Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trt çöktü

Yorum

• stüdyoya saldırıyorlar

sesler geliyor arkadan

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dinlemiyorum abi kapattım çoktan, bir şey anlamıyorum dediklerinden, sizlerden okuyorum
        bence durumun varsa aç izle

başkana belli bir sıfat oluşturup o budur demekle bitirme
        belki dinlediklerin seni yanıltır

son 15 dakika söyledikleri başbakanın söylediklerinin tam tersi
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

BASKANIM SEN YÜRÜYÜŞ ICIN TALIMAT VER BEN MÜNIHTEN GELMEZSEM ADAM.DEGILIM

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hataları yok mu, var...

geri vitesleri olmadı mı, oldu...

ama şu 15 sayfada yazılan kadar da kötü değil adamın konuşması...CAS GEREKÇELİ KARARI GÖNDERİNCE BAŞVURACAĞIZ, dedi...Gelsin bakalım gerrekçeli karar, yargıtayı beklemeyeceğiz diyor, açık - net...
            Kesinlikle..

Yorum

• Başkanın konuşmaları beni tatmin etti
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kadar şey söyledi ama halen daha TFF'ye neden bir dilekçe göndermediğini açıklayamadı
                Açıkladı ama kaçırmışsın sanırım gerekçeli karar açıklansın öncelikle dedi.
                2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                https://twitter.com/U_TS1967
                https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Beyfendi Uefa'ya gitmeyi dusunuyormus
                  Ben dusunebildigini hic zannetmiyorum o kapasite yok IHO'da

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hataları yok mu, var...

geri vitesleri olmadı mı, oldu...

ama şu 15 sayfada yazılan kadar da kötü değil adamın konuşması...CAS GEREKÇELİ KARARI GÖNDERİNCE BAŞVURACAĞIZ, dedi...Gelsin bakalım gerrekçeli karar, yargıtayı beklemeyeceğiz diyor, açık - net...
                    Ne yapacakmis gerekceli karari? Uzman yönetm kadrosu ile oturup analiz mi edecek?
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Burdan kongre üyesi arkadaşlara sesleniyorum ne olursunuz aralık ayındaki kongrede başka birisinin aday olması için baskı yapın.

Ben bu adamı başkan olarak görmeye tahammül edemiyorum.

He dersiniz ki sende kulübe üye ol ordan konuşmakla olmuyor imkanım olduğum zaman bende kulübe üye olucam inşallah..

Yorum

• Çok da umrumdaydı haginin görüşü. Başkanla program yapıyosan konu dışına neden çıkarsın ki.
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Nihayet sorumu sordular. Kişilerle kurumlar ayrılsın mevzusunda ne diyecek merak etmiştim.

Yorum

• sportif yargılama ve ceza yargılamasının ayrılığı konusunda anlatmak istediği çarpıklığı 1 saat 25 dakika sonra tam olarak ifade edebildi.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• tff ye başvurmadan direkt uefaya gidersen başvurunu kapıdan almazlar... önce tffye başvur olumsuz yanıt alırsan uefaya gidebilirsin... en basit silsile yolunu bilmiyosan konuşma bari be başgan !!!
                              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadar şey söyledi ama halen daha TFF'ye neden bir dilekçe göndermediğini açıklayamadı
                                Cas in gerekceli kararini bekledigini soyledi programin basinda.
                                Gerekceli karari gorup orada yazilanlara gore gerekeni yapacagiz dedi.
                                Haksizlik yapmayalim.
                                Yanlis bulmak icin herkes kendini zorluyor.
                                Yakin bu cumlede virgul yok falan demeye baslayacaz
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X