Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    + yayın: zindan tv & ligtv ortak yayını
    yok yok lig tv %100 yayınlar.

3d yayını filan yapar,bunların arsızlığının sınırı yok.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• i.akın... bana şike teklif ettiler bu doğrudur ben bunu kabul ediyorum demişse... kabul etti dedikleri iddia budur belkide

Yorum

• tff delil ?

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İbrahim Akın için söylenenler doğruysa ve içeri girerse "teklifi kabul et,parayı al" diyen imam efendiyi de suça azmettirmekten içeri almak gerekmez mi?
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak mAz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yılmaz Vural ın da kodese tıkılmasını istiyorum.
            ben çok daha fazla şeyler istiyorum o cibiliyetsiz için
            onur, emek, başkaldırı...
            kendine karşı #direnTRABZONSPOR
            LiverpoolFC

Yorum

• 11 Temmuz: bizim yöneticileri aldıkları gün...
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben çoğunu beşiktaşta görüp bazıları ile konuşuyorum hala
                demek görevden azledildiler, ya da emeklilikleri geldi

senin bildiklerine güvenmek durumundayım bi TS.li olarak güzel kardeşim
                Abi öncelikle yaşına bakmadan dostum falan demişim kusruma bakma

Ben İstanbul'da yaşıyorum çarşı grubundanda çok arkadaşım var hatta ileri gelenlerinide bilirim.Daha doğrusu daha önceki ileri gelenlerini. Demirören'e başkaldıranlar bir şekilde tasfiye edildi. Şu an ki çarşı grubu tamamen Demirören'in beslediği,satılık adamlardır. En azından ben böyle biliyorum abi

Yorum

• Böyle giderse ligdeki tek büyük takım biz kalacağız

Yorum

• ünal aysalımı etik kuruluna sevk ettiler yoksa şike olayını mı ????

Yorum

• Hakemlere ne zaman sira gelecek asil, dort gozle bekliyorum...

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunun hiç alakası yok, en azılı demirören düşmanıdır çarşının çekirdek grubu

carsi kendini fesh etme kolpasi yapip kivirdigi
                        ve tupcuden ayari yedigi gun kendini kuculttu

yeter demiroren yeter diyip ,kendilerine capulcu diyen baskani .iki pahali transfer sonra saksak yapan grup degil mi?

baskanin emriyle guti, quaresma icin tribunleri dolduran bu arkadaslar mi demiroren dusmani.

Turkiyeye dumenden anarsist durusumuz var sekli yapip rant icin birbirine takan adamlardan fazlasi degil hic biri.

Yorum

• Etik kurulu şike hakkında savcılıktan ve emniyetten gelen delilleri inceleyip daha sonra federasyona bununla ilgili rapor verecek kurul.
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yok yok lig tv %100 yayınlar.

3d yayını filan yapar,bunların arsızlığının sınırı yok.
                            örümcek kamera harbi örümcek oldu
                            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• tff IBB ye ne yapacak, buyuksehir sifatini alip Istanbul Belediye olarak devam ettirmek gibi ilginc bir cozume basvurabilirler...

Yorum

• Nevzat bey; iyiles, bir de aklan da tam olsun... Allah acil sifalar versin
                                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X