İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün saat 22:00'da TRT1'de yayınlanacak "Stadyum" programına canlı yayın konuğu olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
-
bi karar veremedi nere ciksam diyeİlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
-
ampullu t-shirt giyip cikarsa pek sasirmam. kupa mi.. ne kupasi.. kupa ne arar laa basbakanda... hem kupa onda olsa bana soylerdi...
basvuru yapmayacagiz... onlar kendileri getirip verecekler kupayi...
Trabzonspor camiasini adam resmen palavralarla kandirdi . cok haksizliklara ugratildik ama boyle okkali bir kazik hic yememistik.
kupa mudacelesiyle prim yapacaksin, sike her makamca tescillenince hicbirsey yapmayacaksin..
bu adam Trabzonspor camiasina ibret olmali.. capindan buyuk konusanlarin palavralarina itibar edilmemeli boyle rezilliklerin tekrar yasanmamasi adina... bakis mimik ile idare edilecek bir makam degil Trabzonspor makami,,
TRABZONSPOR BASKANI KONUSMAZ ICRAAT YAPAR...
hani nerede o icraat?? bekliyoruz... yap numaraniEn son ESER tarafından düzenlendi; 08.09.2013, 12:15.
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakşamki konu olimpiyatları niye alamadık benim başkanım olmadığı için istediği her yere çıkabilir
abi bakarsin olimpiyatlari bir ayda getiririm diyip milli olimpiyat komitesine baskan adayi olur..
olur mu olur..
sozunu tutmak gibi bir kaygi tasimiyor nede olsa.,
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLanet olsun yine rezil olacağız.Yazık çok yazık ne günlere kaldık.
Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
''Trabzonspor başkanı kanal kanal dolaşmaz, konuşmaz icraat yapar''
sözü kime aittir?
Bir de her katıldığı programda söylediği ilk cümle ''Ben hiç bir programa katılmam, beni arıyorlar davetlerini kabul etmiyorum sizi severim bu yüzden buradayım'' gibisinden cümleyi bu akşam da duymamız muhtemel.
Komik adam vesselam..
Yorum
-
Japonya'yı hain ilan etmesini bekliyorum.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
gezicilerin oyunları neticesinde olimpiyatları alamamışızdır
.ötünün gılı olduğum başbakanımı çok üzdüler hain insanlar
vb. açıklamalar yapılmasını bekliyorum
ha takım hakkında da iki laf edebilir orası da ayrı
kadro yederli olduğundan forvet almamışızdır
FM'de bu kadro 10 puan fark atar falan diyebilir
Yorum
Yorum