Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yemin et
    Harbi la.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne yapacakmis gerekceli karari? Uzman yönetm kadrosu ile oturup analiz mi edecek?

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kadar şey söyledi ama halen daha TFF'ye neden bir dilekçe göndermediğini açıklayamadı
        uefa gerekceli karari aciklamamis henüz dedi. cezalar neden verildigini bilmiyormusuz !!!
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın konuşmaları beni tatmin etti
          Takimin, teknik heyetin ve yönetimin icler acisi halide tatmin ettimi ?
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bu arada başkanın açıklamalarına bakılırsa, UEFA'dan geldiği iddia edilen yazı doğru değil gibi. Öyle bir yazı gelmiş gibi konuşmuyor.
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi
              Gercekten burda sinirden aglamak üzereyim.bakarmisin ya TRABZONSPORUN BASKANI hakkimizi almak icin TELEVIZYONDA serefsiz istanbuledyasina ve herkesin alayinin ................siz burda kendi baskanimiza kügür edoyosunuz YAZIKLAR OLSUN LAN HEPINIZE

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
              Sen kendini yırtarcasına başkanı savunmayı bırak da, kupa konusunda gerekli girişimleri niye yapmamış onu açıkla bir zahmet.

Programı seyretmiyorum, ona değindi mi acaba..?
              Veya sence niye girişimde bulunmuyor..?
              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hataları yok mu, var...

geri vitesleri olmadı mı, oldu...

ama şu 15 sayfada yazılan kadar da kötü değil adamın konuşması...CAS GEREKÇELİ KARARI GÖNDERİNCE BAŞVURACAĞIZ, dedi...Gelsin bakalım gerrekçeli karar, yargıtayı beklemeyeceğiz diyor, açık - net...
                Hiç akıllanmıyoruz. Hiç ders çıkarmıyoruz. Adam dün başkana küfür ediyo bugün helal başkan yürü başkan. Yapmayın etmeyin.

En basitindenu adam Trabzonspor tarihinde hiç bir yönetimin yapmadığı (belki ufak tefek oldu ama böylesi hiç olmadı) bir şey yaptı. Trabzonspor taraftarını böldü. Ve bakın taraftar bölününce kulübe nasıl yansıyor..
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Başkan'ın siyasi görüşünü açık açık göstermesi dışında bugün ki konuşmasında çok bi yanlış görmedim.

Söylenmesi gerekenleri söyledi işte.

Ifade yeteneği yetersiz olabilir ancak ben ne ifade etmeye çalıştığını anladım.

Burda bazıları ısrarla art niyetle karalama kampanyası yürütüyor.

Yorum

• janko cv si.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• yanlışları var ama pireyi deve yapıyoruz biraz ...

Başkana sinir olduğu için her dediğine kulp buluyorsunuz şuan...

Samimiyetsizlik diz boyu..

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uefa gerekceli karari aciklamamis henüz dedi. cezalar neden verildigini bilmiyormusuz !!!
                        Onun yalanlarını seveyim ben
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• M. Usta cokmu iyi konusuyor sanki. Haci 10 dk dinlenir Usta`da o civarlarda. Ac secim öncesi programini izle,dinle dinleyebiliyorsan.
                          Bize lazim olan su bu`yu gecersek Kulacoglunun kültürü yok her ikisindede. .
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyfendi Uefa'ya gitmeyi dusunuyormus
                            Ben dusunebildigini hic zannetmiyorum o kapasite yok IHO'da

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi
                              Gercekten burda sinirden aglamak üzereyim.bakarmisin ya TRABZONSPORUN BASKANI hakkimizi almak icin TELEVIZYONDA serefsiz istanbuledyasina ve herkesin alayinin ................siz burda kendi baskanimiza kügür edoyosunuz YAZIKLAR OLSUN LAN HEPINIZE

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Neyın hakkını savunuyor anlamadık.Kupanın gelecegını herkes bılıyor ben tazmınat davalarına ve senın baskanının -12 puan cezasına razı oldugu ama aslının kume dusurulmesı ıcın ne yapıp yapmayacagına bakarım

Gunun ozetı ts baskanı cok konusur ama icraat yapmaz
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tff'ye tahkim kararlarının değişmesi ve yeniden yargılama için başvurulacak.

tahkim kararları ancak yeni delil ortaya çıkması durumunda yeniden dava konusu olabilir.

cas'ın gerekçeli kararı delil niteliğinde olduğundan kararların çıkmasını beklemesi anlaşılır.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X