Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeş bu söz olmamış...ülkeyi katmayalım
    ülkenin adaleti işte çok doğru söylemiş
    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• gabric fb macinca ikinci yari oyuna girdi sanirim ?

hem gabrici ankaragücüne versek neden bize karsi ilk 11 de baslamasini engellemedik ?

medya yine pisligine devam ediyor arkadaslar. sakin olalim
      En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 11:00.

Yorum

• İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya arkadaşlar Sadri Şener tutuksuz yargılanmak üzeremi serbest bırakıldı,yoksa direk serbestmi bırakıldı yani yargılanma olacakmı Sadri Şener için ?
        Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yalnız sorgulamalar tamamlansın ismi iddianameye hiç girmeyebilir. Bu yüzden şu anda tamamen serbest demek yanlış olur. İsmi iddianamede yer almazsa olay bitmiştir. İsmi iddianamede yer alsa bile ben ceza alacağını zannetmiyorum.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ŞL ön elemelerini keşke geçebilsek.....
          Bunu dün yazmıştım...

Öyle bir destek verelim ki bizimkilere biz ellerinden tutup sokalım onları şampiyonlar ligine, önce Avrupa'dakiler başlasın hiç yalnız bırakmasınlar 15 gün kaldı ilk maçımıza öyle bir destek olsun ki utansın tüm gören önüne geleni yıksın bizim çocuklar... Bunun iyi takımla kötü takımla alakası yok artık başka bir motivasyonla oynamalılar ve onlara onu verecek biziz.

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ülkenin adaleti işte çok doğru söylemiş

renktaş yazılanı ıyı oku haysiyetsiz ülkenin diyor...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu tespitler sadece benim dğeil hepimizin tespitleri. farklı birşey var mı arkadaşlar.

- 2-0 fenerbahçe kayserispor ligin ikinci yarı maçı
              - serdar kesimal'İn fenere transfer
              - bugün kayserispor'Un tff'ye destek mesajı.
              kayserinin bizimle 3-3 berabere kaldığı maçtada fb nin teşviği olduğu kesin.kayseri sezonun en iyi maçını çıkartmıştı.
              Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• bu tespitler sadece benim değil hepimizin tespitleri. farklı birşey var mı arkadaşlar.

- 2-0 fenerbahçe kayserispor ligin ikinci yarı maçı
                - serdar kesimal'in fenere transfer

Anadolu kulüplerinin hepsi ayarlanmış durumda. hepsi de tff'nin kararına destek verecekler. çünkü fenerin ikinci yarıdaki Trabzonspor, bursaspor ve gs maçı dışındaki tüm maçlarda anadolu kulüpleri ya teşvik aldılar ya da bir şekilde şike'ye bulaştılar.

bjk'lı ferrari'nin türkiyeye hiç dönmüyor olması da elbette çok manidar. hani bilerek elini kaldırıp fenere penaltı kazandıran futbolcu.

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunu dün yazmıştım...

Öyle bir destek verelim ki bizimkilere biz ellerinden tutup sokalım onları şampiyonlar ligine, önce Avrupa'dakiler başlasın hiç yalnız bırakmasınlar 15 gün kaldı ilk maçımıza öyle bir destek olsun ki utansın tüm gören önüne geleni yıksın bizim çocuklar... Bunun iyi takımla kötü takımla alakası yok artık başka bir motivasyonla oynamalılar ve onlara onu verecek biziz.
                  Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• FEDERASYON BAŞKANI SUÇ İŞLEMİŞTİR, ADLİ MERCİLERE GİDECEĞİM

Federasyon başkanının şuanda görevini yapmadığını iddia eden Hacıosmanoğlu, önümüzdeki günlerde adli mercilere suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Avukatlarına bu konuda bir çalışma yaptırdığını anlatan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Federasyonun kendi içtihatları hakkında maddeler vardır. O maddelerde nasıl görev yapması gerektiği yazılıdır. Kendi şahsi görüşüne göre karar veremez. TFF, UEFA ve FIFA'nın içtihatlarına göre karar verir. Onlar da madde madde yazıyordur. Federasyon başkanı suç işlemiştir. Almış olduğu bu kararla ona verilen görevi kötüye kullanmıştır. Ben konuyu avukatlara incelettiriyorum, madde madde dilekçe yazıp önce savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Aynı dilekçeyi ayrıca hem UEFA'ya hem FIFA'ya da göndereceğim. "

hacıosmanoğlu...
                    "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• ortalığı toz dumana çevirip alınan pis kararları gizlemeye çalışıyorlar. Çok şükür ki ( Nevzat başkanda sağlık durumu düzelip ifadesini verince serbest kalacak şüphem yok temiz olduğumuz anlaşıldı. bakalım MAA nabacak

