Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu'ndan ilginç açıklamalar: Taraftarlara benzin parası verildi

DHA

Trabzonspor Eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu. Trabzon' da yayın yapan yerel bir gazeteye konuşan Hacıosmanoğlu, "Sayın Albayrak 12 yıl yöneticilik yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor' dan ayrıldı kulüp şampiyon oldu" dedi.
    Hacıosmanoğlu, sezon başında taraftarlara 2 bin adet bedava kombine bilet verildiğini belirterek, "Şimdi Albayrak diyor ki, 'Biz 7 maç kaybettiğimizde bile taraftar böyle davranmıyordu, şimdi birileri tarafından kullanılıyorlar.' Ben zamamında o kombinelerin hesabını sorduğumda, 'parası alındı' demiştiler, sonradan öğrendim ki hiç para alınmamış. Şimdi protesto edenler de o bedava kombine verilen taraftarlar. Bakalım bu biletlerin açığını nasıl kapatacaklar" diye konuştu.

TARAFTARLARA BENZİN PARASI VERİLDİ
    Hacıosmanoğlu, taraftarların deplasman maçlarına götürüldüğünü ifade ederek, "Otobüs tuttular, benzin faturasını ödediler. Paraları da İbrahim Baturoğlu ödedi. Sonra paraya sıkıştığında, verdiklerini geri istedi. Kimse cebine uzanmayınca da kulübe bir fatura kestiler ve Trabzonspor' un kasasından paralar çıktı. Bunların hesabını versinler. Bakalım kombine bilet verip tahsil edemedikleri paraları nasıl kapatacaklar? Bunun takipçisi olacağım. Başkan, 'Herkes kazdığı kuyuya düşer' diyor. Evet taraftara o birçok şey verdi. Şimdi de kazdığı kuyuya düştü. Kaldı ki aleyhte bağıran taraftarlar kombine verilen kişilerdir. Kombineleri iptal edin, maçlara giremesinler, sorun da çözülsün" diye konuştu.

BAŞKAN GİTTİ BELEDİYE ŞAMPİYON OLDU
    Hacıosmanoğlu, Albayrak' ın yönetimde zayıf olduğunu tespit ettiğini, bundan dolayı son bir yıldır adeta yönetimdeki muhalefet olarak çalışmak zorunda kaldığını belirtti. Hacıosmanoğlu, "Sayın Nuri Albayrak tam 12 yıl yönettiği İstanbul Büyükşhir Belediyespor' dan ayrıldı, bu kulüp şampiyon oldu. Trabzonspor' u da aynı mantıkla yönetiyor. Başkan, 'Ben yapabileceklerimin yüzde 50' sinden fazlasını yaptım' diyor. Şu an takım İnter Toto' ya gidiyor. Bunun yüzde 50 fazlası UEFA kupasına katılmak olur. Hedefi UEFA kupası mıydı ? Oysa Lig, Kupa şampiyonlukları vaadettik. Ama kupada Erciyesspor 30 bin YTL prim açıklarken, Sayın Başkan' a bunu bile açıklattıramadık. Futbolcuyu motive edecek hiç birşey yapmadı. Korkarım ki yine aynı şeyler olacak" dedi.

İSTİFALAR BANA BAĞLI DEĞİL
    İbrahim Hacıosmanoğlu, "Başkan Nuri Albayrak 5 yöneticinin benim yüzümden istifa ettiğini söylüyor. Bunlar doğru değil. Limanda bu arkadaşlarla yaptığı toplantıda, 'Kalleşler ve entrikacılar' diye tanımladığı isimleri temizleyeceğini söylemişti. Ama bugün o kalleş ve entrikacı diye tanımladıklarının bir kısmıyla yola devam ediyor. Sayın Başkan' a kulüpte Faruk Kanca, Haşim Sayitoğlu için ne söylemişti? Hem de Sayitoğlu' nun yanında. Ama yazık ki başkan sözünde durmadı. Futbolcular aynı şekilde başkana bazı kişileri şikayet edip, 'Bizi sabote ediyorlar' demişti. Başkan da, 'Hepsini temizleyeceğim' diye söz verdi. Ama onu da yapamadı. Subayına, erbaşına, savaşa giden askerine verdiği sözleri tutmayan bir komutana daha güven duyulur mu?" şeklinde konuştu.
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• şu an Ahmet Ağaoğlu Radyosporda Trabzonspor hakkında konuşuyo dinlemek için:

Yorum

• Trabzon ligde değil borsada şampiyon

Fenerbahçe'nin şampiyon olarak tamamladığı Turkcell Süper Lig süresince Trabzonspor borsada en fazla değer kazanan kulüp hissesi oldu. Son 10 ayda yüzde 35.58'e düşen Beşiktaş ise yatırımcısına zarar ettiren tek kulüp.

