Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRT yanlış duydu ve alt yazı geçti.borç 180 milyon tl dedi.
    E hani borcu 140 milyona indirmişlerdi güya?
    3 ayda 40 milyon nasıl arttı o zaman?
    Borcun faizi falan olamaz bu....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• En küçük eleştiri hakaret ve meydan okuma mı oldu şimdi? Daha meydan okumadık durun bakalım.

Yorum

• [QUOTE=alihan;1919329262]Örtülü ödenekle kulüp başkanlığı yapan bir mahlukat var, başbakanın sözünden çıkmaz, talimat uygular bu sayede kupasının geleceğini zanneder.

İbrahim Hacıosmanoğlu adındaki bu insan eğer adamsa kulüp başkanlığını bırakır yada siyasi her şeyi bir kenara bırakıp adalet için savaşır. Bu kulüp çiftlik değil, ahır değil.

Ne hale geldik, eskiye şükreder olduk. Allah'ın belası herif.[/QUOTE]

bu ne şimdi?

hakaret serbest mi?
        yoksa yönetici diye ceza vermeyip üyelerle yöneticileri ayırmak mı lazım?

@cerasusun tüm söylediklerine katılıyorum
        ancak
        BMN nin her ne kadar bu olaydaki uslübunu doğru bulmasamda yaptıkları sonunda Trabzonspor kazanacaksa eyvallah derim..

samimiyetsizleri katmıyorum onların derdi Trabzonspor değil zaten...
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seçilirken çizdiğiniz yolun tam zıt tarafına giderseniz kredi kalmaz tabii ki.

Trabzonspor'un çıkarı için yasal haklarını kullan, yoksa biz yasal haklarımızı kullanacağız diyoruz.

Kanun ya da ahlak dışı bir şey demedik, demiyoruz, demeyiz.
          Tam zit tarafi nasil? Kupayi sikecilere mi verecekmis? Kulübü batirmak icin caba mi sarf ediyor? Sanki aylar, seneler gecti. Daha yeni baskan oldu, daha sicak CAS kararlari var. Hic mi tolere edilecebilecek zaman yok? O kadar süre beklemedik yani.

Yasal hak olarak, yanlis anlamadiysam, bizim baskani mahkemeye verecek BMN degil mi?

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          IHO'nun yaptiklari hata ama iyi niyetli, Bmn'nin yaptiklari ve soylemleri kötü niyetli tartismasiz, ben varya bu taraftarin her sene hakkini calarim 5'dk bos birakmam yine şikeciler insafli
          Yine aynisini yapiyorsunuz, cimbiz ile cekiyorsunuz söylenenleri. BMN'nin iyi niyetinden süphe etmedim. Ama sizin gibi bir cok üye art niyetli. Acik acik su yazinizdan bile belli. Art niyetli bir sekilde bana laf sokuyorsunuz.
          En son cerasus tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 01:25.

Yorum

• 180 milyon diye soyledi trt yqnlis yazdi bence o kadar odeme yapip borcu yukseltmemek basaridir

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niyet okuyan arkadaslar bir zahmet avatarlarinin kösesine ak bir sembol koysunlarda, bizde zor durumda kalmayalim, malum sizin kadar zeki degiliz.
              Renktaşım başkanın siyaseti kulübün içine iyice sokması bence de çok yanlış ama lütfen bari biz şu siyasi söylemleri bırakalım.Hata yapana hatayla karşılık vermek marifet mi? Hepimiz Trabzonsporluyuz

Yorum

TRT yanlış duydu ve alt yazı geçti.borç 180 milyon tl dedi.