Yorum

• TRABZON YÖNETİMİ TFF DEKLERASYONUNU DESTEKLEDİĞİ İÇİN KINIYORUM

Trabzonspor'u temsil eden insanların zafiyeti nedeniyle yıllardır şampiyonluğunun elinden çalındığını, ancak bugünkü zafiyetin daha büyük olduğunu iddia eden Hacıosmanoğlu, kulüp yöneticilerine şu eleştirileri yöneltti:

"Kulüpler Birliği Vakfı'nın deklarasyonuna orada Trabzonspor'u temsilen bulunan insanların müsaade etmesi çok çirkindir. Trabzonspor'a da Trabzon insanına da yakışmamıştır. O insanların orada buna tepki koyup kim suçlu ise suçunun cezasını çekmesi gerektiğini, böyle bir deklarasyonun yayınlanamayacağını söyleyip, o deklarasyona şerh koyup oradan çıkması gerekiyordu. O bildiriye imza atmalarını esefle kınıyorum. Bütün bunlara rağmen inşaallah Trabzonspor'un kurumsal olarak bu durumdan zarar almadan çıkmasını temenni ediyorum. Çünkü Trabzonspor'un hiçbir zaman şaibeli şampiyonluğu olmamıştır, şaibeli şampiyonluk da istemiyoruz. "

hacıosmanoğlu..
                        "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• Gözaltına alınacak bir adam varsa oda Emre Belezoğlu dur.Bu şe...sizi niye almıyolar.
                          iskefiyeli

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2-0 fenerhabçe-kayserispor-serdar kesimal-fenerbahçe...

beklenen sonuç. kayserispor'da federastyona destek vermek zorunda kaldı. gelişmeler tam da beklediğimiz gibi gidiyor arkadaşlar.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=88732
                            birakin baska kulupleri once kendimize bakalim... 1 haftadir tek bi aciklama yapmayan veya federasyon kararina + - gorus bildiremeyen bizim kulubumuze... bizimki ne yapti da kayseri yi sucluyoruz.. kayseri macinda sike yapildigina eminim.. ama bu kulup bazinda degil gene fener stratejisi olan oyuncu bazinda.. bunu KULUBE mal etmek yanlis..

benim gorusume gelirsek. federasyon son derece hakli bi durus sergiledi ( her nekadar tarafsiz olduklarina ve olacaklarina inanmasam da ) sugun elinde delil gormeden basina sizan bilgilerle karar veremezlerdi.. werdikleri kararin bi seyleri etkiledigi yok.. varsin FENER gitsin Samp.Ligine ki gidemicek o zamana kadar deliller ortaya cikacak.. ve bizde aklanilacak durumda olursak eger, samp.ligi katilim ucretinden tutun samp.primine herseylerini alicaz..bununla kalmayacagiz Tazminat davasi acacagiz (elimizden kacan oyunculardan tutunda, Samp.ligi hedeflerine, hisse seneti dususlerimize kadar)) sadece dua edelim bizim kulup aklansin gerisi kolay

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acaba diyorum bu tff başkanı maa bizimkilerin pazartesi günü sabah gözaltına alınacağını biliyorduda tff toplantısını acele acele pazartesi saat 2 de yapıp bakın Trabzonda yapmış o yüzden kimseyi düşürmüyoruz şeklinde bir kurnazlık yaparmı,bence yapar.
                              mantıklı..ama ters teper..

Yorum

• sadri şener mahkemeye sevkedildiğine göre savcının iddianamesinde adımız geçecek
                                iddianamedeki suçlama İnşaAllah şike ve teşvik diildir

tabi bir de daha nevzat şakar.ın ne olacağı meçhul

şampiyonluk bu sorunun cevabında
                                onur, emek, başkaldırı...
                                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                                LiverpoolFC

Yorum

Yükleniyor...
                                X