Referans Gazetesi'nde Ufuk Korcan imzasıyla yer alan habere göre Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonu Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ile sona ererken futbol kulüplerinin borsadaki yarışını Trabzonspor kazandı. Süper ligin başladığı 4 Ağustos 2006 tarihinden bu yana İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören futbol kulüplerinin hisseleri arasında en fazla değer artışı yüzde 15,64 ile Trabzonspor'da yaşandı. 10 ayda hisseleri en fazla yükselen ikinci futbol kulübü hissesi ise ligi şampiyon olarak bitiren Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe hisseleri lig süresince yüzde 13,40 değer kazandı. Borsadaki en büyük ortağı İngiliz yatırım fonu QVT ile mahkemelik olan Galatasaray hisseleri ise 10 aylık lig maratonunda yüzde 6,90 yükseldi.

QVT alımları kesmedi

Galatasaray'ın, mali tablosu gelirlerden oluşan borsadaki şirketi Sportif A.Ş. ile bilançosunda giderlerin de yer aldığı Futbol A.Ş.'nin birleştirilme kararı hisselerde sert fiyat hareketlerine neden oldu. Galatasaray'ın birleşme kararına "temettü getirisi düşer" gerekçesiyle karşı çıkan QVT, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) bu birleşmeye izin vermeyeceğini düşünerek geçen sürede Galatasaray hisselerinde alımlarını sürdürdü. SPK da geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, birleşme başvurusunu ancak borsadaki ortaklara kararın alındığı tarihten önceki 3 aylık sürede hisselerin günlük ağırlıklı ortalamalarının ortalamasından çağrı yapması durumunda başvuruyu gündeme alacağını bildirdi. Birleşme kararının alındığı 2006-2007 sezonunun başladığı 4 Ağustos 2006 tarihinde Galatasaray'ın yüzde 6,47'sine sahip olan QVT, yaptığı alımlarla bu oranını yüzde 19,57'ye kadar yükseltti. Yani QVT, Galatasaray'ın halka açık kısmının yüzde 52,8'ine sahip bulunuyor.

Beşiktaş hisselerinde hüsran

Galatasay gibi temettü verimi yüksek olan Fenerbahçe ve Trabzonspor hisselerinde de yabancı alımları lig süresince devam etti. Deutsch Bank'ın Fenerbahçe'deki payı 10 ayda yüzde 4,65'ten yüzde 9,95'e yükselirken Trabzonspor hisselerindeki payı yüzde 10,45'e ulaştı. Galatasaray'ın da borsadaki ortağı olan QVT'nin Fenerbahçe'de sahip olduğu hisseleri Deutsche Bank'a aktardığı tahmin ediliyor.

Borsada İMKB-100 Endeksi'nin yüzde 27,75 yükseldiği lig süresince yatırımcısını üzen tek futbol kulübü hissesi ise Beşiktaş oldu. Beşiktaş hisselerine yatırım yapanların paraları 26 Ağustos 2006'dan bu yana tam yüzde 35,58 oranında eridi. Beşiktaş hisselerinde yaşanan değer kaybında BJK Kulübü'nun borsada yapmış olduğu 6 milyon lotluk hisse satışı da etkili oldu. Kulübün yaptığı hisse satışının ardından Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'nin halka açıklık oranı yüzde 15'den yüzde 30'a ulaştı.

Borsadaki futbol kulüpleri arasında piyasa değeri en yüksek olan şirket ise Fenerbahçe oldu. Hisselerin cuma günü kapanış verilerine göre, Fenerbahçe'nin piyasa değeri 392,8 milyon dolar seviyesinde oluşurken, Galatasaray'ın piyasa değeri 133,1 milyon dolar, Trabzonspor'un piyasa değeri 93,8 milyon dolar Beşiktaş'ın piyasa değeri ise 85,3 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Yorum

• "Fatih'e kapımız her zaman açık" !..

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen eski futbolcuları Fatih Tekke'ye kulüp olarak her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

Sayitoğlu,yaptığı açıklamada, Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a hizmet etmiş önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, "Fatih'e kulüp olarak her zaman kapımız açıktır. Şartlar oluşursa da bu futbolcunun transferi gerçekleşebilir" dedi.

Trabzonspor'un yabancı transfer arayışının bulunmadığını ifade eden Sayitoğlu, "Trabzonspor'un elindeki yabancı oyuncularından dolayı yabancı kontenjanı yok. Teknik heyetimizin yurt dışında oyuncu izlediği doğrudur, ancak bu izlemeler Avrupa futbolunu yakından takip etmek, oradaki maçları izleyip bilgilerini güncelleştirmek açısından yapılıyor. İlerde de şartların uygun olması halinde bu bilgileri kullanacağız" diye konuştu.
          "STEPANOV'A TEKLİF YOK"
          Asbaşkan Sayitoğlu, Sırp oyuncuları Milan Stepanov konusunda bordo-mavili kulübe gelen resmi bir önerinin olmadığını söyledi.

