Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biri yardımcı olabilir mi?

Yorum

• ortada belgelerıyle sıke var tff fener lehıne karar verırse ortada hukuk dısı bı uygulama olcaktır buda ulkede kaos yaratır sanmıyorum ben tff fenerı kollayarak karar verebılcegını

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UEFA, dava bitene kadar kimseye suçlama yapamayacaklarını, bu konudaki kararı TFF'nin vereceğini söylemiş, olay bu. UEFA, bu tür durumlarda işi genelde ülke federasyonuna bırakır. Dava sonuçlanırsa o zaman UEFA da bazı kararlar alabilir ama doğal olarak bu aşamada UEFA'nın FB hakkında bir karar vermesi zor, işi TFF'ye havale ediyorlar.
        eee hani diyorduk dün hep beraber uefa dava sonuclanmadigi halde fenerbahceyi sampiyonlar ligine red eder ismi sikeye karistigi icin?
        hergün biseyler degisiyor kafayi yemek üzereyim

Yorum

• Benim inancım tam ama benide burada yazılanlar ufaktan ufaktan germeye başladı lütfen birileri hala Fener'in kurtulamayacağını söylesin lütfen... Böylece rahatlıyorum hiç olmazsa...
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim ben ciddi bir özet beklemiştim.
            tamam işte her şey gittikçe netleşiyor..

federasyon soruşturmanın bitmesini beklemeyecek karar için..

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              link bu http://www.youtube.com/embed/PtQ-LLre9b4?hl=en&fs=1

Yorum

• Federasyon 15ine kadar karar verecek,clne kim giderse sampiyonda odur
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• bugune kadar hıc pıyasaya cıkmadıgına gore anlasılan bu ısım ya rıdvan dılmen yada sansal buyukaga
                  ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• uefadakı yprum yapan adamıda satın almıslardır bu yonde konusması ıcın

Yorum

• TFF CL'ye fenevi gönderir sonrada sezon ortası mehkeme fenevi suçlu ilan ederse TFF hepten .oka batar.

Yorum

• Belki bu video paylasilmisdi ama gene paylasmakda fayda var

Yorum

• UEFA karar falan veremez şu asamada. Yani öyle düşünüyorum. TFF'nin karar vermesi gerekiyor. TFF kararı davadan sonra vermeyi düşünürse, UEFA turnuvalarına Türk takımı kabul etmeyecektir büyük ihtimalle. Çünkü ederse, dava sürecinden sonra büyük ihtimalle ciddi tazminat davaları açılır.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bankasya 1.lig .... 1.lig bankasya

Yorum

• Bu "içimden geçiyorki..." diye başlayan cümlelerde ayrı bir vaka .

Koskoca yasa var , küme düşürülme şartları AÇIK , SEÇİK , YALIN , NET .
                              Eğer bu kural işletilmezse gelecek yıllarda her kulüp şikeye bulaşacaktır . Eskisinden beter olacaktır . Çünkü işletilmeyen yasa gayriresmi olarak çöpe atılmış demektir .

Ve ağızdan laflar öyle bir çıkıyor ki , manalar çok başka yerlere gidiyor . İstemeden de olsa , fenerin küme düşmesini engellemeye çalışan bu yönde bir kanaat oluşturmaya çalışan güruha destek oluyorsunuz , FİKİR BİRLİĞİ YAPIYORSUNUZ .

Bu ülkenin savcıları satılık değildir . Gereğini yapacaklardır ama onlar işlerini yapmaya çalışırken onları psikolojik olarak köşeye sıkıştırmaya çalışmak en namussuz davranıştır . Bu namussuz insanların dümen suyuna girmeyin .

Tüm Trabzonsporluları uyarıyorum , ağzınıdan çıkanı kulağınız duysun . Biz adalete inanmalı ve desteklemeliyiz , tüm kalbimizle . Bu bir inanç savaşıdır .

Yorum

• uefa.com da böyle bir açıklama yok
                                bilgilerinize renktaşlarım...
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X