Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat Erdem

Abi seninle görüşlerim aynı.İleri demokrasi ve bağımsız yargı nutuklarına zerre inanmıyorum ve de inandıramaz kimse.Ancak bu soruşturmada kafamı kurcalayan bir şey dışında herşeyin normal geliştiğini düşünüyorum şuana kadar.Tek sorun federasyonun 3 maymunu oynaması ve disiplin talimatının gereklerinden hiçbirini yerine getirmeyip hiçbirşey olmamış gibi davranması.
    En son Berk tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 19:48.
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düşer düşer yasa ayırt etmıyor ligde yapılması yasak kupada serbest diye bir madde yok yanı
      acaba kupadan mi men edilirler diye dusunmustum ama goruslerinizde eminseniz rahatladim, dussunler bank asya iyice genlesip, genisliyor.

boyle giderse bank asya icin yeni bir yayin ihalesi acilir ))

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        MAA nın söylediği söz ancak ibrahim akının durumda geçerli oluyor kişinin yaptığı kurumu bağlamaz sadece kendi çıkarı için oynamadı oynatılmadı karşı takım tarafından
        Evet kurumu bağlamaz ibb yırtar ama fener parayı veren yönetici kurumu bağlar
        Erkan Fettahoğlu

Yorum

• maa(l) kafasını kuma gömmüştü, şimdi de üstüne beton dökmesi gerekiyor...

Yorum

• İbrahim ve İskender İbb'nin futbolcuları ya, öldürün gitsin!..
            Not Important..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbolcular Akın ve Alın'ın savcılık sorgusunda İBB-Fenerbahçe maçında teşvik aldıklarını, Beşiktaş maçı öncesinde de transfer teklif edildiğini kabul ettikleri belirtildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İbb 3'ü birden küme düşer..
              futbolculardan dolayı takım küme düşmez,
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herseyi cok iyi görüyorsun ama nalamamazliktan geliyorsun gibime geliyor.
                neyini anlamamazlıktan geliyorum ?

1 haftadır hırsızı aklmak için amuda kalkılmıyor mu bu ülke de...cezai yaptırımı uygulayacak kurumun açıklama metinlerini ben mi yazdım ?

Boşuna heveslenmeyin...burası Türkiye...adım gibi eminim...sen ben burada feryad ederken...İ.AKIN'ın itirafını duyan büyük başlar telefon diplomasisine başlamıştır..."FB-BJK'yı nasıl kurtarırız" diye...M.A.Aydınlar denilen köpek, yarın çıkar "i.akın'ı vicdanıyla baş başa bırakıyorum...100 yıllık çınarları töhmet altında bıraktığı için en ağır yaptırmları uygulayacağız...FB-BJK'dan özür diliyoruz isimleri böyle işlerle anıldığı için"

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  futbolculardan dolayı takım küme düşmez,
                  futbolcular kendi aralarında şike yapmadı değil mi

Yorum

• Mehmet ALİ AYDINLAR

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Şok itiraf!

İbrahim Akın, İskender Alın kupa maçında şikeyi itiraf etti 13/07/11 18:40

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım güvenlik müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alı'nın ifadeleri soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından alındı.

Savcı, bu kişileri tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti.

habaertürk...
                      "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        futbolcular kendi aralarında şike yapmadı değil mi
                        Doğru söylüyor ibb küme düşmez ama şikebahçe düşer
                        Erkan Fettahoğlu

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MAA nın söylediği söz ancak ibrahim akının durumda geçerli oluyor kişinin yaptığı kurumu bağlamaz sadece kendi çıkarı için oynamadı oynatılmadı karşı takım tarafından
                          MAA imparator değil kendi başına yasa uydurup uygulayamaz. yasada ne yazıyorsa onu yapacak. bunu kendi de dedi zaten. bu benim şahsi görüşüm dedi ama maalesef öyle olmayacak sözünü ağzından kaçırdı kanaltürkte.. yasada küme düşürme yazıyor ve bu takımlar küme düşecek NOKTA

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak mAz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yılmaz Vural ın da kodese tıkılmasını istiyorum.
                            yanına da bayağı bir lipton ice tea alması lazım

Yorum

• Tayfur ve Serdar Adalı tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi Ntvspor.
                              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• süper kupa finali:bjk-febe...yer:metris açık top sahası...hakem:baş gardiyan recep...td:tayfur havutçu-bülent uygun...kapasite:117

gibi espriler
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X