Sayitoğlu, bu futbolcuya teklif gelmesi halinde düşünebileceklerini ifade ederek, "Ancak şu anda sadece Stepanov'a değil, hiçbir oyuncuya gelen bir teklif yok. Stepanov, 29 Haziranda Trabzon'da olmak zorunda" dedi.

Sayitoğlu, Çaykur Rizesporlu Serhat'ın transfer gündeminde olmadığını ve bu futbolcu konusunda yeşil-mavili kulübün yönetim kuruluna herhangi bir teklifte bulunmadıklarını da sözlerine ekledi.
          SZYMKOWİAK'A DAVA
          Devre arasında Trabzonspor'dan ayrılan ve kulübe mektup göndererek futbolu bıraktığını bildirilen Miroslaw Szmykowiak'tan tazminat alınması için FIFA'ya başvuru yapıldı.

Szmykowiak'ın tüm hak edişlerini sezon boyunca futbolcunun banka hesabına yatıran bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, bu futbolcu için 1 milyon 200 bin avroluk tazminat talep etti, ancak Szmykowiak'ın futbola dönmemesi halinde davanın, bordo-mavili kulüp lehine gerçekleşemeyeceği öğrenildi.
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ersen: Hiçbir yere gitmem!..

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Ersen Martin, çok ciddi teklifler aldığını, ancak Bordo-Mavili takımdan ayrılmayacağını açıkladı: "Burada atacak çok golüm var..."
            Trabzonspor'da ilk sezonunda 11 gol atıp 5 asist yapan Ersen Martin, bordo-mavili formayı giymekten gurur duyduğunu belirterek, "İyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Zaman zaman yedek kaldığım oldu ancak bu hiç bir zaman beni yıldırmadı. Yedek kulübesinde oturmak, canımı çok sıktı. Hiç bir futbolcu, yedek kulübesinde oturmak istemez. Ancak burada birbirinden kaliteli futbolcular olduğu için yedek kalabiliyorsunuz. Takımda herkes yedek kaldı. Önemli olan bunu sorun haline getirmek değil, daha çok çalışıp formayı kazanmak. Trabzonspor, gelecek yıl daha da kaliteli bir takım olacak. Alex, 19 golle gol kralı oldu. Hedefim gelecek yıl 19-20 gol" diye konuştu.
            "ŞAMPİYONLUK TATMAK İSTİYORUM"
            Üç transfer teklifi aldığını, bunlardan ikisinin yurt dışından, birinin de yurt içinden geldiğini sözlerine ekleyen Ersen Martin, bordo mavili takımda kalmayı tercih ettiğini anlatırken şöyle konuştu: "Çünkü Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyorum. Taraftar da beni seviyor. Böyle bir şehire hizmet etmek bana onur veriyor. İnşallah gelecek sezon yapacağımız takviyelerle daha da güçleneceğiz. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri biziz. Oturmuş bir kadromuz var ve her şeyden önce buna inanıyoruz. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya ve kupayı kaldırmaya geldim. Kaldırmadan da bir yere gitmeyi düşünmüyorum.“
            Tatilini Almanya'da geçireceğini de açıklayan Ersen Martin, “Ancak verilen programı aksatmayacağım. İnter Toto Kupası'nın ilk turunda oynamayacağım. İnşallah arkadaşlarımız turu geçer. İkinci turda kadroya dahil olmamızla birlikte daha da güçlenir ve UEFA Kupası'na gideriz."
            UFUKHAN: "İNTER TOTO'DA VARIM"
            Trabzonspor'un genç futbolcusu Ufukhan, İnter Toto Kupası'nda mücadele edecek takımda yer alacağını söyledi. Bu yıl sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadığını vurgulayan Ufukhan, "Kısa bir dinlenme sürem var, onu da en iyi şekilde geçirip 20 Haziran'da tam anlamıyla hazır halde girmek istiyorum. Şu anda yeni sezon için fazla bir şey söylemek doğru olmaz. Takımda kalıp kalmayacağım konusunda da bir şey söyleyemiyorum. Takımın başında yönetim ve teknik heyet var. Benim için Trabzonspor her şeyden önce gelir. Para veya diğer unsurlar benim için arka planda. Ancak her futbolcu oynamak ister" dedi.
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Yildiray Bastürk bu senenin Sampiyonu VfB Stuttgarta gitti...yillik 3Milyon Euro alacak...belki Trabzonsporla iligili haber degil ama yazmak istedim...hayirlisi olsun...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Vay Canına Neler Olmuş
                Biraz dedikodu, biraz mizah, birazda yaşanan gelişmelerle ilgili arka planda kalmış,su yüzüne çıkmasını istediğimiz konuları sizlere aktarmaya çalışacağız.Daha şimdiden sürçü lisan ettiysek affola.
                Yalıpor üçüncü lige çıkamadı.Yönetimin, futbolcuların teknik heyetin taraftarın bunca emeği boşa çıktı.Burada üzüldüğü en önemli isim Kulüp Başkanı Engin Kara oldu.Kara, Yalıspor'u üçüncü lige çıkarabilmek için varını yoğunu ortaya koydu.
                Çok çalıştı, çok didindi, çokta para harcadı ama olmadı.Bence futbolcular, Bafraspor maçında her ne pahasına olursa olsun başkanları için oynamalıydılar.Sahadan atılmak yerine, kalıp mücadele etmeliydiler.Canlarını dişlerine takıp ölümüne mücadele vermeliydiler.Ama olmadı.Burada birilerini suçlamak için söylemiyorum.Çünkü bu tür final maçları böyle kazanılır.Başka türlü olmaz.Engin Başkanım sakın üzülme sen elinden geleni yaptın.inşallah gelecek yıllarda, bu şansı tekrar yakalarsın.Sende bu azim ve istek olduğu sürece bunu başarırsın.

