zaten sampiyonluğumuzu ve fenerin küme düşme kararını tff verecektir.ama yargı neticeleri bunda tek etken bile diyebiliriz yani aziz tutuklandı ama şampiyon fener yok öle yağma
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHALDUN ŞENMAN
TFF Yöneticisi...
sekreterini tacizden tutuklanmadı herhalde....
rahat olun rahat uyuyun ben bekliyorum burda..:
serbest bırakılanlar kim bilen yok sayıya göre yorum yapılıyor...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kızacaksınız belki ama bence yarın da Sezer, Emenike gibi futbolcular serbest bırakılır.Burda kilit nokta aslında Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu ama Aziz Yıldırım'ın sorgusu sağlık sorunları nedeniyle yapılamıyor.
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike yapanlar tabiki içeri atılacak. Bu serbest kalanlar Giresun ile ilgili kişiler... Febeye değmedi ucuyok mafya ayağı ile alakası direkt olarak şikeciler izlenmiş... En ufak bir endişeniz olmasın abi...
)
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
TFF Yöneticisi...
Yorum
-
Vahh vahh! Fenevbahçe ne durumlara düştü, ayaklarına kurşun sıktılar. Allah'ın adaleti işte böyle çıkar ortaya!TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala Rıdvan Dilmen'in neden Başbakanla görüştüğündeyim????
Bilmiyorum , ama belki kendilerinii güvende hissetsinler diye.
Cok komplomu oldu diyecektim de , yaw Türkiyede komplosuz birsey mi var?Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar net yazıyorsun ki emniyet mensubu olduğundan şüpheleneceğim ama yaşında 12 hani)
Bir o yana bir bu yana savrulmuyorum... Sadece kendime güveniyorum ve delillere güveniyorum başka bir yeteneğim yok emin olabilirsin
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav 7 kişi de az mı bu 18 kişilik kadro için düşünün bi maçta 7 kırmızı kart
Gerçi bugunkü isimlerden Olgun Peker hariç hiçbiri beni ilgilendirmiyordu.En son Bekir tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 02:43.
Yorum
-
Digerleri tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildilar. Yani aklanmadilar daha.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
TFF Yöneticisi...
olgun peker menajerlik muhabbetine tutuklandı sanırım yani fenerle ilgisi yok.aynı konu tff yöneticisi ilede ilgili olabilir.menajerlik sınavlarıyla ilgili bir konu olması lazım.diğerleri zaten giresunspor vs olayları.
bizi yarın olacaklar ilgilendiriyorSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
Yorum