Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunun hiç alakası yok, en azılı demirören düşmanıdır çarşının çekirdek grubu
    Hangi çarşı grubu 3 yıl önceki mi ? Sen baya gerilerde kalmışsın dostum , onlar çoktan gönderildi

Yorum

• ibrahim akin ve iskender hangi maclar icin sikeyi kabul ettiler, bilgisi olan varmi???
      sadece kupa macimi yoksa fenev macidamin
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Fransa ligindeki şike skandalında ligin ''şampiyonsuz'' tescil edilmesi olayı bildiğimiz gibi değilmiş.Şampiyon olan Marsilya'dan alınan kupa 2. olan PSG'ye verilmek istenmiş ancak PSG kupayı kabul etmemiş ve lig şampiyonsuz tescil edilmiş..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marsilya küme düşürüldüğünde 2. olan Paris kupayı kabul etmemiş..

Trabzonspor'dan böyle bir açıklama bekliyorum.

Şampiyonluğumuz iade edilse bile kupayı kabul etmeyeceğiz.
          açıkcası katılmıyorum ben buna.

biz alnımızın teriyle o puanları aldık kupayıda sonuna kadar haketik.

eğer böyle birşey olursa, kupa bize verilirse aldığımız kupalar içinde en anlamlısı olucak bana göre...
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu tartışmalar içerisinde en omurgalı duruşları sergileyen, kendi adamlarına "aklan da gel" diyen BJK taraftarlarına şahsen büyük saygı duyuyorum ve şimdi ne kadar üzüntülü olduklarını tahmin edebiliyorum.
            Ben de ne yalan soyliym uzuluyorum. Sitelerine de bizim icin sampiyon Trabzon'dur yazisi koyup almislardi benim gonlumu. Yazik, Allah'im n'olur bizi tertemiz cikar su sorusturmalardan. İbrahim Akin da ne pislikmis bu arada. Neyse Fb macinda aldigini itiraf ettiyse iyi bari. Nerden geldi bu bilgi?
            Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• ibrahim akının avukatı iddiaları kabul etmedik demiş. Hürriyet spor da yazıyo en son satırlarda. Neler oluyo bi anlayamadım ya.

Yorum

• Y ne düşmesi ne delili sen .....nü sağa sola atmak istedikten sonra hertürlü atarsın şimdide çıkar kişiler kurumu bağlamaz der ,ama itiraf dersin gözaltında işkence gördü der,sağlık raporu verir emniyet sahte der.
                Yani işin özü adalet sağlayıcı ve yerine getirenlerde sıkıntı oldumu yasaların istediği kadar güzel olsun pek bir fark olmuyor yani bundan çıkarım olmaz.Burada görev Türk halkına düşüyor 2 gün baskı bunların hepsinin kaçmasına neden olur futbolu mafyanın,ne olduğu belirsiz kişilerin eline CavCav gibi eski kaşarlar bırakmıştır almaya niyetide yoktur burada bir halk hareketi gerekmektedir.

Yorum

• Arkadaslar Tayfur Havutcu tutuklanacak mi? Ne güsssel bessiktassi calissstiracakti
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Futbolcular Akın ve Alın'ın savcılık sorgusunda İBB-Fenerbahçe maçında teşvik aldıklarını, Beşiktaş maçı öncesinde de transfer teklif edildiğini kabul ettikleri belirtildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İbb 3'ü birden küme düşer..
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Türkiye değişti"..."ileri demokrsi"...bağımsız yargı"...

eee !!!

hani nerede ???

bir haftadır yaşadıklarımız ne ???

ya siz de...

ya da ben de bir anormallik var ...
                      herseyi cok iyi görüyorsun ama nalamamazliktan geliyorsun gibime geliyor.

Yorum

Futbolcular Akın ve Alın'ın savcılık sorgusunda İBB-Fenerbahçe maçında teşvik aldıklarını, Beşiktaş maçı öncesinde de transfer teklif edildiğini kabul ettikleri belirtildi.

hayirdir ibb yi neden düsürdün simdi ?
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• hasan yener maçta şuan, hemen gitmiş
                          Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• beyler kimse bilmiyor mu bizden sadece ama sadece bir yoneticimiz var degil mi ? eger o da cikarsak sokakta miyiz

Yorum

Futbolcular Akın ve Alın'ın savcılık sorgusunda İBB-Fenerbahçe maçında teşvik aldıklarını, Beşiktaş maçı öncesinde de transfer teklif edildiğini kabul ettikleri belirtildi.

Sivasda gider. Düşen 3 takım geri alınır. Lig 17 takımla devam eder.
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• ben bu soruşturmanın arkasındaki gücün ve oynanan oyunun görünenden çok daha fazla boyutu olduğunu düşünüyorum
                                taşları yerinden oynatanlar çok güçlü

hatta ligtvyi yok edip, yayın ihalesini elinden alırlarsa şaşırmam
                                bunu bekliyorum
                                onur, emek, başkaldırı...
                                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                                LiverpoolFC

Yorum

Yükleniyor...
                                X