Trabzonspor Genel sekreteri Zekai Fırat Dülger'in sesi soluğu çıkmıyor. Dülger, yaptığı icraatlardan çok, Galatasaray ikinci başkanı Adnan Polat'a hiçbir gereği yokken, 25 numaralı Trabzonspor forması hediye etmesiyle gündeme gelmişti.
                Zaman zaman internet sitesinde verdiği önemsiz demeçlerle kamuoyunu meşgul etme girişimi içinde olan Dülger'in Trabzonspor'da oturduğu koltuğun hakkını veremeyen yöneticilerden biri olduğu kanaatindeyim.Trabzonspor'un genel sekreteri aktif olmalı.Kulüp için gecesini gündüzüne katmalı.Hepsinde de de önemlisi kulübünü iyi temsil etmeli.

Trabzon'un yetiştirdiği önemli Teknik adamlardan Fethi Türkoğlu, sezon ortasında gittiği Tokatspor'da önemli işler yapmasına rağmen, takımın küme düşmesine mani olamadı.
                Ligin bitimine iki hafta kala, Erzurumspor'lu futbolcuların zehirlenme bahanesiyle çıkmadıkları Yeni Kırşehirspor maçı, ligin bitimine tehir edilince, olan oldu.Fethi Hoca, ligin bitiminde Tokatspor'u 39 puanla 6.cı sırada bırakarak, Trabzon'a döndü.Ligin bitimiden 5 gün sonra oynanan,Erzurumspor Yeni Kırşehirspor maçını, Erzurumspor 3-1 kazanınca Erzurumspor 40 puanla ligde kalırken, Tokatspor 39 puanla küme düştü.Şimdi Fethi Hoca, Küme düşme olayında kendisinin hiçbir dahli olmadığını söylüyor.Fethi Hoca; “ben takımı Tokat'ta bıraktığımda ligdeydi.Döndükten sonra küme düştü.Şimdi bu olayda benim suçum ne.Başarısızlık, benim haneme mi yazılacak? Bunu kabul etmiyorum diyor. Fethi Hoca bence haklı.Peki sizce de öylemi?

Gençlerbirliği kulüp başkanı Dr Ali Rıza Egemen, Trabzon spor camiasının sevilen isimlerinden biridir.Çalışkanlığı, araştırmacı yapısı, bilgi ve birikimi ile hep ön plana çıkan bir arkadaşımızdır.
                Gençlerbirliği Takımının kümede kalabilmesi için canla başla çalıştı.Hem zaman anlamda, hemde ekonomik anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı.Buna rağmen takımını ligde tutamadı.Tabi, teknik direktör Halil Melek'in yaşadığı talihsiz olay olmazsa, Gençlerbirliği takımı şuan play-off yükselme grubunda mücadele veren takımlardan biri olacaktı.Şimdi Ali Rıza Egemen olağanüstü kongre kararı alarak, güçlü bir yönetim oluşturup, takımı tekrar süper amatör lige çıkarmanın planların yapıyor.Gençlerbirliği Kulübünün, Maşatlık'taki sahasının yapımının tamamlanmasını sağlayan, Egemen,in en büyük hayali, bu sahada lig maçı oynayabilmek.Onun içindir ki Egemen, varını yoğunu ortaya koyarak çalışıyor.Üstelikte takıma ikinci el, kısa otobüs alan Ali Rıza Başkan, hem tesisleşme hemde kurumsallaşma adına da önemli işlere imza atmış oldu.Seni cani gönülden kutluyorum.Trabzon sporunun senin gibi adamlara ihtiyacı var.

