Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önce bir örtülü ödenekle ilgili bir belge paylaş bence.Öyle ortaya bir şeyler atmakla olmuyor.Söylediklerin çok ciddi bir şey çünkü
    bende duyumdan ibaret ak parti tarafından takima 100 milyon kaynak saglandigini duydum. umarım gerçek değildir... eğer öyle birşey varsa bundan sonra siyasete mahkumuz anlamına geliyor....

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
    En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 01:43.
    ...imza...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yemin ederim hatırlamıyorum Ilkerım çok sık ceza aldığım için kime ne dedığimi unuttum
      Ceza detaylarında okudum.
      Adamı raporlarken küfür etmişsin bir de
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Telefondan zor okuyoruz bu sacma resimleri yukleyip sayfayi katleden kafaya soruyorum bunlari niye stadyum sayfasinda yapmiyorsun ?
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen kulüp başkanına hakaret etme özgürlüğünü nerden alıyorsun?

Trabzonspor'luyum adaletsizliğe karşı duran takımı destekliyorum diyorsun
          ama iş kendine gelince fenerbahçe gibi ayrıcalıkmı bekliyorsun

konuşman için önce ettiğin hakaretin cezası nedeniyle kendine ceza ver.
          Yazmak istediklerimi yazdin renkdas.
          O yuzden hic ugrasmadim direk alinti yaptim.
          Eline saglik.
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet art niyetliyim, durup dururken Trabzonspor başkanıyla uğraşıyorum. Derdim yok başka zaten.

Trabzonspor'da dönen hiç bir dolabın belgesini yayınlayamazsınız. Ne belgesi? Sanki ülkede her şey legal, her şey olağan ilerliyor da Trabzonspor böyle bir şey yaptı diyince kanıtla diyorsunuz.

Bilmiyor musunuz bunları.
            Güzel kardeşim dediklerinde %100 haklı da olabilirsin ama haksız da olabilirsin.Ayrıca her şeyin legal olmadığı konusunda sana katılıyorum.Ama yani örtülü ödenekle ilgili dediklerin sadece bir tahmin niteliğinde.Buradaki kimseyi tanımam etmem.Boş yere kimseyi kırmak da istemem.

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende duyumdan ibaret ak parti tarafından takima 100 milyon kaynak saglandigini duydum. umarım gerçek değildir... eğer öyle birşey varsa bundan sonra siyasete mahmumuz anlamına geliyor....

Hangi birim? TL? Euro?

Yorum

• Sen taraftarı insan içine çıkamaz hale getir taraftar eleştirince kötü niyetli olsun. Arkadaş ilçe takımından 3 yemişiz ne yapalım susup oturalım mı?

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanı başından sonuna kadar tüm söylediklerini dinledim, anlatmaya çalıştıklarınıda anlamaya çalıştım.Sonrada bu başlıkda yazılanları(hiç birini atlamadan okudum)

1-) Başkan olmadan keşke en azından 10 kişilik bir firmada şirket müdürlüğü yapsaydı (buna bile razıyım)
                  2-) Taşıma su ile değirmenin dönmeyeceğini iyi bilseydi.
                  3-) Kahvede yorum yapmakla tv de yorum yapmanın farklı olduğunu helede koca bir kulubün başkanı iseniz gerçekten çok az konuşmanız gerektiğini bilseydi.
                  4-) Koca bir kitleye hitap ediyorsanız öyle kolay atar yapamayacağını bilseydi...
                  ...
                  ...
                  ...
                  Uzarda uzar...Ben başkana olan inancımı yitirsemde(bu yükün altından kalkamayacak) başkanın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum...

Burada yazılanları okuduğumda "bize neler oluyor" şarkısı aklıma geldi.

Hepimiz aynı gemideyiz, lütfen biraz daha hoşgörü ve sakinlik...
                  Gayet güzel yorum , ağzına sağlık hocam.

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• @alper*

Hayırdır

Gülesim yoktu gece gece
                    Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Telefondan zor okuyoruz bu sacma resimleri yukleyip sayfayi katleden kafaya soruyorum bunlari niye stadyum sayfasinda yapmiyorsun ?
                      Sedat abi bilgisayardan girince çok güzel görünüyor

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Telefondan zor okuyoruz bu sacma resimleri yukleyip sayfayi katleden kafaya soruyorum bunlari niye stadyum sayfasinda yapmiyorsun ?
                        Ahaa.Sedat sinirlendi

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

TL ama paranin ne şekilde verildigine dair bilgim yok, borcmu hibemi bilemem. tekrarliyorum bu bir duyumdan ibarettir...

...imza...

Yorum

• Sedat başkan'ı kızdırmayın dedik o gadar
                            Arafilboylu

Yorum

• bir daha dua edelimde başkan çıkıp tvlerde konuşma yapmasın yoksa burda gerçektende harp çıkacak yapmayın diyoruz etmeyin diyoruz nolur diyorum dinleyen yok demekki bende bir hata var kendimi sorgulayayım

Yorum

• Allah carpsin hicbirimiz normal degiliz başkani elestiriyoruz , adam hepimizin toplami iste
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yükleniyor...
                                X