Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah carpsin hicbirimiz normal degiliz başkani elestiriyoruz , adam hepimizin toplami iste

Trabzonlu adamın normal olması anormal bir durum gerektirir, yani doğamız gereği anormaliz normal olamıyoruz, normal olmak için kendimizi sıktığımız zamanlar patlıyoruz böyle kızarıyoruz bozarıyoruz felan, gevşeyin az tadını çıkarın

misal
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sefer toprağam şunları bıraz kısa yaz.geçmış sayfalardada yıne kanunınin fermanı gibi yazmışın okuması zor oluyor ama hoş yazıyorsun doğruya doğrubu arada Ofsporda 2-0 öndeyken 2-2 berabere kalmış aynı tas aynı hamam

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonlu adamın normal olması anormal bir durum gerektirir, yani doğamız gereği anormaliz normal olamıyoruz, normal olmak için kendimizi sıktığımız zamanlar patlıyoruz böyle kızarıyoruz bozarıyoruz felan, gevşeyin az tadını çıkarın

misal
        Tamamen katılıyorum.Trabzon insanı sıkıntıya gelemez

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programındaydı!

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alihan'a verilen ceza teknik bir soruna uğradı ve düzeltildi. Dediğiniz gibi ceza verildi ve kaldırıldı diye bir durum söz konusu değil.
          Ilhan eger bu alttaki. Ilker yazicioglu tarafindan bana yazilan hakaretli ve küfürlü yorum cezasiz kalacaksa kardeşim.senden rica.ediyorum ya üyeligimi iptal edin ya da banlayin neyaparsaniz yapin.

Ne cevabı almışım senden,bir daha ver bana bakayım o cevabı.
          Vermezsen adam değilsin.
          Sen kimsin ulan seni oyuna getireceğim ben hoşaf?

Nimet mi sanıyorsun kendini?
          Git,beni uğraştırma ,zaten gerginim gece gece.....

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
          En son Fatih Birinci tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 02:00.

Yorum

• Bu arada "kına stokları tükendi"hahaha oh oldu şıkecı dopingcı ülke kazanamadı.

Yorum

• Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

misal
                Gözlerimden yaş geldi gece gece beni güldürdün ya Mert ALLAHTA seni hep güldürsün harika ya

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada "kına stokları tükendi"hahaha oh oldu şıkecı dopingcı ülke kazanamadı.
                  Cok şükür hepsini tükettik

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• bu gecenin özeti:

bir kısım:
                    Trabzonspor'un hakkı yeniyor, başkan hiç bir şey yapmıyor, derhal bir şeyler yapmalı

diğer kısım:
                    Başkan gerekli adımları atacağını söyledi, acımasızca eleştirmeyelim

tavsiyem:
                    onca zaman bekledik, biraz daha bekleyelim, birbirimizi kırmadan, üzmeden, hep beraber haklı çıkan tarafla yürürüz.
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Ahahahffdsfghjjkjhgff Raporlarken kufurlu rapor edip ceza almis fatih bey tam laz
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

A
                        En son Fatih Birinci tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 02:09.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahahahffdsfghjjkjhgff Raporlarken kufurlu rapor edip ceza almis fatih bey tam laz
                          Niye adamın üstüne gidiyorsun?
                          Arafilboylu

Yorum

misal
                            hep aklima getiriyorsunuz yine yaziyorum: "ingilizler tersde, biz düzmüyüz" Olcay Cakir.

karikatürde süpermis.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sefer toprağam şunları bıraz kısa yaz.geçmış sayfalardada yıne kanunınin fermanı gibi yazmışın okuması zor oluyor ama hoş yazıyorsun doğruya doğrubu arada Ofsporda 2-0 öndeyken 2-2 berabere kalmış aynı tas aynı hamam
                              yazarken biliyorum kimsenin okumayip karsilik vermeyecegini ama içimden nasil geliyorsa öyle yaziyorum

hem baskan bile iyi niyetli içinden ne geliyorsa aninda söylüyor, biz yapinca mi fena oluyor
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                *
                                Hayırdır?Niye alıntılıyorsun?
                                Arafilboylu

Yorum

Yükleniyor...
                                X