Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir daha dua edelimde başkan çıkıp tvlerde konuşma yapmasın yoksa burda gerçektende harp çıkacak yapmayın diyoruz etmeyin diyoruz nolur diyorum dinleyen yok demekki bende bir hata var kendimi sorgulayayım
    Abi konuşşa tartışıyoruz.Konuşmasa niye sustu deyip komplo teorilerine başlıyoruz ne olacak şimdi

Yorum

• başkanı söylediklerini sonra değiştiriyor diye eleştiren BMN'ye bak

keşke alıntı yapsaydım...

2 dakika önce alihan'a ceza verildi 2 dakika sonra ceza kalktı

e biz niye şikecilere ceza vermiyorlar kızıyoruz...
      şikecilerde onların öz evladı...

hey gidi dünya heeeeeyyy
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah carpsin hicbirimiz normal degiliz başkani elestiriyoruz , adam hepimizin toplami iste
        Tamamen haklısın adam resmen ortaya karışık her telden var

Yorum

• Alihan'a verilen ceza teknik bir soruna uğradı ve düzeltildi. Dediğiniz gibi ceza verildi ve kaldırıldı diye bir durum söz konusu değil.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi konuşşa tartışıyoruz.Konuşmasa niye sustu deyip komplo teorilerine başlıyoruz ne olacak şimdi
            hiç değilse konuşmadığı zaman Millet birbirini kırmıyor daha sakın konuşuyorlar yada bilemiyorum

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ceza detaylarında okudum.
              Adamı raporlarken küfür etmişsin bir de
              Boşver abi ya.aynı renklere gönül verıyoruz elımızın ayarı kaçıyor işte

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

başkanı söylediklerini sonra değiştiriyor diye eleştiren BMN'ye bak

keşke alıntı yapsaydım...

2 dakika önce alihan'a ceza verildi 2 dakika sonra ceza kalktı

e biz niye şikecilere ceza vermiyorlar kızıyoruz...
                şikecilerde onların öz evladı...

hey gidi dünya heeeeeyyy
                Sanırım yanlış gördünüz, Alihan adlı kişinin cezası halen daha durmakta, kendisine gereken cezayı verdik bundan şüpheniz olmasın.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sadri Sener zaten osman baydemir'i ziyaret ettikten sonra gözümden düsmüstü (al sana Milli hassasiyet, Milli hassasiyetçiler bu konuyu ele alip Sadri efendiye vursa bir sey demeyecegim ama yok nedense) , baska hatalari da oldu, adrian'a 5.25 vermesi bile rezilligini göstermistir o da ayri bir mesele

amaaaaa

gelelim ayinin tff'nin basina getirilmesineeee
                  neymis efendim baskan destek vermismis¨
                  vermeseydi ne fark edecekti ? yasalar geçmeyecek miydi ? baskan diyor 6222 bilmem ne ben olsaydim geçmezdi, hikaye hikayeeee sen kimsin de geçmeyecekti, aziz hiyarindan güçlü müsün ki o kadar çevren mi var o kadar güçlü çevren mi var ?

hatirlarsaniz Kürsad Tüzmen'in tff baskanligina getirilmesi söz konusuydu, kendi bile demedi mi ben gelseydim bir çok seyi yapacaktim ama istemediler diye aday olmadim ? tam öyle mi dedi dolayli yoldan mi dedi unuttum ama dedi degil mi bu tarz seyler ?

simdi, sorunlari çözecek birini aday yaptirmayan zihniyet, takar mi Sadri'yi Haci'yi bilmem kimi ?
                  haa ben demiyorum ki Kürsad Tüzmen gelseydi sorunlari kesin çözerdi, ama demek ki bu adami o kadar da kolayca kukla gibi oynatamayacaklarini bildikleri için adayliktan vazgeçirdiler, yoksa belki de onu da ayarlardilar eninde sonunda ama meymenetsizi kukla gibi kullanmak çok daha kolaydi ki zaten dogustan kukladir kendisi

bu olay bizim baskanlik seçiminde de olmustur gibime geliyor, Usta kendilerine daha yakindi ama Haci'yi da bagladilar daha beter akp kuklasi oldu gibime geliyor, ya da diger ihtimal sag gösterip sol vurdular bu da düsük bir ihtimal degil hele ki Usta ve Haci'nin beraber gülerken resimlerini görünce + Usta'nin basketbol takimina destegini görünce süphelenmiyor degilim.... kimse dogrusu budur niye sasiriyorsun demesin bu zamana kadar hangi Trabzonlu'nun birlik beraberlik yaptigi görülmüstür?, varsa da menfaat içindir

yani bence fena kandirildik, sonumuzu hiç iyi görmüyorum malesef, ama tabi Trabzonspor'a bir sey olursa onu kurtaracak olanlar "küçük beyinliler"dir , sirf akpli diye Haci'yi destekleyen the greatest 53 world leadercilar degil
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alihan'a verilen ceza teknik bir soruna uğradı ve düzeltildi. Dediğiniz gibi ceza verildi ve kaldırıldı diye bir durum söz konusu değil.
                    Bazı konularda uzlaşamasak bile bu tür astarı olmayan çok büyük idaalar atan bir yöneticiye ceza vermenizi olumlu buldum.Saolasın renktaş

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hiç değilse konuşmadığı zaman Millet birbirini kırmıyor daha sakın konuşuyorlar yada bilemiyorum
                      Haklısın tartışma olacak tabi olmalı da ama seviyeyi kaçırmamak lazım.Haklısın

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanırım yanlış gördünüz, Alihan adlı kişinin cezası halen daha durmakta, kendisine gereken cezayı verdik bundan şüpheniz olmasın.
                        yanlış görmedim, ceza verildi sonra kaldırıldı, şimdi tekrar verildi, ancak İlhan'ın dediği gibi teknik bir durum olmuştur sanırım

yoksa onca yıllık BMN'nin adam kayıracağını düşünümek bile istemiyorum.

bu arada alihanla şahsi bir sorunum yok okuyorsa yanlış anlamasın,

kurallar herkes için geçerli olmalıdır, kim olduğu önemli olmamalı.
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Neyse, güzel bir sey söyleyelim bu aksama dair.

Demek ki tümüyle zamanimizi bosa harcamiyormusuz BMN'de.

Burayi dikkate aliyorlarmis demek ki.

Yorum

• Bu marjinal kötü niyetli ve küçük beyinli taraftar getirdi bu davayi buralara. Herkes kaçti bu taraftar çocuk çoluk sokaklara cikti. Kimsenin bu taraftara laf söylemeye hakki yok. Kimsiniz siz şu taraftara kurban olun

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

Arkadas niye uzatiyorsunuz ki isi.

Tamam iyi adamdir, hastir, icinden geldigi gibi konusur, temiz yureklidir, lafini esirgemez, direk konusur, dindardir, cami yaptirmistir, milliyetcidir v.s.. Hepsine eyvallah ama bu kulubun basinda olacak kalibrede degil.

Görün artik bunu. Devler sofrasinda oturuyoruz.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programındaydı!

A

Yorum

Yükleniyor...
                                X