Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu uefa ne açıklama yapmış ?

Yorum

• Yanıyorsuuun aziz başkan...Yanıyorum ama beni yakanıda yakıcam sonra bütün mahalleyi yakıcam
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Şu saatten diye sormanızın nedeni mehmet yıldızın serbest bırakılması mı?
        Bence soruşturma başladığında şampiyon olma ihtimalimiz ne kadar da şuan da o kadar
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son Bilgilere göre Sampiyon Ilan Edilmemizin Ihtimali Yüzde Kac?
          Bu ülkeden bahsediyorsan %00000,1
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Verildi mi bilmiyorum. Verildiyse editler silerim. Lütfen uyarın beni..

TFF'den Kulüplere Flaş Çağrı

TFF şike iddialarına yönelik, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla bir araya gelme kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili olarak, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla bir araya gelme kararı aldı.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile yönetim kurulu üyeleri, yaşanan gelişmeler nedeniyle hareketle bir gün geçirdi. Aydınlar, gün içinde olayı soruşturan savcı ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile görüşürken, akşam saatlerinde de Fenerbahçe Kulübü yöneticileriyle bir araya geldi.

TFF'nin İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilen görüşmeden sonra bir durum değerlendirmesi yapan TFF Yönetim Kurulu, 11 Temmuz Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla bir araya gelmeyi ve ardından da toplantı yapmayı kararlaştırdı.

TFF Merkezi'nde yapılan toplantının ardından basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin başkanlarını 11 Temmuz Salı günü saat 14. 00'de toplantıya davet ettiklerini belirterek, "Saat 16. 00'da yönetim kurulu toplantısı yapacağız" dedi.

Yaşanan olaylarla ilgili bugün genel durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade eden Aydınlar, Fenerbahçe Kulübü yöneticileriyle yaptıkları görüşme konusunda da "Biz de Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin bildiği kadarını biliyoruz. Soruşturmada gizlilik var. Daha fazla bir şey bildiğimiz yok" diye konuştu.

-Emre Belözoğlu, TFF MERKEZİ'NE GELDİ-

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu da sarı-lacivertli kulübün yöneticilerinin ardından sürpriz bir şekildeki TFF'nin İstinye'deki merkezine geldi.

Emre, basına görüntü vermemek için binadan çıkmazken, TFF Başkanı Aydınlar, sarı-lacivertli futbolcunun ziyareti konusunda "Evet Emre ile görüştük, konuştuk. Bununla ilgili bir şey yok. Ziyarete gelmiş" dedi.
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• yorumları boşverin işi polis çözecek yorumlar sadece temenni kimi bize göre kimi onlara göre konuşuyor polis gerçeği konuşacak boşuna stres yapmayalım
              Erkan Fettahoğlu

Yorum

• Lube fenerbahce 3 üncü bir travma yasamamak icin buna itilmis olabilir diyor. Birde neden daha önce o savcilar bunu yapmadilar ?

Yani fener kurban olarak göstermeye calisiyor. Yazik yaa fenere.

Trabzonspora bir bak sen kurban kim oldugunu görebilmen icin. 27 yildir sampiyonluk bekliyoruz burda.

tövbe yarababbim.

Ahmet Agaoglu baglanacak bu programa diye seyrediyorum bunu ama yanlis kanali izliyorum ben galiba ?
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Lube Ayar: Bu takım 2 sene üst üste büyük travmalar yaşadı 3.sünü yaşamamak için dedi lafı değiştirdi.Hahahahah gerizekalı az daha daha ne yapsın bu yola başvurdu diyecekdi heralde hahahahaha

Yorum

• % 61 Şampiyonuz rahat olun.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu ntvsporda konuşan rizeli kım ya izleyemıyorum
                      rızesporda yonetıcı galıba eskıdende tff deydı

Yorum

• - Bu arada gözlerden kaçıyor ama sitelerde alt tarafa yorum yapan Gs'liler fenere destek çıkıyorar yarın öbürgün fener fark atmasın diyemi yoksa yine yenilecekleri için "Zor günümüzde destek oldunuz , severim yalaka adamı hadi şimdi git bu sefer uğraşmıcam" demeleri içinmi çözemedim ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yiğit şampiyonluğu trabzonda kutlamak için 10 gün izin aldım perşembe trabzona geçiyorum
                          Yarın görüşelim abi Ama çalışıyorum
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Sonuçta adalet adına birşeylerin yapıldığına inanmaya başladı insanlar buna sevinmek lazımken yıllar öncesinde şu şu olmuştu onları niye aramadınız demek tamamen saçmalık.alexander lube seni sgt

Yorum

• NTV sporda tam bir rezillik yaşanıyor. Bu halki gerizekalı yerine koyuyorlar. Yok ya herkes beraat ederse yok suclananların sucu kabul etmesi gerekiyormuş. Şu laz şiveli adamıda sırf bu akşama ozel cıkarmışlar. Remzi bey diye agzının cicne bakıyorlar. Bugune kadar hiç gormemiştik emiz beyinizi. Yuz kızartıcı cocuklarını kurtaracak adam gibi bakıyorlar adamın agzının icine. Taktige bak. Karadeniz şiveli bir adama fb yi savundur. Yemişim sizin taktiginizi. Sahi rıdvan nerelerde yaff. En ufak habere studyoda olamasa bile Telefonla baglanmıyormuydu o rıdvan denen herif. Şimdi ortalık tozduman rıdvandan eser yok. Adamlar o kadar yüzsüz ki yok para alırken sucustu yapılması gerekiyormuş. Yok uç kişi serbest brakılmış alın işte bir şey yokmuş. Gerizekalımısınız siz. Bu milleti aptal yerine koyuyorsunuz. 3 kişi serbets brakıldı da tutukalama cıkan 19 kişi nerde gürcan. (Not kişi isimleri başharfleri kasıtlı olarak kucuk harfle yazılmıştır. Cunku kendileri buyuk harflerle yazılmaya tenezzul edilmeyecek kadardır. Ama bu parantez içinde bu durumun belirtilmesi kadar da sakıncalı kişilerdir.)
                              Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yıldız tv yi aç orda altta 20.50 den itibaren izlenebiliyor
                                .......................
                                onur, emek, başkaldırı...
                                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                                LiverpoolFC

Yorum

Yükleniyor...
                                X