedim, ama kendisi işlerinin yoğunluğu nedeni ile bunu geri çevirdi. Ben de Hüsnü Özkara hoca ile konuştum ve bana 'Almanya'da yattık' diyerek durumu özetledi. Takım aldığımızda yapmış olduğumuz testlerde değerlerin çok düşük olduğunu gördük. Bu değerleri ard arda takımın kazanması için yükleme yaptık. Ama lig dönemi olduğu için fazla yükleme yapmamız takımı daha zora sokar. Onun için şu anda istediğimiz düzeyde değiliz" diye konuştu.

Fatih Akyel ve Milan Stepanov'un savunmada iyi bir ikili oluşturduğunu belirten Doğan, "Fatih Akyel ve Milan savunmada iyi bir ikili, ama hatalar yapıyoruz. Yediğimiz goller bu oyuncuların isimlerine yakışmıyor. Savunmada bir arayış içindeyim. İsme bakmadan burada bir sistemi kurmam gerekiyor. Çünkü hatalı goller yiyoruz. Benim çalıştığım takımlara baktığınız zaman daha çok gol atan, daha az gol yiyen takımlardır. Ama şu anda savunmada hatalar yapıyoruz ve goller yiyoruz. Bunu üzerinde çalışıyorum" dedi.
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in takımın en iyi oyuncusu olduğunu belirterek..
                    - Yorum yok!
                    "Trabzonspor'u çalıştıran teknik adamlar olsun, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim olsun hangisi Hüseyin'den vazgeçti ki, ben vazgeçeyim"
                    - F.Terim vazgeçti Aurello gelince.. vazgeçmediği dönemde de kupaya katılamadık zaten.. ayrıca bir farkın olsun be adam senden önce başarısız olanlardan!
                    ''Çaykur Rizespor maçında takımın galip gelmesi için ekstra işler yaptı. Ama bunu kimse görmüyor. Görevi olmamasına rağmen takımın açıklarını kapatmak için çok çalıştı ''
                    -Hüseyin in görevi açık kapatmak değilse nedir?
                    ''Artık Marcelinho bu hareketiyle değil, attığı gollerle gündeme gelecek. Ben kendisinden golü düşünmesini istedim, çünkü Gökdeniz ve Ersen Martin'e karşı takımlar önlem alıyor. Bizim ekstra olarak zaman zaman orta sahadan zaman zaman da Marcelinho'nun gol yollarındaki alternatifini çoğaltmamız lazım.''
                    -3 adamla hücum dışında bir şey bilmiyor ki adam.. ilk 2 sine önlem almış rakipler! ne gam.. toplu hücum-toplu müdafaa diye bir şey var yahu.. Gs ye bakın ortasahası ne kadar gol atıyor maçlarda İliç falan..
                    ''Fatih Akyel ve Milan Stepanov'un savunmada iyi bir ikili oluşturduğunu belirten Doğan, "Fatih Akyel ve Milan savunmada iyi bir ikili, ama hatalar yapıyoruz. Yediğimiz goller bu oyuncuların isimlerine yakışmıyor. Savunmada bir arayış içindeyim. İsme bakmadan burada bir sistemi kurmam gerekiyor. ''
                    -Sus istersen Ziya Hoca.. isme bakmadan sistem kurması gerekiyormuş.. sen oldum olası sistemi isimler üzerine kurarsın, ne çabuk unuttun! Gökdeniz-Fatih, Ersen-Gökdeniz v.s..
                    Değişmiştir diye umuyordum kafa olarak.. bu açıklamalardan sonra iyice iandım artık hiçbir şekilde asla değişmeyeceğine.. Kafa olarak ts_fan'ın dediği gibi Aynı tas, aynı kel..
                    #7 King of Kings

Yorum

• Hentbolda Avrupa heyecanı..

Çalenç Kupası'na 3. turdan itibaren katılan Trabzon Belediyesi ise bu turdaki rakibi Ukrayna'nın Time Burevestnik Luhansk takımıyla ilk maça, 5 Kasım Pazar günü Luhansk kentinde TSİ 19.00'da çıkacak. Bu maçın rövanşı ise 12 Kasım Pazar günü Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda 19.00'da oynanacak.

İlk karşılaşmada Polonya'dan Michal Malak ve Arkadiusz Nowak, 2. maçta ise Slovenya'dan Jure Cvetko ve Bestin Kavalar hakem ikilileri görev yapacak.
                      Sizler var ya .....

Yorum

• Ömer Rıza ameliyat oluyor !..
                        Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçında ayak bileğindeki eski sakatlığı nükseden Ömer Rıza'nın yarın İngiltere'de ameliyat olacağı ve 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi..

