Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu mazlum serbest kalırsa da sanırım büyük bir rahatlama olacak.
    mazlum da kim
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Anladığım şu ki Baransu ;N.Şakar'ın görüşmelerini biliyor ama içeriği hakkında net bilgisi yok...Eğer Sn.Şakar bizimkilerin dediği gibi gelen telefonlara cevap verip küfür etmişse sorun olmayacaktır...ama aksi bir durumu düşünmek bile istemiyorum...

Lakin şu eksik teşebbüsten tam olarak kastedilen nedir bunu bir spor hukuçusuna sormak lazım..
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        savci bu isi en ince ayrintilarini biliyor..oda bir insan sonucta..önünde iki takim var..bir tanesi neredeyse tüm maclarini yasa disi yollara bulasarak kazanmis..bir cok yöneticisi suclaniyor..tüm pislikleri savci gayet detayli bir sekilde biliyor..diger takim ise tüm bunlara ragmen sirf son macta tesebbüse niyetlenmesine ragmen ayni puani almayi basariyor..savci türkiye nin bazi gerceklerinide göz önünde bulunduracaktir..simdi baklava calan birisiyle bir katili ayni kefeye koymak oldukca büyük bir vicdansizlik olur..
        Beni de umutlandıran bu. Üstelik bildiğimiz kadarıyla telefon görüşmesinden başka da delil yok ortada
        İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neye dayanarak söylüyorsun bunu abi?

Sonucta ortada sadece tesebbüs var ise, o zaman müsabaka sonucuna etki edilmemis demektir. Yani 82 helal puan ama Sampiyonluk yok, öylemi?
        Kızma Bence dava konusu bile olmamalı. Savcı ifade alıp bırakmalı. Şampiyonluğumuz bir an evvel tescil edilmeli..
        En son asimetrik tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 23:00.

Yorum

• Samanyolu Tv yi açın ya boşverin onu bunu

Yorum

• ben aziz in tutukluluk halinin tutuksuz yargilanmaya cevrileceginden eminim..bu gerceklesmedigi takdirde öngörümü tekrar gözden gecirebilirim

ben bizim asbaskanimizin ve bjk li yöneticinin tutuklanacagini düsünüyorum..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Zeki Mazlum serbest bırakıldı mı arkadaşlar? Söylenene göre, Trabzonspor'dan bi teşebbüs olduysa bu adam tarafından yapılmıştır. Nevzat Şakar'ı tanıyanlar böyle bir olayın içinde kesinlikle olmayacağını söylüyorlar. Kullanılmış da olabilir.
              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• yarın çıkarsa nevzak şakar en geç cumaya kadar savcılığa sevkedilir ve bence oda tutuksuz yargılanmak için serbest bırakılacak nevzat şakarla ilgili sadece telefon görüşmesi var ve telefon görüşmesi tek başına delil değildir her hangi bir teknik takip öğesi ile desteklenmediği sürece askıda kalır savcı belki kanaat getirebilir birşekilde suça o zaman tutuklu yargılar ama sonuç olarak tff boyutunda bu ses kaydı delil olarak sayılmaz... bunun tam anlamıyla tff tarafından kabul görmesi için teklifin yapıldığı kişinin itiraf etmesi lazım ki zaten eğer bahsedilenler doğruysa nevzat şakar aracı kullanmış bu durumda aracı bile inkar etse yine bişe çıkmaz...

yani kısacası bir sıkıntı olacağını sanmıyorum... nevzat başka 2 güne serbest kalır... savcı tutuklu sevketse bile hakim serbest bırakır...
                bunu not edin bi yere...

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  baransu deil kütahyalıdan korkucasınz o adam cok mantıklı ve gercekten istihbaratı salam birisi baklalım bu aksam ne dicek
                  Hangi kanalda ve sat kacta konusacak?
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• nevzat şakarda bırakılır... şu ana kadar bizden alınan herkesi bıraktılar.. birşey olsaydı bırakmazlardı...

Yorum

• Maçın skorunu manipüle etmeye veya etmek için karşı tarafla anlaşmaya ama işi tamamlayamamaya eyvallah....
                      Galiba bizim durum ikisi de değil...Ulan tam laz işi
                      En son Abluka tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 23:02.
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mazlum da kim
                        trabzon'da güvenlik şirketi bulunan (uzay güvenlik), futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski trabzonsporlu yönetici.

ekşi sözlükten.

2006 yılına ait bir haber

Yorum

• mazlumu getirin banaaa
                          İmza...

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat şakar büyük ihtimalle tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedilir.
                            Mahkeme saldı saldı salmadı ayvayı yedik.
                            bu kanıya nasıl vardınız yahuu
                            telefon görüşmesine dayanarak, o zaman m.yıldızıda tutuklasalardı. adam tutuklamak o kadar kolay iş değil çok sağlam kanıt ve suç şüphesi lazım. ortada dönen laflara bakarak tutuklanır demek ne kadar kolay yahuu.
                            Trabzonlu duruşuna bakarak, hem de şakarın kişiliğine bakarak,tutuklanmaz demek daha iyi olur bence.

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mazlumu getirin banaaa
                              Aynen aynen.ççç

Yorum

• Vay anasını arkadaş ya siz hangi samanyolunu izliyosunuz?
                                Shaber de haberler var diğerinde de bi teyze çay kesiyor.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Yükleniyor...
                                X