FADİME'DEN E-POSTA...
                Şubat ayının soğuk günlerinde, ikisi de Amerika'nın değişik bölgelerinde, ayrı ayrı iş gezilerinde olan Dursun'la karısı, Florida'da buluşup yaz sıcaklarının yaşandığı bu bölgede, bir kaç gün geçirmeye karar verirler.
                Eşi, Dursun'dan önce gider Florida'ya ve ertesi gün için Dursun'a da yer ayırttıktan sonra, ona bir e-posta gönderir. Fakat mesaj, adreste bir harfi yanlış yazdığı için, Dursun yerine, bir gün önce karısı ölen Temel'e gider. Yaşı da epeyce ilerlemiş bulunan Temel, bilgisayar ekranında mesajı okuyunca, korkunç bir çığlık atar ve düşüp bayılır. Zaten çok üzgün olan Temel'in bu çığlığı üzerine ev halkı odaya dolar ve herkes yerde yatan Temel'e yardım için koşuşturmaya başlar.
                Temel, bir süre sonra kendine gelir ve niçin çığlık attığını soranlara, bilgisayar ekranını gösterir:
                "Sevgili Kocacığım,
                Bugün, buraya ulaşır ulaşmaz, önce yarın senin gelişinle ilgili tüm işlemleri tamamladım, sonra da bana ayrılan yerime yerleştim. Burası gerçekten de dedikleri gibi çok sıcak... Seni dört gözle bekliyorum..."
                (Karın)
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan futbolcuların kulüpleriyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bonservis sıkıntılarının ortadan kalkması camiada sevinç yarattı. Bordo-Mavililerin en fazla istediği isimlerin başında yer alan Antalyasporlu Ali Bilgin’in kulübü tarafından 35 bin Avro’su ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesi büyük sevinç yaratmıştı. Bu oyuncunun da Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği ifade edilirken, kendisiyle aslında gizli protokol yaptığı da belirtildi. Ali Bilgin’in 11 Haziran’da ise Trabzon’a getirilip, resmi sözleşmeyi de imzalamasının isteneceği vurgulandı. Genç futbolcunun ailesinin de Trabzonspor’da oynamasını istediğine işaret edildi.

Şimdi de Engin Sürprizi
                  Geçen sezon başında Trabzonspor kurmaylarının 100 bin YTL bedelle transfer etmediği ama bu sezon Gençlerbirliği’nde ortaya koyduğu mükemmel performansla bir anda gündeme damgasını vuran Trabzonlu futbolcu Engin Baytar’ın da bonservis bedelinin olmayacağı iddia edildi. Bu futbolcunun, Gençlerbirliği kulübüyle yaptığı sözleşmedeki bir maddeden dolayı serbest kaldığı ama bunun ’şimdilik’ kaydıyla gizli tutulduğu ileri sürüldü. Durumun gizli tutulmasına gerekçe ise aynı kulüpten Mehmet Çakır’ın istendiği, İlhan Cavcav’ın bu oyuncuyla ilgili olarak zorluk çıkarabileceği gösterildi. Mehmet Çakır’ın işinin bitirildiği anda Engin konusunun da gündeme geleceği belirtildi.

Şans Kapıyı Çalınca
                  Önce Ali Bilgin, sonra da Engin Baytar’ın sözleşmelerindeki özel gelişmeler Trabzonspor yönetimine büyük şans olarak ifade ediliyor. Adnan Güngör ve Serkan Balcı’nın bonservis sorunu olmamasının ardından en az 2 milyon avro karşılığı alınabileceği düşünülen Ali Bilgin ile yine en az 1,5 milyon avro’ya mal edilmesi planlanan Engin’in de bonservis sorununun ortadan kalkmasıyla birlikte Bordo-Mavililer çok büyük kar edecek. İki oyuncunun da transferinin gerçekleşmesi halinde kulübün kasasından çıkması muhtemel 3,5 milyon avro (6,5 milyon YTL) cepte kalmış olacak. Şimdi yapılması gereken şeyin ise iki oyuncunun da işini yüze göze bulaştırmadan bitirmek olduğu ifade edildi
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• POLONYALI KARWAN TRABZON'A DOĞRU Ziya Doğan, Cracovia?nın savunma oyuncusuna hayran kaldı Polonya ligini 4. sırada tamamlayan Cracovia?nın deplasmanda Widzew Lodz?u
                    3-1 mağlup ettiği maçı izleyen Doğan, Karwan?ı transfer listesinin başına aldı

