Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fener suça itilmiştir çünkü 2 büyük travma yaşadı
    Lube Ayar

Yorum

• Çok saol hocam.

Yorum

• TFF'nin tüm kulüplerin başkanlarıyla toplantı düzenleyecek olmasını olumlu bulmuyorum.

Bizim ülkemizdeki neredeyse bütün başkanlar pısırık. Çoğu da Aziz dangalağının arkadaşı.

Ünal Aysal'ın bile yaptığı açıklama ortada. İnşallah aklanırlar. Lafa bak.

Ama her türlü ŞAMPİYONLUK GELİYOR !
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lube kim beyler, ????
          Burda konusuyor ileri geri. Fenerli bir yazar.

A Haber TV kanalı HD yayınını 24 saat kesintisiz canlı izlemek ve son dakika haberleri için ahaber.com.tr adresini tıklamanız yeterli.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ntvspordaki adam çok akıllı. Olayın Fb boyutunu bırakmalıymışız

Yorum

• Lube Lube atıyor kalbimmm ...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• vallahi ben nerde internet yanimd af edsiniz ama toalete bile yanima aliyorum !!!!!!!!!!!

Yorum

• azizin cezasını aşağıya indirip mevcut şampiyonlukta takımının yanında olmasını sağlayan pfdk dan alınan var mıydı?
                  En son ferhat odabaş tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 21:52.

Yorum

• şayet bu işten bir sonuç çıkmayacak olursa artık tepki olarak kulübün kapısına kilit vurulmalı yoksa bundan sonraki 100 yılda zaten şampiyon olmamızın mümkünatı olmadığı gibi olan taraftarımıza olacak bu ülkede kendimi resmen 5. sınıf vatandaş gibi hissetmeye başladım çok zoruma gidiyor arkadaşlar her şey ayyuka çıkmış ama şu şerefsizlerin ağızlarından çıkanlara bakın ben bu adamlarla aynı ülkenin vatandaşımıyım
                    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• TRT 3'deki o hocanın konuşmasını merak ediyorum.
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        M.A.A Emre Belözoglu ile görüsmüs. M.A.A dogrulamis. Kime talimat gönderildi acaba?
                        FB'lilere olacaklara camianızı hazırlayın demişler, nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama.

Yorum

• Beyler NTVSpor Aziz'den vazgeçti artık Fener'i kurtarmaya çalışıyolar Bi bakın derim, suç şahsidir azizin suçuyla fener küme düşmemeli filan demeye başladılar, zevkle izliyorum

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam çalışta kardeşim öğle yemeğine de mi cıkmayacaksın bi yemek yer şampiyonlugu kutlarız

Bu arada TRT 3 tekı araklı lı ogretım gorevlısını dınledın mı? 1 saat kadar once.... Cem Papilaya canlı canlı giydirdi , superdı adam mutlaka ızlemelısın.......
                            Az evvel dinledim yıldız.tv den. En kısa zamanda tanışmayı düşünüyorum

Bu arada sen yeter ki gel abi. Bakırköy'deyim yarın tüm gün. İstediğin saatte görüşürüz sıkıntı yok
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonlar ligine direk biz gideriz elemelerden de bursa devam eder.
                              Fb de 2 sene sonra kadrosunda adam gibi futbolcu kalırsa intertotaya talim eder.
                              Eğer böyle birşey olursa ki bu muhtemel...

Bizim Şampiyonlar Liginde Bir Ön Eleme, Bir Play Off Oynayacağız başlığını Bursa Forumuna devredelim, orada bütün belgeler var

Allahım az mı dua ettim Genk şampiyon olsun diye

Yorum

• Lube nin ne istediği açık ve net. Lakin hukuk kurallarına aykırı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X