Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sıkıntı şu ki, daha önce açık açık dediği şeyleri sonraları açık açık inkâr etmekte sıkıntı görmüyor.

Tolga satılmayacak. Satıldı.
    Volkan affedilmeyecek. 11'de.
    TFF'ye başvurmayacağız, onlar kupamızı verecekler. TFF'ye başvuracağız.

Benim eleştirdiğim adam bu ve sen beni suçluyorsun çok eleştiriyorum diye.

Bu işin artık stratejisi kalmadı. Taraftar bütün bürokrasiyi de stratejiyi de halledip CAS da dahil cezayı sağladı. Sadece TFF'ye başvuracak ve hatta bunu şova çevirmesi de bence muhteşem bir şey olur. 3 Twmmuz'dan beri şikeci fb şov yapıyor, biz elimizdeki hakkı kullanmıyoruz. aklım almıyor.
    Sizin yaptiginiz elestirmek. Ona gikim cikmaz zaten. Ama koskoca Trabzonspor baskani, daha yeni dogan bebek misali yeni baskan, ne oldu da kredisini kaybetti? Haksizlik degil mi simdi bu? Kac ay oldu sunun surasinda? Bismillah diyemedik bile.
    Hadi kredisini kaybetti diyelim, olabilir.

Kendi baskanimiza meydan okumalar ne oluyor? Yapmayin lütfen. Acik acik meydan okuyorsunuz. Bu simdi nasil Trabzonspor'un yararina oluyor?

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Örtülü ödenekle iş yaptığıyla ilgili bir tane yazılı belge paylaş o zaman.Başbakanı seviyor diyo adamı iyice yerin dibine soktunuz.Yazılı olarak kanıtlamazsan bu dediğini art niyetlisin renktaş kusura bakma.
      Ayrica bi taraftar baskanina bu kadar hakaret icerikli nasil yazi yazar. İlginc.
      Biz bi volkana sallasak hemen ceza yiyoz.
      Adamlar masallah gayet rahat salliyorlar

Raprlayacaktim mesaji ama dedimki rapor kendine gider zaten gerek yok diye dusundum.
      TRABZONSPOR

Yorum

• Yarın umarım BMN olarak bildirinin arkasında durulur ve gereken adımlar atılmaya başlanır.
        Herkese iyi geceler.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

280 milyon TL mi, çıkıp bunu söyledi mi gerçekten ? harbi 280 milyon borcumuz mu var ? 4 ay önce 170 milyondu adam sattık uefaya girdik ordan gruplardan çıkarsak en az 5-6 milyon euro kazanacağız, transfer yapmadık transferde gelir-gider dengesi var. 4 ayda 100 milyon TL borç nasıl oldu şaka desin biri ?

saçma saçma konuşmasın 280 milyon borçmuş, la o zaman battık biz iflas ettik ???? arkadaş biz nasıl bu kadar borçlanıyoruz ben onuda anlamıyorum 2 yıldır transfer yapmıyoruz, sattığımız adamlarla aldığımız adamlar dengede, azalacağına nasıl artıyor bu borç ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            harbiden buradaki insanların sinirlerini bozuyosun herşeye atlıyosun sen iho nun menejerimisin şimdide banamı sardın tatlı su kurnazı
            Yok kardesim sadece TRABZONSPOR baskanina ettigin laflara karsi direniyorum.elestiri olabilir ama agir sözler ve hakaretlere karsi her türlü savunurum.eger burdaki insanlarin sinirlerini bozuyosam acarsiniz bi başlik fatihi istemiyoruz diye bende paşa paşa ceker giderim bu forumdan sorun yok.tatli su kurnazi ne demek bi söylermisin?bilmiyorum da

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben niye Fransız aldım bu olaya
              İdare etmeye çalışıyor ya ondan dedim.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizin yaptiginiz elestirmek. Ona gikim cikmaz zaten. Ama koskoca Trabzonspor baskani, daha yeni dogan bebek misali yeni baskan, ne oldu da kredisini kaybetti? Haksizlik degil mi simdi bu? Kac ay oldu sunun surasinda? Bismillah diyemedik bile.

Kendi baskanimiza meydan okumalar ne oluyor? Yapmayin lütfen. Acik acik meydan okuyorsunuz. Bu simdi nasil Trabzonspor'un yararina oluyor?
                Sorun şu ki, miting ve Odyakmaz, bunlar konsept hatalar. Sıradan hatalar değil. Bunu yapan çalışanın kurumdan acil ihracını gerektiren hatalar. Kişisel değil, kurumun bekaası için.

Yorum

• Demek ki asgariyi bile yatırmayınca,borç birden fırladı
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seçilirken çizdiğiniz yolun tam zıt tarafına giderseniz kredi kalmaz tabii ki.

Trabzonspor'un çıkarı için yasal haklarını kullan, yoksa biz yasal haklarımızı kullanacağız diyoruz.

Kanun ya da ahlak dışı bir şey demedik, demiyoruz, demeyiz.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayrica bi taraftar baskanina bu kadar hakaret icerikli nasil yazi yazar. İlginc.
                      Biz bi volkana sallasak hemen ceza yiyoz.
                      Adamlar masallah gayet rahat salliyorlar

Raprlayacaktim mesaji ama dedimki rapor kendine gider zaten gerek yok diye dusundum.
                      Başkanın yanlış söylemleri fazla kabul.Başbakanla çok fazla içli dışlı bu da kabul.Ama böyle büyük bir iddayı ortaya yazılı bir belgeye dayandırmadan atamazsın.Ayrıca buranın adalet sistemi de demek ki böyle

Yorum

• IHO'nun yaptiklari hata ama iyi niyetli, Bmn'nin yaptiklari ve soylemleri kötü niyetli tartismasiz, ben varya bu taraftarin her sene hakkini calarim 5'dk bos birakmam yine şikeciler insafli
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          280 milyon TL mi, çıkıp bunu söyledi mi gerçekten ? harbi 280 milyon borcumuz mu var ? 4 ay önce 170 milyondu adam sattık uefaya girdik ordan gruplardan çıkarsak en az 5-6 milyon euro kazanacağız, transfer yapmadık transferde gelir-gider dengesi var. 4 ayda 100 milyon TL borç nasıl oldu şaka desin biri ?

saçma saçma konuşmasın 280 milyon borçmuş, la o zaman battık biz iflas ettik ???? arkadaş biz nasıl bu kadar borçlanıyoruz ben onuda anlamıyorum 2 yıldır transfer yapmıyoruz, sattığımız adamlarla aldığımız adamlar dengede, azalacağına nasıl artıyor bu borç ?
                          TRT yanlış duydu ve alt yazı geçti.borç 180 milyon tl dedi.

Yorum

• Niyet okuyan arkadaslar bir zahmet avatarlarinin kösesine ak bir sembol koysunlarda, bizde zor durumda kalmayalim, malum sizin kadar zeki degiliz.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TRT yanlış duydu ve alt yazı geçti.borç 180 milyon tl dedi.
                              Ben de 180 diye duydum ama alt tarafta 280 yazdılar

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

Ilker kaşınıp kaşınmadıgımı sormuştun cevabini almışsındır umarim .en son beni oyuna getirip 1 hafta ceza aldirmistin tehdit den dolayi.bu kez aldiramicaksin.özelden de yazmak istemiyorum sana canim benim

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

Yükleniyor...
                                X