Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyse susuyorum.....
    Sen eger bana ettigin hakaretten dolayi ceza yemezsen BMN ahlaksiz bir forumdur tekrar söylüyorum.sana soru sordum terbiyesizlik yapiyosun.ben raporladim yazdiklarini bekliyorum bakalim bmn yönetimi ne yapacak

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• Emirim,banla beni de şu adama cevap yazmak zorunda kalmayım....
      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 01:37.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dostum kimi kalayladın gene,ceza almışsın?
        Yemin ederim hatırlamıyorum Ilkerım çok sık ceza aldığım için kime ne dedığimi unuttum

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak alihan tarafından gönderildi
          Örtülü ödenekle kulüp başkanlığı yapan bir mahlukat var
          Heh bizim taraftarimiz bunu da dedi ya sikecilerin bayrami ilan edelim bugunu.

Bravo beyler alkisss.
          BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            At gözlüğü bazılarına öyle yakışıyor ki, sadece siyaseti görüyor gözleri. Trabzonspor diye bir şey yok. Derdimiz Trabzonspor değilmiş, he canım he.
            Önce bir örtülü ödenekle ilgili bir belge paylaş bence.Öyle ortaya bir şeyler atmakla olmuyor.Söylediklerin çok ciddi bir şey çünkü

Yorum

• Vallaha burada sinirden birbirimizi öper olduk. Karşılıklı sakin renkdaşlar.

Yorum

tartismanizi özelden yapsaniz olmuyormu? sizin tartismalarinizi okumak zorunda olmadigimi düşünüyorum ki Gereksiz tartismalar, Herşeyden öte din kardeşi vatandas ve ayriyettende renkdasiz.
                hepimizin trabzonsporla ilgili istekleri ortak...

...imza...

Yorum

İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sana küfür ediyorum demekle küfürü açıktan yazmanın ne farkı var.BMN'yi eleştirebilirsin ama yapıp yapmadıklarından dolayı bu forumda

asla ahlaksız diyemezsin.Ceza almazsa falan dedim de deme hiç.Sana kimse bu hakkı vermez yazdıklarına dikkat et.
                  Senol abi büyügünsün ama kusura bakma ben hakliyim

Yorum

• Sadece şunu merak ediyorum, bir forvet almak bu kadar zor muydu?

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Örtülü ödenekle iş yaptığıyla ilgili bir tane yazılı belge paylaş o zaman.Başbakanı seviyor diyo adamı iyice yerin dibine soktunuz.Yazılı olarak kanıtlamazsan bu dediğini art niyetlisin renktaş kusura bakma.
                      Evet art niyetliyim, durup dururken Trabzonspor başkanıyla uğraşıyorum. Derdim yok başka zaten.

Trabzonspor'da dönen hiç bir dolabın belgesini yayınlayamazsınız. Ne belgesi? Sanki ülkede her şey legal, her şey olağan ilerliyor da Trabzonspor böyle bir şey yaptı diyince kanıtla diyorsunuz.

Bilmiyor musunuz bunları.

Yorum

• Bence burdaki herkes kotu niyetli hata yapsada iho iyi niyetli, oyle olmasa menun'a kefil olurmuydu
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadece şunu merak ediyorum, bir forvet almak bu kadar zor muydu?
                          Katılıyorum borç çok fazla olabilir ama bonservisi olmayan kaliteli birçok forvet vardı.Kesinlikle alınmalıydı

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            At gözlüğü bazılarına öyle yakışıyor ki, sadece siyaseti görüyor gözleri. Trabzonspor diye bir şey yok. Derdimiz Trabzonspor değilmiş, he canım he.
                            sen kulüp başkanına hakaret etme özgürlüğünü nerden alıyorsun?

Trabzonspor'luyum adaletsizliğe karşı duran takımı destekliyorum diyorsun
                            ama iş kendine gelince fenerbahçe gibi ayrıcalıkmı bekliyorsun

konuşman için önce ettiğin hakaretin cezası nedeniyle kendine ceza ver.
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Fatih Birinci kardeşimizin üzerıne fazla gitmeyelım be dostlarım.ne ıcın kavga edıyoruz boşverelım hacıyı hocayı hangısının umrundayızkı Allah aşkına kırmayalım bırbırımızı.gecelerı gün eyledik bıze dostluk bırlıktelık yakışır.

Yorum

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emirim,banla beni de şu adama cevap yazmak zorunda kalmayım....
                                Sana adam gibi soru sordum sen ne yaptin artistlik hakaret falan filan.sen kimsin ya nesin sen . Sen bana hakaret edemzsin arkadas

Yorum

Yükleniyor...
                                X