zLİSTE BAŞINDA Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Polonya?daki futbolcu avını tamamladı. Lig boyunca yardımcılarının takip ettiği birçok oyucunun maçlarını izlemek için Ankaraspor karşılaşmasının ardından Polonya?ya giden Doğan, Cracovia takımının sağ kanat oyuncusu Michal Karwan?a hayran kaldı. Cracovia?nın deplasmanda Widzew Lodz?u 3-1 mağlup ettiği maçı izleyen Doğan, Karwan?ı transfer listesinin başına aldı.
                    zKONTENJAN AÇILINCA Doğan?ın Bordo-Mavili takımda yabancı kontenjanının boşalması halinde 28 yaşındaki Karwan?ın alınması için yönetime rapor sunacağı öğrenildi. Trabzonspor yönetimi ise Ziya Doğan?ın raporu doğrultusunda Musampa, Djokaj ve Tomas Jun?a kulüp aramaya başladı. Doğan?ın Polonya?dan listesine aldığı oyuncular arasında Zarkzewski, Murawski, Wladecki, Bozowski de yer alıyor.

iÇ HAREKAT

Serkan'ı bitiren Trabzon, M.Çakır ve Wederson için bastırıyor
                    n SERKAN GELİYOR
                    Yabancı transferinde arayışlarını sürdüren Trabzonspor, yurt içinde ise hareketli günler yaşıyor. F.Bahçeli Serkan Balcı'nın işini bitiren Bordo-Mavililer, G.Birliği'nden Mehmet Çakır ve Ankarasporlu Wederson için girişimlerini sürdürüyor.
                    n MEHMET YAKIN
                    Serkan'ın bu hafta içerisinde imza atması beklenirken Bordo-Mavililer'in istediği Wederson için F.Bahçe de devreye girdi. Wederson'da bu nedenle sıkıntı yaşayan Trabzonspor, Mehmet Çakır'ın transferinde ise son aşamaya geldi.

Albayrak'ın görüştüğü Rüştü transfer komitesinden veto yiyip Martinez de el yakınca...

İbre Hasagiç?e döndü!

zRÜŞTÜ'YE VETO Trabzonspor'da 1 numara arayışlarında Hasagiç öne çıktı. Başkan Nuri Albayrak'ın gizlice görüştüğü ve el sıkıştığı F.Bahçe'nin milli kalecisi Rüştü'nün Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve transfer komitesinin diğer üyeleri tarafından veto edilince, Bordo-Mavililer bu transferde geri adım attı. Sakaryaspor'un da Martinez için 3 milyon EURO'dan kapıyı açması üzerine Bordo-Mavililer, G.Antepli Hasagiç'i önceliğine alırken, bu transferde sona yaklaştı.
                    zG.ANTEP?LE GÖRÜŞME Bu sezon sonu sözleşmesi biten Hasagiç için G.Antep'in Federasyonda mukavelesini 1 yıl daha uzattığı şeklinde bilgi üzerine Trabzonspor'un harekete geçtiği belirtildi. Başkan Albayrak'ın, G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl ile bu yönde görüşme yaptığı ve sorunun çözüldüğü ifade edildi. Bordo-Mavililer'in Hasagiç transferinde mutlu sona yaklaşırken, Doğan'ın Martinez'i istemesi nedeniyle biraz daha bekleme kararı aldığını öğrenildi.

Yorum

• TRABZON SALDIRIYOR! Trabzon’da transfer taarruzu başladı.. Serkan Bordo-Mavili, Wederson yolda, Martinez ise masada.. Tarih: 28.05.2007, 08:18:56 (4479 okuma)

Sağ kenar Serkan Balcı ve Adnan Güngör’le kapatıldı, sol kenar, orta saha, kale ve forvet için yurt içi ve Avrupa taranıyor

HEDEF NOKTA TRANSFER
                      Transferde büyük bir hareket başlatarak nokta isimler almayı hedefleyen Trabzonspor da F.Bahçe den Serkan Balcı ile tüm şartlarda anlaşma sağlanırken bu oyuncunun önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Daha önce Samsunspor lu Adnan Güngör ile sözleşme yapan Bordo-Mavili takım şimdide kaleci,sol kenar,orta saha ve forvete düşündüğü isimlerle girişimlerini sürdürüyor.

