Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok degil haftasonu takım yüzümüze çarpar yine acı gerçekleri. Buyrun beceriksizliginizin karşılığı bu. Bazı arkadaşlar ölü taklidine başlar hemen. taraftarı kötülemeye gelince kimse eline su dökeniyor bunların

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakaret edenleri kiniyorum . Tehdit edenleri kiniyorum. Bunlara müsade edenlere,bana en kücük bişeyde ceza verenlere YAZIKLAR OLSUN diyorum

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
      Fatih baya bir dolusun sen kardeşim Valla bak biraz git kafanı dinlen öyle gel rahatla bıraz bak sende benim gibi hanım kızıyormuş çok takılıyorsun diye BOŞUNA BİRBİRİNİZİ üzüyorsunuz ceza yiyeceksiniz sonunda

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        IHO'nun yaptiklari hata ama iyi niyetli, Bmn'nin yaptiklari ve soylemleri kötü niyetli tartismasiz, ben varya bu taraftarin her sene hakkini calarim 5'dk bos birakmam yine şikeciler insafli
        inşallah küme düşeriz be sedat inşallah bizim adam olmamiz icin baska yol yok a bizden hıyara tuz bile olmaz.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi
          Eger sen bu yazindan dolayi ceza almazsan BMN ahlaksizdir.sana küfür ediyorum ama merak etme buraya yazmadan .

Git yat be artik, iyice kafa ütüledin!!!!
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakaret edenleri kiniyorum . Tehdit edenleri kiniyorum. Bunlara müsade edenlere,bana en kücük bişeyde ceza verenlere YAZIKLAR OLSUN diyorum

Be hakareti ne tehdidi. İnsanlar görüşünü belirtiyor.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61saat.com un haberinde başkanın ağzından çıkmış gibi haber yapmışlar, eğer öyleyse rahatladım şimdi. 170 milyon iner aşağı onu bir şekilde indiririzde 200 milyonu geçerse titanik gibi batarız.
                Ya bu yerel medya hırsızlığı bile beceremiyorişin şu boyutunu tam 1 yıldır ınsanlara anlatamadım.kulübün borcundan daha önemlı mevzusu 2015 yılı sonuna kadar büyük gelırlerın tümü TEMLIKLI.kendımı övmek içın demıyorum fakat 1 yıldır burada bas bas bağırdım bu mevzu ıçın şimdi görüyorumkı çoğu arkadaş mevzuyu yenı duymuş gibi şaşkınlık yaşıyor.

Yorum

• Başkanı başından sonuna kadar tüm söylediklerini dinledim, anlatmaya çalıştıklarınıda anlamaya çalıştım.Sonrada bu başlıkda yazılanları(hiç birini atlamadan okudum)

1-) Başkan olmadan keşke en azından 10 kişilik bir firmada şirket müdürlüğü yapsaydı (buna bile razıyım)
                  2-) Taşıma su ile değirmenin dönmeyeceğini iyi bilseydi.
                  3-) Kahvede yorum yapmakla tv de yorum yapmanın farklı olduğunu helede koca bir kulubün başkanı iseniz gerçekten çok az konuşmanız gerektiğini bilseydi.
                  4-) Koca bir kitleye hitap ediyorsanız öyle kolay atar yapamayacağını bilseydi...
                  ...
                  ...
                  ...
                  Uzarda uzar...Ben başkana olan inancımı yitirsemde(bu yükün altından kalkamayacak) başkanın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum...

Burada yazılanları okuduğumda "bize neler oluyor" şarkısı aklıma geldi.

Hepimiz aynı gemideyiz, lütfen biraz daha hoşgörü ve sakinlik...
                  Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Neyse susuyorum.....
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih baya bir dolusun sen kardeşim Valla bak biraz git kafanı dinlen öyle gel rahatla bıraz bak sende benim gibi hanım kızıyormuş çok takılıyorsun diye BOŞUNA BİRBİRİNİZİ üzüyorsunuz ceza yiyeceksiniz sonunda
                      Abi ben senin sadece trabzonspor için iyi olanı istediğine eminim.Bazı yazdıklarına katılmasamda iyi niyetli olduğunu düşündüğümden yazdıklarından bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum.Senin gibi sadece trabzonspor diyen taraftarlara çok ihiyaç var.Kendine iyi bak

Yorum

• At gözlüğü bazılarına öyle yakışıyor ki, sadece siyaseti görüyor gözleri. Trabzonspor diye bir şey yok. Derdimiz Trabzonspor değilmiş, he canım he.

Yorum

• [QUOTE=İlker Yazıcıoğlu
                          İlker yapmayın artık hadi sende git biraz bir şöyle kendinize gelin

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi ben senin sadece trabzonspor için iyi olanı istediğine eminim.Bazı yazdıklarına katılmasamda iyi niyetli olduğunu düşündüğümden yazdıklarından bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum.Senin gibi sadece trabzonspor diyen taraftarlara çok ihiyaç var.Kendine iyi bak
                            Teşekkürler ben hepinizi çok seviyorum herşey TRABZONSPOR için sende kendine çok iyi bak

Yorum

• [QUOTE=Bülent AKBULUT61;1919329341][QUOTE=İlker Yazıcıoğlu
                              İlker yapmayın artık hadi sende git biraz bir şöyle kendinize gelin[/QUOTE]

Yahu Bülent abi,kaç saattri burada milletle uğraşıyor,tahrik etmek için.
                              Al işte başardı.
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi
                                Eger sen bu yazindan dolayi ceza almazsan BMN ahlaksizdir.sana küfür ediyorum ama merak etme buraya yazmadan .

Sana küfür ediyorum demekle küfürü açıktan yazmanın ne farkı var.BMN'yi eleştirebilirsin ama yapıp yapmadıklarından dolayı bu forumda

asla ahlaksız diyemezsin.Ceza almazsa falan dedim de deme hiç.Sana kimse bu hakkı vermez yazdıklarına dikkat et.
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Yükleniyor...
                                X