Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resmi siteden...

Takımımız Trabzon'a döndü
    Bordo-Mavili ekibimiz Bursaspor maçının ardından Trabzon'a döndü.

Sabah Bursa'da bir çalışma yapan ekibimiz karayoluyla Bursa'dan İstanbul'a geçti. Akşam THY'nin 17.30 uçağıyla İstanbul'a dönen takımımız pazar gününü izinli geçirdikten sonra pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saaat 14.00'de yapacağı çalışmayla Ankaraspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• ziya doğan hangi yüzle gitti trabzona? çok merak ediyorum. bir adamda utanma denen birşey olmaz mı ?
      taraf

Yorum

• BordoMavi.Net Anasayfa Anketi Değişmiştir... www.bordomavi.net

Trabzonspor'un başarısızlığındaki en büyük pay sahibi sizce kimdir?

a. Yönetim
        b. Teknik Heyet
        c. Futbolcular
        d. Taraftar
        En son Kaya tarafından düzenlendi; 03.12.2006, 00:09.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• kaya kardeş özele bak bi zahmet..

(UEFA)

Yorum

• Albayrak İETT'ye talip olduysa yandık.Şimdi dengeler bozulur.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taşlama olayı kötü olmuş. Ne işiniz var taşla? Kim bu taraftarlar?
              Ta$lama sezonu acildi, bu taraftarlar kim mi? Bunlar Trabzonspor taraftarlaridir. Artik futbolcular bundan sonraki maclari alirlar, ben o futbolcularin yerinde olsam, kazandigimiz her mactan sonra taraftari ta$larim. Her$ey kar$ilikli.
              Yönetim yanli$ yönetiyor, hoca yanli$ oynatiyor, taraftar ta$liyor, buyurun size 15.veya 16. Trabzonspor. Bunlarin bir tanesi dogru yapsa, diyecegim ki bu takim kurtulur. Tek kelimeyle yaziklar olsun, bu takimi ayakta tutan onun ba$arili mazisitir. Ne eli ta$li taraftar, ne gözlüklü Albayrak, nede Z. Dogan, hicbiri bu takimin saglam temellerini sarsamaz.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• nuri albayrak değil bu arkadaşlar?

galatasaraylı abdürrahim albayrak'ın bir tur şirketi var. bu tur şirketinden yola çıkarak onlar olduğunu tahmin ediyorum.

Nuri bilmediği daha önceden girmediği bir sektöre burnunu sokacak kadar aptal olamaz artık okadar da değil.. IETT bu boru değil...
                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Sanırım bizim Albayrak gıda sektöründe. Bizim okulun yemekhaneleri özelleştirilirken ihaleyi onlar kazandı. Şimdi yemeklerin içinden kum ayıklıyo öğrenciler. Sanırım arkadaşlar kaygılarında haklılar

Yorum

• buyuk ihtimalle UNAL KARAMAN ile anlasilmis ama suan icin basina yansiyan bisey yok ziya doganin bugun yonetimle yollarini ayirdigi iddia ediliyorrr
                    kaynak http://www.haber61.net/news_detail.php?id=1003

Yorum

• ünal olmaz be yau gene deneme tahtası mı olacaz off ulen çok riskli

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nuri albayrak değil bu arkadaşlar?

galatasaraylı abdürrahim albayrak'ın bir tur şirketi var. bu tur şirketinden yola çıkarak onlar olduğunu tahmin ediyorum.

Nuri bilmediği daha önceden girmediği bir sektöre burnunu sokacak kadar aptal olamaz artık okadar da değil.. IETT bu boru değil...
                        Bu konuda muallaktaydim.Ama Abdurrahim ALBAYRAK'in sistem icinde ki gucu ne?Benimde aklima geldi.Abdurrahim mi ? Nuri mi ? diye..Detaylica arastirmak lazim.Bana Nuri daha mantikli geliyor.

Yorum

• Gönderelim
                          kararı Ziya Doğan, Bursa'da dün sabah yapılan idmana çıkmayınca, sözleşmesinin feshedildiği iddiaları ortaya atıldı. Doğan, başkanın İstanbul'daki ofisinde 6 saat süren bir görüşme yaptı. Yönetimin hiçbir açıklama yapmaması, söylentilerin dozajını arttırdı. Doğan'ı oylayan yönetim, "Gönderelim" fikrinde birleşti.

Yeni hoca arayışı
                          DOĞAN gözden çıkarılınca, bordo-mavili yönetim yeni teknik direktör ismi konusunda görüşmelere başladı. Samet Aybaba, Giray Bulak ve Rıza Çalımbay'ın isimleri ön plana çıktı. Trabzonsporlu yöneticilerin bu hocalardan birisini ikna edip, bugün açıklama yapması bekleniyor

fotomac.
                          En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 03.12.2006, 09:09.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bide Rıza gelsin beceke nin kazmaları stajını bizde mi yapmak zorunda. rıza nın ziyadan ne farkı var. doğru onun saçı var
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Albayrak İETT'ye talip olduysa yandık.Şimdi dengeler bozulur.
                              yok canım 20 yaşında 302 leri sıraladımı dengeler anen kalır merak etme.

Yorum

• Trabzonspor’da muhalif kanat, yönetimden ’kelle’ istedi. Bordo-mavililerde Bursa yenilgisiyle muhalifler, yönetime baskı yapıp Ziya Doğan’ın gönderilmesini istedi.

Bursaspor yenilgisinden sonra karışan Trabzonspor’da fatura teknik direktör Ziya Doğan’a kesildi. Yönetimin Trabzon kanadı dün başkan Nuri Albayrak ve başkanvekili İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan, Doğan’ın kellesini istedi. Tarihinin en kötü performansının yaşandığı dönemde, bir ‘operasyon’ yapılmazsa, faturanın sonunda yönetime kesileceğini belirten muhalifler, Albayrak’tan Doğan’ın gönderilmesini istedi

ALTERNATİF ARAYIŞLARI
                                Bir yandan da alternatif hoca arayışlarına girişen muhalifler, Samet Aybaba ve Giray Bulak’ın yanı sıra Trabzon’u daha önce şampiyon yapan Ahmet Suat Özyazıcı’nın ismini gündeme getirdi. Dün geç saatlere dek süren toplantıda taraflar, zaman zaman sert tartışmalar yaparak, eteklerindeki taşları döktü. Ziya Doğan’da yönetimden gelecek haberi bekledi. Bu arada Trabzon, Doğan ile çıktığı 12 maçta 6 yenilgi, 3 galibiyet, 3 de beraberlik elde etti. Ligde son 7 maçını kazanamayan Karadeniz ekibi, 12 haftada 24 puan yitirdi
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X