ASIL HEDEF MERTİNEZ
                      Trabzonspor kaleci Martinez den bir türlü vaz geçemiyor.Listesinde alternatifli isimler saklayan Bordo-Mavili takım bir taraftan Rüştü Reçber olayını gündeme taşırken diğer taraftan G.Antepli Hasagiç’i bekletiyor.Ancak Martinez konusunda ise Sakaryaspor ile sıkı bir pazarlık yaşanıyor.Bordo-Mavili takım sol kenara ise Ankaraspor’un Türk olan başarılı futbolcusu Wederson’u düşünüyor.Başkan Albayrak bu yönde Melih Gökçek ten cevap bekliyor.

Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak özellikle geçen yıl yaşanan Musampa olayından sonra bu yıl yapılması planlanan transferlere el koydu. Gerek Ziya Doğan’ın gerekse de izleme komitesinin verdiği listeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Albayrak’ın bazı isimleri veto ettiği öğrenildi.Albayrak’ın özellikle kaleye tecrübeli Rüştü Reçber’i almak istediği ancak Ziya Doğan’ın bu oyuncuya soğuk baktığı belirtildi.

Yorum

• Ersen: "Teklifler umrumda değil"

Trabzonspor un bu sezon kaydettiği 54 golden 11' inin altına imza atmayı başaran Ersen Martin, yeni sezonda hedefinin 20 gol olduğunu ifade ederek, "Çok ciddi teklifler aldım ama bir yere gitmiyorum. Benim hedefim Trabzon' da şampiyon olmak. Burada atacak daha çok golüm var" dedi. Genç futbolcu Ufukhan ise "İlk turda İnter Toto kupasında ben de sahada olacağım" diye konuştu. Öte yandan Polonya' da futbolcu izleyen Doğan, Szymek ile bir araya geldiği ve bu futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. Doğan, Wisla Krakow' un 24 yaşındaki forveti Powel Brozek' i ise yakın takibe aldı.
                        ERSEN, "TEKLİFLER UMRUMDA DEĞİL'
                        Trabzonspor' da ilk sezonunda 11 gol atıp 5 asist yapan Ersen Martin, gelen tekliflere rağmen gitmeyi düşünmediğini söyledi. Bordo - Mavili formayı giymekten gurur duyduğunu söyleyen Ersen, "İlk sezonum olmasına rağmen iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Zaman zaman yedek kaldığım oldu ancak bu hiçbir zaman beni yıldırmadı. Yedek kulübesinde oturmak canımı çok sıktı. Hiç bir futbolcu yedek kulübesinde oturmak istemez. Ancak Trabzonspor çok büyük bir kulüp ve kadrosunda bir birinden kaliteli futbolcular olduğu için yedek kalabiliyorsunuz. Bu takımda herkes yedek kulübesinde oturdu. Önemli olan bunu sorun haline getirmek değil, daha çok çalışıp formayı kazanmaktı. Şu anda ciddi teklifler alıyorum ama bunları umursamıyorum. Trabzonspor, gelecek sezon daha da kaliteli bir takım olacak. Bu yüzden kafamı iyi toparlayıp lige daha iyi konstantre olacağım. Alex 19 golle gol kralı oldu. Benim hedefim de gelecek sezon 19 - 20 gol atmak" diye konuştu.
                        ŞAMPİYONLUĞU BURADA TADACAĞIM
                        Ersen Martin üç tane ciddi teklif aldığını ifade ederek, "Bunlardan ikisi yurt dışından, birisi de Türkiye' dendi. Ama ben buna rağmen takımımda kalmayı tercih ettim. Çünkü Trabzon' u seviyorum, Trabzonspor' u seviyorum. Trabzon halkı ve taraftarı da beni seviyor. Trabzon halkı kadar futbola bağlı insanlar bulmak çok zor. Böyle bir şehire hizmet etmek bana onur veriyor. İnşallah gelecek sezon yapacağımız takviyelerle daha da güçleneceğiz. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri biziz. Oturmuş bir kadromuz var ve her şeyden önce buna inanıyoruz. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya ve kupayı kaldırmaya geldim. Kaldırmadan da bir yere gitmeyi düşünmüyorum" dedi. Ersen Martin, tatilini Almanya' da geçireceğini ifade ederek, "Hocamın verdiği programları aksatmayacağım. İnter Toto kupasının ilk turunda biz oynamayacağız. İnşallah arkadaşlarımız turu geçer. Bizim de ikinci turda dahil olmamız ile birlikte daha da güçlenir ve oradan da UEFA' ya gideriz" diye konuştu.
                        UFUKHAN, "İNTER TOTO' DA VARIM"
                        Trabzonspor' un genç futbolcusu Ufukhan Bayraktar ise 20 Haziran' da toplanacak olan İnter Toto' da mücadele edecek takımda yer alacağını belirterek, "Bu sezon sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadım. Ancak İnter Toto kupasında takımımla birlikte sahada mücadele edeceğim. Kısa bir dinlenme sürem var onu en iyi şekilde geçirip, 20 Haziran' a tam anlamıyla hazır halde girmek istiyorum. Şu anda yeni sezon için fazla birşey söylemek doğru olmaz. Takımda kalıp kalmayacağım konusunda da birşey söyleyemiyorum. Takımın başında yönetim ve hoca var. Benim için Trabzonspor her şeyden önce gelir. Para veya diğer unsurlar benim için arka plandadır. Ancak her futbolcu oynamak ister" şeklinde konuştu.
                        DOĞAN SZYMEK İLE GÖRÜŞTÜ
                        Polonya' ya futbolcu izlemeye giden Teknik Direktör Ziya Doğan' ın burada Trabzon' dan ayrılıp futbolu bıraktığını söyleyen Polonyalı futbolcu Szymek ile bir araya geldiği iddia edildi. Szymek' ten Polonya' da izleyeceği futbolcular hakkında bilgi alan Doğan' ın, Szymek' le futbol geleceği hakkında da görüştüğü iddia edildi. Doğan' ın, "Dönmek istersen şartları araştırabiliriz" dediği Szymek' in, şu anda bu konuda kararsız olduğunu Doğan'a ilettiği vurgulandı. Doğan'ın Polonya Liginde Wisla Krakov takımında forvet oyuncusu olarak görev yapan 24 yaşındaki Powel Brozek' i yakın takibe aldığı belirtildi. Bu sezon Polonya liginde 10 gol atan 8 de asist yapan Brozek, takımının golcü isimleri arasında yer alıyor. Doğan' ın bu futbolcu dışında Avrupa' da 3 futbolcuyu daha yakın takibe aldığı ve ligi bitmemiş ülkelere gidip, maçlar izleyeceği belirtildi