2 Kasım 2006,

Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, oyuncunun ayak bileği kıkırdağındaki sakatlığı nedeniyle İngiltere'de muayene olduğunu belirterek, ''İngiltere'de yapılan kontroller ameliyat olması gerektiğini ortaya çıkardı. Ömer Rıza, yarın ameliyat olacak ve tahminen 2-3 ay sahalardan uzak kalacak'' dedi.

Çaykur Rizespor maçında aldığı darbe sonucu burnunda çatlak oluşan Ersen Martin'e ise özel maske yapıldığı ve teknik direktör Doğan'ın görev vermesi halinde bu futbolcunun Sakaryaspor maçında forma giyebileceği bildirildi.

Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, futbolculara bugün için izin verdi.
                        Ligde son 2 haftada kazanamayan Trabzonspor'da, futbolculara zihinsel olarak yorgun ve moralsiz oldukları için izin verildiği bildirildi.
                        Sizler var ya .....

Yorum

• Hamza Yerlikaya'dan örnek davranış..

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları sahibi ''Asrın Güreşçisi'' unvanlı Hamza Yerlikaya, örnek bir davranışta bulunarak tüm organlarını bağışladığını açıkladı..

2 Kasım 2006,

Burhan Felek Spor Kompleksi Kamp Tesisleri'nde, 22. Uluslararası Cumhuriyet Kupası Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası'nın basın toplantısına katılan ''Asrın Güreşçisi'' unvanlı Hamza Yerlikaya, organ bağışı kampanyasına katıldığını ifade etti.

Geçtiğimiz hafta katıldığı bir organizasyonda İstanbul Valisi Muammer Güler ve beraberindekilerin kendisinden böyle bir talepte bulunduğunu söyleyen Hamza Yerlikaya, ''Aklımda böyle bir şey yoktu, ama öneri geliğinde hoşuma da gitti. Yaşıyorken önemli işler yapmanın ardından, öldükten sonra da birilerine hayat verip yeni büyük işler yapabileceğime inandım'' dedi.

Bir insanı yeniden hayata bağlamanın kendi elinde olduğunu fark ettiğini söyleyen Yerlikaya, ''Kendim de bizzat araştırdım. İnanıyorum spor camiası da katkıda bulunacaktır. Bu konularda kulağımıza gelen bir çok şeyin hurafe olduğunu gördüm. Bunu halka anlatmak lazım. Sadece kendimiz için değil, toplumdaki herkes için yaşayalım. Paylaşmasını bilelim. Organ bağışının önemine inanıyorum, çalışmaları destekliyorum ve ben de tüm organlarımı bağışladım'' ifadelerini kullandı.
                          Sizler var ya .....

Yorum

• Para geliyor para...

Yönetim, 20 trilyonluk bütçe açığını kapatmak için düğmeye bastı. Ülkerden sponsorluk için 4 milyon dolar geliyor, yılan hikayesi haline dönen benzinlik işi çözülüp kulübün kasası doluyor.
                            03.11.2006 Rahatlayacaklar
                            Geçtiğimiz hafta yapılan Divan Kurulu'nda kulübün 20 milyon YTL'lik bütçe açığını en kısa zamanda kapanacağını açıklayan yönetim, düğmeye bastı. Kısa bir süre önce tamamlanan görüşmelerin ardından Ülker ile imzalanan sponsorluk anlaşmasından Bordo-Mavili kulübün kasasına 4 milyon dolar (yaklaşık olarak 6 milyon YTL) gireceği öğrenildi. Diğer gelir kaynaklarını da harekete geçirmeyi planlayan Trabzonspor Yönetimi, bir türlü hayata geçirilemeyen benzinlik projesinde de önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

Başkan ilgileniyor
                            İstanbul Kartal'da yer alan oldukça değerli bir araziyi kullanmak için gerekli izinlerin büyük ölçüde tamamlandığı öğrenildi. Bütçe açığının en kısa zamanda kapılacağını her fırsatta dile getiren başkan Nuri Albayrak'ın bu konuyla özel olarak ilgilendiği belirtildi. Arazideki benzinliğin ihaleyle en iyi fiyatı veren firmaya kiralanacağı ve kulübe çok önemli bir gelir kaynağı oluşturacağı bildirildi. Karadeniz temsilcisinin bu yolla en az 10 milyon dolar kazanacağı dile getirildi.

Yorum

• RENATO TRABZON'A GELİYOR!..

