Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kayda değer program var mı? Kanalsız kaldım
    Bu yazıyı iğrenç ötesi bir espiri yapmak amacıyla alıntılamıştım ama frenledim kendimi
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak saydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uşaklar beni Trabzonda misafir etmek isteyen var mı? Samsundan gelecam şampiyonluk kutlamalarına evelallah
      Şampiyonluk kutlaması olursa mesaj at yeter.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fenerin 2. lige düşürülmesi Türk futboluna ceza imiş ! Bize çalınan şampiyonluğumuzun iade edilmesi bize verilmiş ceza mı yani ? Biz nerenin takımıyız ?
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2004 senesindeki sampiyonlug da bize verilsin o Cem papilanin bizi yaktigi sene
          Bu iş sonuçlandığı anda formalara ikinci yıldızı takalım . Hangi federasyon itiraz edecek?

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRT 3'deki o hocanın konuşmasını merak ediyorum.
            http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3 20:51'den izleyebilirsin.

Yorum

• bitti rezil herifler...tehdit ediyorlar..yok paraymış yok bilmem ne..bu mehmet demirkolu adam sanırdım..ntv zaten tescilli fener yayın organı..trabzonu konuşan bir allahın kulu yok..utanmazlar..suç şahsiymiş..suç şahsi ama fener kazanıyor..küfür..küfür..küfür..acırım tükürüğe vallahi tükürsem yüzüne...
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                CNNturkte bedri baykam feneri konuşuyor... not:istersen dinleme daha sağlıklı
                Ne alaka...
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  CNNturkte bedri baykam feneri konuşuyor... not:istersen dinleme daha sağlıklı
                  Bıçağın tadını aldı bundan sonra bu adam iflah olmaz ...

Bıçak delisi sapık bedri.........

Yorum

• medyadan izlediğim ve adam dediklerim:başta Ekrem açıkel...Mehmet Baransu ve Erman Toroğlu...yahu adamların her dedikleri mantıklı ve bizim için olumlu.rahatlıyorum valla.

ek olarak lube ayarsızını ezen, o cahile haddini bildiren murat çelik ve mehmet baransuya saygı ve sevgilerime yolluyorum.lube küstüm oynamıyorum tirplerine girdi

Yorum

• Küme düsme durumunda takimlar ne olacak tahminen ?

Sivas düsecek peki buca ne olacak ? Veya fenerde düsecek ve konya kurtarabilecekmi bu yüzden ?

Yani küme düsenler yerine sike yapanlarmi düsecek ?
                      En son sanatik tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 21:57.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Lafa bak bireylerin üzerinden camia suçlanamazmış.angutt adam fenerbahçe başkanı
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3 20:51'den izleyebilirsin.
                          cem papilayı nasıl mal etti hoca helal olsun .
                          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• cnn takılalım dostlar..

Yorum

• bedri baykam şerefsizi 20 milyoluk camiaya bu ceza verilemez diyo itoğlu it.
                              diğer adamda mialn juventus düşürüldü onlar küçük takım mıydı diyor.
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yazıyı iğrenç ötesi bir espiri yapmak amacıyla alıntılamıştım ama frenledim kendimi
                                Özelden yap merak ettım

Yorum

Yükleniyor...
                                X