28.05.2007
                        Kaynak : DHA

Yorum

• Galatasaray, teknik direktör Erik Gerets ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

Galatasaray, teknik direktör Erik Gerets'le yollarını ayırdı.

Sezon ortasında Gerets'le 1 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılı kulüp, Belçikalı teknik adamla olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

Tazminat olarak 700 bin Euro alacağı belirtilen Gerets, geçen sezon başına geçtiği Galatasaray'ı şampiyon yapmış, bu sezon ise ligi üçüncü sırada tamamlamıştı.

Kaynak: NTVSpor
                          En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 20:01.
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• TÜRK RONALDİNHO

serhat şahinkaya yorum yok sadece izle
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• DOĞAN SZYMEK İLE GÖRÜŞTÜ

Polonya' ya futbolcu izlemeye giden Teknik Direktör Ziya Doğan' ın burada Trabzon' dan ayrılıp futbolu bıraktığını söyleyen Polonyalı futbolcu Szymek ile bir araya geldiği iddia edildi. Szymek' ten Polonya' da izleyeceği futbolcular hakkında bilgi alan Doğan' ın, Szymek' le futbol geleceği hakkında da görüştüğü iddia edildi. Doğan' ın, "Dönmek istersen şartları araştırabiliriz" dediği Szymek' in, şu anda bu konuda kararsız olduğunu Doğan'a ilettiği vurgulandı. Doğan'ın Polonya Liginde Wisla Krakov takımında forvet oyuncusu olarak görev yapan 24 yaşındaki Powel Brozek' i yakın takibe aldığı belirtildi. Bu sezon Polonya liginde 10 gol atan 8 de asist yapan Brozek, takımının golcü isimleri arasında yer alıyor. Doğan' ın bu futbolcu dışında Avrupa' da 3 futbolcuyu daha yakın takibe aldığı ve ligi bitmemiş ülkelere gidip, maçlar izleyeceği belirtildi

28.05.2007

Kaynak : DHA
                              Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                              Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                              Mustafa Korkmaz

Yorum

• "Fatih Tekke'ye kapımız açık"
                                Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen eski futbolcuları Fatih Tekke'ye kulüp olarak her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a hizmet etmiş önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Fatih'e kulüp olarak her zaman kapımız açıktır. Şartlar oluşursa da bu futbolcunun transferi gerçekleşebilir'' dedi.

Trabzonspor'un yabancı transfer arayışının bulunmadığını ifade eden Sayitoğlu, ''Trabzonspor'un elindeki yabancı oyuncularından dolayı yabancı kontenjanı yok. Teknik heyetimizin yurt dışında oyuncu izlediği doğrudur, ancak bu izlemeler Avrupa futbolunu yakından takip etmek, oradaki maçları izleyip bilgilerini güncelleştirmek açısından yapılıyor. İlerde de şartların uygun olması halinde bu bilgileri kullanacağız'' diye konuştu.

kaynak: AA
                                Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                                Mustafa Korkmaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X