Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çarşı demirörenin satın almış olduğu bir gruptur
    bunun hiç alakası yok, en azılı demirören düşmanıdır çarşının çekirdek grubu
    onur, emek, başkaldırı...
    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
    LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abiciğm bir durunya nevzat bey tutuklanırsa o zaman da mı sevinecekmisiniz. Hem sadri başkan bir açıklama yapmadı daha ,bu işten sıyrılabileceğimizi hiç sanmıyorum. Ağızlarını o koca ve gereksiz konuşmaları bir ay erteleselerdi şimdi şampiyonduk ahhh ah delirmmemek elde değil.
      aynen katiliyorum. biraz bekliyelim

Yorum

• ne olacak ki! yap şike.. devam lige..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iddayı fenerbahçe maçı için kabul etti. gol atmamak için..
          E olay bitmiştir ozaman.. Fener kümede..
          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İbrahim Akın, Kuran-ı Kerim'e el basıp yemin etse ne yazar ?

Cezai yaptırım yetkisini elinde bulunduran kurumun başkanı ne diyor ?

- "kişilerin yaptıkları, krumları bağlamaz" ...

Boşuna heveslenmeyin...

Benim burnum, sürtülmekten dümdüz oldu...

Başkanı, iki as başkanı, muhasebe müdürü ceza evinde olan bir takımın UEFA'ya bildirildiği bir ülke burası...

Burası TÜRKİYE...

Adamına göre muamelenin...

Çifte standartın...

Parası olanın her zaman haklı çıktığı...

Güçlünün hukukunun işlediği...

Namussuzu haklı çıkarmak için amuda kalkanların yurdu burası !!!
            Abi gelişmeler doğrultusunda söylediklerine katılıyorum anca, UEFA ve FİFA bu işi MAAya bırakmaz. Şike kanıtlanırsa men ederim dedi adamlar. Şimdi itiraf olacak ve o takımlar avrupaya gidecek öyle mi ? Türkiye'de futbol diye birşey kalmaz avrupa bazında.

O kadarda uzun boylu değil. Bir gece ansızın kan dolaşımını durdururlar adamın..
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar bugunku gelismeler neler yeni girdim , bizden kalan kisi varmi ?
              Nevzat Şakar - Hastanede

İbrahim Akın , İskender Alın , Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı tutuklama talebiyle mahkemete sevkedildi. İskender Alın ve İbrahim Akın'ın iddiaları kabul ettikleri söyleniyor.

Yorum

• kanld atv vs. medya tff ztn baskı altına aldı medya baskı yapıor baya maa iş zor mecburuii ligden düşürcek

Yorum

• Ligler ertelenmeli, hadi onu yapamiyorsun bari o super kupa filalini oynatip komik duruma dusmesinler yahu. Bu kadar rezillik olmaz.

Yorum

• Trabzondan alinan su isadami ne oldu arkadaslar? Haberiniz varmi?
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Burada Fenerbahçe'den para alan bütün futbolcular iddaları kabul etseler bile , Fenerbahçe yönetimi ve Türkiye Futbol Fedarasyonu o kadar yüzsüzlük yaparki , yalan söylüyorlar Fenerbahçenin üzerine oynuyorlar derler..

Hatta etmeseymiş kardeşim bizene derler.

Burası Türkiye herşeye hazırlıklı olun artık !
                      En son Serdær tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 19:35.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bu şartlar altında bana göre ne Süper Kupa finali oynanır ne de lig başlatılabilir..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzondan alinan su isadami ne oldu arkadaslar? Haberiniz varmi?
                          Hiç bi yerde yazmıyor yav

Yorum

• Yapılcak şey basit.Uefa bizim lige darbe yapsın.Hakemler yabancı olsun.yabancı oyuncu sınırsız olsun.Şikesi ispatlananı gönder bankasyaya tamamdır.Temizlig budur.
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İbrahim Akın, Kuran-ı Kerim'e el basıp yemin etse ne yazar ?

Cezai yaptırım yetkisini elinde bulunduran kurumun başkanı ne diyor ?

- "kişilerin yaptıkları, kurumları bağlamaz" ...

Boşuna heveslenmeyin...

Benim burnum, sürtülmekten dümdüz oldu...

Başkanı, iki as başkanı, muhasebe müdürü ceza evinde olan bir takımın UEFA'ya bildirildiği bir ülke burası...

Burası TÜRKİYE...

Adamına göre muamelenin...

Çifte standartın...

Parası olanın her zaman haklı çıktığı...

Güçlünün hukukunun işlediği...

Namussuzu haklı çıkarmak için amuda kalkanların yurdu burası !!!
                              Kardes sana katilmiyorum.Isini yapanlar ve yapmayanlar var. Burasi degisen Türkiye. Isini yapan adli merciler, yapmayan malum Fenerli bir federasyon baskani ve nemalanan yalakalar.Nereye kadar bu böyle devam eder.Bence fazla sürmez, yolun sonu gözüküyor.Cok yakin.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nevzat Şakar - Hastanede

İbrahim Akın , İskender Alın , Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı tutuklama talebiyle mahkemete sevkedildi. İskender Alın ve İbrahim Akın'ın iddiaları kabul ettikleri söyleniyor.
                                ohoh cok guzel yane bizden tek nevzat kaldi demek oda ciksa bizim ter temiz cikip kupamizi isteriz

Yorum

Yükleniyor...
                                X