Bizim baskan gibi basbakanin lafindan cikmayan adamlarin sözüne güven olmaz, bugün gerekceli karari bekler yarin birgün karar gelir, ne biliyim onuda tutar Yargitaya falan onatir, türlü türlü isler, ben bu adama bir gram güvenmiyorum, ses tonundanda belli oluyor, acik ve net konusamiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli detayı atlamayalım,
Başkan müjdeyi verdi, yabancı dilde eğitim veren okul seneye açılıyormuş.
Transferler açısından önemli.
.
Yorum
-
AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çoban iki lafıyla kimseyi kandiramaz bir kaç kisi bu adımı komikçe savunuyor çogunluk bmn yönetiminin arkasında isi gücû aglamak.yalan dolan olan adamı hicbir güc bana savunduramaz iho TRABZONSPOR tarihinin yüz karasıdır.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden haklı olsun?Başvuru yapmayacam diyen kendisi değil mi?Bugünkü gibi kıvırıp ben başvuru yapmayacam demedim
gerekçeli kararı bekliyorum (ne gerek varsa)Sırf kıvırması bile ki bir söylediğini ertesi gün inkar etmekte üstüne yok başlı
başına bir eleştiri konusu değil mi?İnsanlar hata yapabilir hatalarından dönmeleri de bir erdemdir.Ama bu süreklilik arz ediyorsa
ortada bir garabet var demektir.Yani sorun sadece TFF ye başvurması değil yalanı alışkanlık haline getirmek şikeciyi övmek(Mecnun)
siyasete göbeğinden bağlı olmak bunların hepsi çapsızlığın göstergesidir ve böyle bir adam TS başkanlık koltuğunda oturmamalıdır.
Bu saatten sonra oraya buraya başvurması onun çapsızlığını değiştirmez.
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlis bilmiyorsam avukatsiniz. Bürokrasi islerini bizden daha iyi bilirsiniz, hatta strateji olaylarini da.
Cikipta su tarihte basvuru yapacagim diye bir sey olur mu Allah askina? Yapacaksaniz gider yaparsiniz. Sov dünyasi mi bu?
Net olarak gerekceli karari bekliyoruz demediler mi? Acik acik kac kere biz hic bir yere basvurmayacagiz demedik demedi mi? Cimbiz ile cekmeyelim sözlerini lütfen. Ilk planda basvurmayacagiz, gerekli yerler gerekli islemleri yapmasini bekleyecegiz. Ama olmadi mi da biz isimizi biliyoruz, UEFA ve FIFA ile görüsüyoruz dedi. TFF'den daha büyük oynuyorlar iste. Tatmin etmeyen hangi kisim, ben anlamiyorum sizleri.
Tolga satılmayacak. Satıldı.
Volkan affedilmeyecek. 11'de.
TFF'ye başvurmayacağız, onlar kupamızı verecekler. TFF'ye başvuracağız.
Benim eleştirdiğim adam bu ve sen beni suçluyorsun çok eleştiriyorum diye.
Bu işin artık stratejisi kalmadı. Taraftar bütün bürokrasiyi de stratejiyi de halledip CAS da dahil cezayı sağladı. Sadece TFF'ye başvuracak ve hatta bunu şova çevirmesi de bence muhteşem bir şey olur. 3 Twmmuz'dan beri şikeci fb şov yapıyor, biz elimizdeki hakkı kullanmıyoruz. aklım almıyor.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni kim buraya yönlendirdi anlamadim?
Kaşıntın mı var senin birader?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli detayı atlamayalım,
Başkan müjdeyi verdi, yabancı dilde eğitim veren okul seneye açılıyormuş.
Transferler açısından önemli.
.
Kendisi demedi mi 2016'ya kadar zerre gelir yok diye...
Ha yarin ki basin toplantisinda bunu da yalanlar onu bilemicem...
Yorum
-
Başkanın konuşmalarında kısmen haklılık payı var.fakat taraftarı hala küçük gören anlayışı devam ediyor.dünyaları önüme sersen iki lafın yıne yerle bır ettı benı Hacıosmanoğlu.bu taraftar senın dùşùndûğün kadar ahmak değil.BMN yönetminın aldığı bır dizi kararlara yürekten destek vermek herkesın boynunun borcudur.bu Trabzonspor hepımızın ortak sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim baskan gibi basbakanin lafindan cikmayan adamlarin sözüne güven olmaz, bugün gerekceli karari bekler yarin birgün karar gelir, ne biliyim onuda tutar Yargitaya falan onatir, türlü türlü isler, ben bu adama bir gram güvenmiyorum, ses tonundanda belli oluyor, acik ve net konusamiyor.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlis bilmiyorsam avukatsiniz. Bürokrasi islerini bizden daha iyi bilirsiniz, hatta strateji olaylarini da.
Cikipta su tarihte basvuru yapacagim diye bir sey olur mu Allah askina? Yapacaksaniz gider yaparsiniz. Sov dünyasi mi bu?
Net olarak gerekceli karari bekliyoruz demediler mi? Acik acik kac kere biz hic bir yere basvurmayacagiz demedik demedi mi? Cimbiz ile cekmeyelim sözlerini lütfen. Ilk planda basvurmayacagiz, gerekli yerler gerekli islemleri yapmasini bekleyecegiz. Ama olmadi mi da biz isimizi biliyoruz, UEFA ve FIFA ile görüsüyoruz dedi. TFF'den daha büyük oynuyorlar iste. Tatmin etmeyen hangi kisim, ben anlamiyorum sizleri.
bizim başkanın en büyük sıkıntısının eylem söylem birliği olduğu ortada iken hala söylemleriyle nasıl oluyor da tatmin olabiliyorsunuz.
örnekleri çeşitli başlıklar altında defalarca yazıldı çizildi.
yapacağım dediği bir çok şeyi yapmadı.
yapmayacağım dediği şeylerden yaptıkları oldu.
söylediği bazı şeyleri de bir süre sonra söylemediğini iddia etti.
bu performans göstergeleriyle, başkanın referansı söylemleri olamaz.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Trabzonspor hemen Tff'ye basvurmali diyen bir suru insan var tv'lerde, gazetelerde ama bmn deyince bazi insanlar rahatsiz oluyor. Yahu herseyi gectim mac satan karisini satar deyip mahkemece şike cezasi alan adama kefil oldu bu adam , lan bende cok fena hata kolluyorum haTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu sen nereden atlıyorsun ortaya?
Kaşıntın mı var senin birader?
Yorum
-
AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu sen nereden atlıyorsun ortaya?
Kaşıntın mı var senin birader?
Yorum
Yorum