biri yardımcı olabilir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA, dava bitene kadar kimseye suçlama yapamayacaklarını, bu konudaki kararı TFF'nin vereceğini söylemiş, olay bu. UEFA, bu tür durumlarda işi genelde ülke federasyonuna bırakır. Dava sonuçlanırsa o zaman UEFA da bazı kararlar alabilir ama doğal olarak bu aşamada UEFA'nın FB hakkında bir karar vermesi zor, işi TFF'ye havale ediyorlar.
hergün biseyler degisiyor kafayi yemek üzereyim
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ben ciddi bir özet beklemiştim.
federasyon soruşturmanın bitmesini beklemeyecek karar için..
Yorum
-
İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Federasyon 15ine kadar karar verecek,clne kim giderse sampiyonda odur2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
UEFA karar falan veremez şu asamada. Yani öyle düşünüyorum. TFF'nin karar vermesi gerekiyor. TFF kararı davadan sonra vermeyi düşünürse, UEFA turnuvalarına Türk takımı kabul etmeyecektir büyük ihtimalle. Çünkü ederse, dava sürecinden sonra büyük ihtimalle ciddi tazminat davaları açılır.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Bu "içimden geçiyorki..." diye başlayan cümlelerde ayrı bir vaka .
Koskoca yasa var , küme düşürülme şartları AÇIK , SEÇİK , YALIN , NET .
Eğer bu kural işletilmezse gelecek yıllarda her kulüp şikeye bulaşacaktır . Eskisinden beter olacaktır . Çünkü işletilmeyen yasa gayriresmi olarak çöpe atılmış demektir .
Ve ağızdan laflar öyle bir çıkıyor ki , manalar çok başka yerlere gidiyor . İstemeden de olsa , fenerin küme düşmesini engellemeye çalışan bu yönde bir kanaat oluşturmaya çalışan güruha destek oluyorsunuz , FİKİR BİRLİĞİ YAPIYORSUNUZ .
Bu ülkenin savcıları satılık değildir . Gereğini yapacaklardır ama onlar işlerini yapmaya çalışırken onları psikolojik olarak köşeye sıkıştırmaya çalışmak en namussuz davranıştır . Bu namussuz insanların dümen suyuna girmeyin .
Tüm Trabzonsporluları uyarıyorum , ağzınıdan çıkanı kulağınız duysun . Biz adalete inanmalı ve desteklemeliyiz , tüm kalbimizle . Bu bir inanç savaşıdır .
Yorum
Yorum