Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• federasyon süper kupayı bu durumda oynatırsa çok komik olur.. hatta ligin başlaması bile komik bi durum
    Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• Erken veya geç fener,bjk,sivas küme düşmüştür hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Super kupa fianlinin adı belli oldu
        Şiketaş_ şikebahce
        süper şike finali isimleri doğru yazalım lütfen
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Türkiye'de ayın 14'üne girdik. Bundan tam 5 yıl önce Juventus küme düşürülmüştü. İnşAllah bugün fener düşer.
          YOU'LL NEVER WALK ALONE
          OKlahoma City Thunder

Yorum

• Emniyet görevlileri: şikeyi Guiza gol atınca anladık.

Yorum

• ne bileyim yahuu, yazık diyorum, bu kadar güzel bir oyun nasıl bu hale getirilir. ne derseniz deyin üzülüyorum bütün bu tutuklananlara. yaptıklarının neticesi bu cezayı sonuna kadar hak ediyorlar ama bu oyun için değer mi be...

Yorum

• Arkadaslar lütfen Uefaya itiraz edelim.
                Fenerbahce ve Besiktas kesinlikle Ligden düsmeli.
                Daha ne olmasi lazim Allah Askina? Sikeciler.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emre , Rıdvan ve Ercan'ın içeri alındığı anı bir görsem Nevzat başkan çıkmış gibi sevineceğim
                  Şansal'ı unutmadın mı
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 31 Temmuz Akşamı Erzurum da "ŞİKELERİN EFENDİSİ" belli olacak...Sonucu çok merak ediyorum
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• arkadas besiktas kaldi td siz....bu sezon nasil baslayacak? hayretler icindeyim

Yorum

• içerde o kulübü ilgilendiren kişiler varsa bu kulüpler mutlaka bank asya ya düşecek dimi? er ya da geç?

Yorum

• Hepten karıştı ortalık. Bu federasyon bu işin içinden çıkamaz bence..

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Nevzat bey nasıl biri? Ne bileyim tanıyanlar ne diyor kendisi dindar mıdır mesela? Hak hukuk gibi konularda düşüncesi nedir? Haksızlığa nasıl bakar? Hırslı mıdır? İnatçı mıdır kafasına bir şey takılırsa illa yapar mı veya yapmaya çalışır mı? Bence şu an Nevzat beyden haber alamayacağımıza göre bu tarz şeyleri düşünürsek birkaç ihtimale varabiliriz en azından.

Agatha Christie kitaplarını okuyanlar bilir Hercule Poirot, olayları çözerken her zaman katilin kafa yapısını araştırır, biz de kısıtlı imkanlarımızla Nevzat Şakar'ın yapısını biraz olsun aralayabilir miyiz bi bakmak gerek.
                            Sağolsun kendileri cimriliği ile tanınmış biridir..Manavdan alacağı 2 kilo tometesi alması 2 saat süren tiplerden...Faruk Özak'a yakınlığıyla bilinir..Hatta O'nun isteğiyle yönetime alındığı söylenir...Hayat görüşü Sadri başkana pek uymaz...Malum bizim başkan ayık gezmeyi sevmez iken Nevzat Şakar namaz kılan oruç tutan bi adammış...Kimse onun gayriresmi bi işe bulaşacağına inanmıyor ama ŞEKER HASTALIĞINDAN kaynaklanan fevri çıkışları varmış...Örneğin emrenin mesaj olayı konusunda , emrenin menejeri Bayram Tulum'u arayıp ağzı alınmayacak küfür ve tehditler ettiği söyleniyor...Zaten Bayram Tulum Kanaltürk'ü arayıp Serhat Uluören'e TrabzonspoR'lu yönetici Nevzat Şakar beni arayıp sövüyor tehdit ediyor demişti canlı yayın esnasında....
                            KAYNAK;
                            Taka Gazetesi ve Ajanspor yazarı AYTEKİN AKAY...
                            En son legurhan tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 00:24.

Yorum

• İçim acıyor yahu. İbrahim Akın ile İskender Alın'ın polis aracına binerken ki görüntülerini gördüm. Çok yazık ya. Tayfur'a da çok acıdım..

Allah yardımcıları olsun ne diyelim..
                              En son Ahmet Öztürk tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 00:24.
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Bunlari da mi metrise gonderiyorlar?

Yorum

Yükleniyor...
                                X