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için şimdiden arayışlara başlayan Trabzonspor, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın da onay verdiği Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen Renato Silva'yı görüşmek ve imza atmak için Türkiye'ye davet etti!..

Bordo-Mavililer’in eski teknik direktörü Sebastiao Lazaroni’nin de sezon başında alınmasını istediği ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Renato Assis da Silva’nın menajeri Walter Srour, sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek futbolcu için bir çok kulübün devrede olduğunu, Trabzonspor’un Silva ve kendisini görüşmek, ardından da imza atmak için Türkiye’ye davet ettiğini açıkladı.

Trabzonspor’un yanı sıra İspanya’dan Villarreal ve üç Brezilya kulübünün de 23 yaşındaki savunma oyuncusu için teklif yaptığını kaydeden Srour, “Transferde öncelik Flamengo kulübünde. Ancak Renato Silva’nın bonservis haklarının yüzde 50’sini elinde bulunduran şirket 1 milyon dolar istiyor. Flamengo’nun da içinde bulunduğu ekonomik güçlükler yüzünden bu rakamı ödemesi mümkün görünmüyor” dedi.

Brezilya basını gelişmeleri “Renato Silva 2007’de Flamengo’da kalmak istiyor ancak Villarreal ve Trabzonspor onun için savaşıyor” diye duyururken, genç futbolcu “Flamengo’da iki güzel sezon sezon geçirdim. Kulübümde kalmak istiyorum ancak bundan sonra neler yaşanacağını bilemiyorum” diyerek, Trabzonspor’a yeşil ışık yaktı.
                              En son Özge tarafından düzenlendi; 03.11.2006, 18:05.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Doğan’ın kendi yorumu

Hüsnü Özkara, Ziya Doğan'ın "Takım Almanya'da yattı" açıklamalarına tepki gösterdi.. 3 Kasım 2006 13:47Trabzonspor'da aldığı başarısız sonuçların ardından, transfer konusunda yönetimi suçlayan ve daha sonra görevine son verilen Lazaroni'nin yardımcılığını yapan Hüsnü Özkara, Ziya Doğan'ın "Takım Almaya'da yattı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Beşiktaş maçı öncesinde görevden ayrıldıklarını belirten Hüsnü Özkara, "Yeni göreve gelen Ziya Doğan ve ekibine takımı yeterince tanımadıkları için takımın durumu ile ilgili bilgiler verdim. Ziya Doğan'a kendi teknik direktörlük ölçülerime göre takımın iyi çalışmadığını sürekli yaptığım uyarıların Lazaroni tarafından dikkate alınmadığını belirttim. Asla 'Takım Almanya'da yattı' demedim. O Ziya Doğan'ın kendi yorumudur. Sezon başında sıkıntımın kaynağı da buydu. Yanlışları görmeme ve bunu ilgililere devamlı söylememe rağmen değişen bir şey olmamasıdır" dedi.

Büyük umutlarla Trabzonspor'da görev aldığını, 16 senedir ilkeli ve prensipli bir şekilde teknik direktörlük yaptığını belirten Özkara, "Trabzonspor'da ilkelerime ve prensiplerime ters düşen çalışma ortamı nedeniyle istifa edip gereğini yapacağımı söyledim. Her seferinde sabret dediler. Bana 'Kan kusup kızılcık şerbet içtim' dedirten de 'Lazaroni gidecek takımın başına Hüsnü Hoca geçecek, daha ilk günden hocanın altını oynamaya başladı' gibi söylenti ve düşücüleri haklı çıkarmamaktı. Bu nedenle sabrettim. Trabzon'un bir evladı olarak işimi yapmaya çalıştım" şeklinde konuştu.

Bir teknik direktör bir takımla sezon içerisinde anlaşmışsa ortada olumsuz bir durum olduğunu ve bu nedenle böyle bir değişiklik yaptığını kaydeden Hüsnü Özkara, "Gelen hoca enkaz edebiyatı yapmayıp işine sarılması veya görevi kabul etmemesi gerekir. Etik olmayan özel görüşmelerin başarısızlıkta kamuoyuna yansıtılmasıdır. Ben asla "İtiraf ediyorum takım olarak yattık" demedim. O Ziya Hoca'nın kendi yorumudur" diye konuştu.

Hüsnü Özkara, Ziya Doğan'a görevden ayrıldıkları hafta Beşiktaş'ı yeneceklerini söylediğini, çünkü artık takımın patlama yapma zamanı geldiğini ifade ederek "Başarıyı kendisine başarısızlığı geçmişe mal etmek yanlıştır" dedi.
                                HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X