61saat.com un haberinde başkanın ağzından çıkmış gibi haber yapmışlar, eğer öyleyse rahatladım şimdi. 170 milyon iner aşağı onu bir şekilde indiririzde 200 milyonu geçerse titanik gibi batarız.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  280 milyon TL mi, çıkıp bunu söyledi mi gerçekten ? harbi 280 milyon borcumuz mu var ? 4 ay önce 170 milyondu adam sattık uefaya girdik ordan gruplardan çıkarsak en az 5-6 milyon euro kazanacağız, transfer yapmadık transferde gelir-gider dengesi var. 4 ayda 100 milyon TL borç nasıl oldu şaka desin biri ?

saçma saçma konuşmasın 280 milyon borçmuş, la o zaman battık biz iflas ettik ???? arkadaş biz nasıl bu kadar borçlanıyoruz ben onuda anlamıyorum 2 yıldır transfer yapmıyoruz, sattığımız adamlarla aldığımız adamlar dengede, azalacağına nasıl artıyor bu borç ?
                  Nevzat Aydın ‏@zagortenay76 1 sa
                  280M nereden çıktı? Samimi soruyorum.
                  Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
                  emir ince ‏@emirince_ 54 dk
                  @zagortenay76 oşahsiyet ts başkanlığına yakıştıramadığım için öyle hitap ediyorum 180 dedi 280 yazdılar anlaşılmıyor ne dediği

Nevzat Aydın ‏@zagortenay76 53 dk
                  @emirince_ eyvallah, anladım. Yanlış yazmışlar o halde.

Iho'nun yarın ki açıklaması geçmiş yönetim üzerine olcakmıs
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    E hani borcu 140 milyona indirmişlerdi güya?
                    3 ayda 40 milyon nasıl arttı o zaman?
                    Borcun faizi falan olamaz bu....
                    Ula gene tuttun kuyruğundansahi 140 cıvarına ındırmışlerdı nolduda bırden çıkıverdı bu borç?

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

Hakaret edenleri kiniyorum . Tehdit edenleri kiniyorum. Bunlara müsade edenlere,bana en kücük bişeyde ceza verenlere YAZIKLAR OLSUN diyorum

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

Ula gene tuttun kuyruğundansahi 140 cıvarına ındırmışlerdı nolduda bırden çıkıverdı bu borç?
                        Dostum kimi kalayladın gene,ceza almışsın?
                        Arafilboylu

Yorum

• 280' cok uzak degil bence bilincaltina yerlesti nasil olsa hafizalarimizin 1 haftada reset ettigi dusunulurse şarjirleri takin 280 milyon borc yakin
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Trabzonspor başkanını eleştirenleri BMN'den ibaret görmek, art niyetli olarak nitelemek nasıl bir mantıktır. Herkes makul ve en önemlisi de ortak gerekçelerle eleştiriyor...

Ben başbakanın bu kadar dümen suyuna giren birinin Trabzonspor'un haklarını tavizsiz arayabileceğine inanmıyorum. Buna en güzel örneği bu akşam kendisi vermiştir. '' -12 puan verilerek bu iş hala kapatılabilir !!! ''

Ayrıca her konuşmasında yerden yere vurmaktan hiç bıkmadığı Sadri Şener'in, şikeye bulaşmadan temiz kalabildiği halde, siyaset ve de özellikle başbakanın müdahil olması neticesinde malum hataları yaptığını da hatırlatırım !!!

Bugün İ.Hacıosmanoğlu şike davası sayesinde hayalini kurduğu o koltuğa kavuşmuştur. Tali konulara hiç girmeden, sadece şike davasındaki geniş duruşu, 3 ayda yarattığı güvensizlik bile dikkatli olmamız-karşı durmamız için yeterlidir...
                            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakaret edenleri kiniyorum . Tehdit edenleri kiniyorum. Bunlara müsade edenlere,bana en kücük bişeyde ceza verenlere YAZIKLAR OLSUN diyorum

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                              Renktaş bence iyi niyetlisin ama sana yazılanlara aynı tarzda cevap verme bence.Sakin ve daha düşünerek cevap ver.Yanlış anlama sadece tavsiye olarak diyorum.

Yorum

• Arafilboylu

Yorum

Yükleniyor...
                                X