Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar olay,görüntü,ses kaydından sonra bu yauşak fb hiçbir ceza almazsa yeni ''v for vandetta'lar doğsa yeridir.

Adalet isteyene adalet dağıtır.

Hak edene hak ettiğini verir

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cnn takılalım dostlar..
      Cnn'de fenere ceza kesilirse tüm Türkiye'ye ceza kesilecekmiş gibi gösterilmeye çalışılıyorlar ! Bunlara göre herkes ahlaksız, herkes şikeci namuslu insan ya da kulüp yok ama sadece fener suçlanıyor

Bu yayını çok ciddi şekilde protesto etmeliyiz 10 dakikadır dinliyorum söyledikleri akıl alır gibi değil !
      En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 22:02.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zihniyete bakarmısınız. lan 20 değil 120 milyon olsanız ne yazar.
        harbi kuş beyinli bunlar yaa
        yani hakikaten bunlar işine gelince insan hakları işine gelince hak hukuk demokrasi, ama kendi çıkarlaına ters bişey oldumu en arsız en namussuz en haysiyetsiz şeyleri bile kendilerine mübah görüyolar. bunun adı dümdüz o....u çocukluğudur ya adamı dinden imandan çıkarıyolar
        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fenerliler madem geçmişe bakmak istiyor hayhay efenim, bizden başka karlı çıkacak var mı ki?
          keşke keşkeee böyle bi teknoloji olsada geçmişte yedikleri naneler gün yüzüne çıksa.
          ali şen in 96 yılından 10 sene sonra 2006 yılında dergiye verdiği itiraf röportajında dedikleri varken ..
          bazı maçları başkanlar kazanır.
          aygünün kafasında hiç bir şey yoktu.
          doktor oynayabilir sıkıntı yok demesine rağmen kafasını o derece ben sarın dedim...
          bunlar böyle insanlar işte.
          keşke geçmiş araştırılabilse.
          hırsızların kupaları ellerinden alınır.

ama medya satılık. yeni nesil bunlardan bi haber.
          tvlere kanıyorlar. feneri adam sanıyorlar. bırak feneri diğer istanbul takımalrıda farksız emin olun.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• cnndekı avukat tarafszı ve cok bılgılı uzmanlık alanı butarz konular daha oncede dınledım cokda sevıyelı takdır edıyorum

Yorum

• Şampiyonluk ve Direk Şampiyonlar Ligi ! Fener'e ne olacaksa olsun, isterse 2. kalsın banane ya !

Kel haklı Cnn'de
              Ona bakarsan Juve taraftarına da mal edilemez !
              Kapak!
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• fenerin Turk futboluna ne gibi hizmeti olmus da dusurulmesi ihanetmis? Avrupa'da basaridan basariya mi kosmus, milli takima verdigi oyuncularla milli takimi mi sirtlamis? Yahu adamlar futbolun icine etmekten baska ne yapmis... 20 milyonmuslar, ne olacak bu onlara adilik yapma hakki mi veriyor, nasil bir savunmadir bu?
                En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 22:08.

Yorum

• Bu CNN'deki kadin kim? FB'nin avukati mi ?
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu CNN'deki kadin kim? FB'nin avukati mi ?
                    Sanırım...

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi
                      arkadaş bazı insanlar ne ara bu kadar or. çoc... oldular! ulan hiç mi namus şeref yok sizde iddiaları duymadınmı. fener düşürülemezmiş. niye. 20 milyon.. hastr.!

Ben Aziz Yildirim'in yerinde olsam gidip sevmedigim kisileri öldürürüm, zira arkamda 20 Milyonluk bir camia var.

Hicbirsey olmaz...

Böyle insanlar Türkiye'de nasil yasiyorlar?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• arkadaşlar,
                        körler sağırlar birbirini ağırlar konseptinde bir dava olacak. 15 Temmuz tarihine kadar fenerasyonun alacağı karar; ''Mahkeme sonuçlanana kadar fenerasyon olarak kanaate varmamız imkansız, bundan dolayı statü aynen devam edecek yani herkes belirtilen avrupa kupalarından devam edecek'' daha sonra ise ergenekon davası gibi dava uzadıkça uzayacak ve erman toroğlunun dediği gibi pilav yemeğini sulandırıp sütlaca çevirecekler ondan sonrada şikeci fenerliler ellerini sallayarak aramızda dolaşacaklar...
                        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• dün gece bu olaylar yüzünden uyuyamadım. Bütün gün gözlerim yarı açık çalıştım. Hadi iyi geceler arkadaşlar. Güzel haberlere uyanırız inşallah..
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• renktaşlar bırakın bu Bedri Baykam gibi entelleri ressam herifi oraya bağlayan cnn'dede suç var.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çırpın fenerbahçe !

Zevk alıyorum.

Zevklerin en büyüğü ise haftaya bugün. Veya ondan önceki gün.
                              duygularıma tercuman olmuşsun kardeşim hay ağzına sağlık
                              ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Hadi, geçelim bu konuları koçum. Ne emeğinden bahsediyorsun sen? Ne seyircisinden bahsediyorsun? Geçen sezon şampiyonluğu kaçırdıkları için stadı aleve veren kimdi? Aykut Kocaman'ın emeğine yazık değil mi diyor.. Şerefsiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X