tayfur hocaya yazik oldu ya, cok sevinmistim bjk nin t. direktörlügüne basladi diye. Adam 4-5 maca cikti, ceza si kesinlesirse ömür boyu uzak kalacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi çarşı grubu 3 yıl önceki mi ? Sen baya gerilerde kalmışsın dostum , onlar çoktan gönderildi
demek görevden azledildiler, ya da emeklilikleri geldi
senin bildiklerine güvenmek durumundayım bi TS.li olarak güzel kardeşimEn son socrates tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 19:53.onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületayfur hocaya yazik oldu ya, cok sevinmistim bjk nin t. direktörlügüne basladi diye. Adam 4-5 maca cikti, ceza si kesinlesirse ömür boyu uzak kalacak.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcular Akın ve Alın'ın savcılık sorgusunda İBB-Fenerbahçe maçında teşvik aldıklarını, Beşiktaş maçı öncesinde de transfer teklif edildiğini kabul ettikleri belirtildi.
Fenerbahçe, Beşiktaş ve İbb 3'ü birden küme düşer..
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüper kupa finali:bjk-febe...yer:metris açık top sahası...hakem:baş gardiyan recep...td:tayfur havutçu-bülent uygun...kapasite:117
gibi espriler
Yorum
-
İlk olarak delimavi_1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söylüyor ibb küme düşmez ama şikebahçe düşer
uefa diyor ki her şike için bir alt kümeye
fener-sivas
fener-eskişehir
fener-ibb
fener-bjk
ts-eskişehir vb vb vb
5-6 lig aşağıya inmesi lazım fenerin...İmza...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF'den açıklama : Yönetim kurulumuz 11 Temmuz'da konuyu etik kurulu'na sevk etmiştir.
ntvspor
Ne demek bu ?paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF'den açıklama : Yönetim kurulumuz 11 Temmuz'da konuyu etik kurulu'na sevk etmiştir.
ntvspor
Ne demek bu ?nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
Yorum