Bedri Baykam mutlulugun resmini çizebilir misin?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
renkdaşlar mahkemeye sevkedilenler hep mersin ve giresundan bu ne iş.bilgisi olan varmıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
-
Evet Lube haklı. Biz Fener'i suça ittik. O kadar iyiydik ki başka çareleri yoktu...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Fener'i küme düşüreceklerine Digiturk'u küme düşürsünler. Asıl şerefsiz onlar. Parayı verdiler diye ligle istedikleri gibi oynadılar. Şimdi de Fener'i düşürmemek için ellerinden geleni yapacaklar.
Daha bu olay ilk duyulduğunda karamsardım, şimdi daha da karamsarım.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildiFb suça itilmiş,
Fb nin küme düşürülmesi türk futboluna ihanet...
Allah belanızı versin daha diyim ki
Ya bu Fener tanri mi nedir yaaa?
Dersin ki Türkiye batacak...
Defolun gidin ya, gidin 5.sinif bir ülkede yasayin...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCNNdeki kadının saçlarını yolacağım valla.Fb yerine şampiyonluk verilen takımın şikesiz temiz olarak şampiyonluğu nasıl ispat edilebilirmiş.durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Aziz Yildirim'in yerinde olsam gidip sevmedigim kisileri öldürürüm, zira arkamda 20 Milyonluk bir camia var.
Hicbirsey olmaz...
Böyle insanlar Türkiye'de nasil yasiyorlar?
Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildiFb suça itilmiş,
Fb nin küme düşürülmesi türk futboluna ihanet...
Allah belanızı versin daha diyim kiBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCnn'de fenere ceza kesilirse tüm Türkiye'ye ceza kesilecekmiş gibi gösterilmeye çalışılıyorlar ! Bunlara göre herkes ahlaksız, herkes şikeci namuslu insan ya da kulüp yok ama sadece fener suçlanıyor
Bu yayını çok ciddi şekilde protesto etmeliyiz 10 dakikadır dinliyorum söyledikleri akıl alır gibi değil !
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCnn'de fenere ceza kesilirse tüm Türkiye'ye ceza kesilecekmiş gibi gösterilmeye çalışılıyorlar ! Bunlara göre herkes ahlaksız, herkes şikeci namuslu insan ya da kulüp yok ama sadece fener suçlanıyor
Bu yayını çok ciddi şekilde protesto etmeliyiz 10 dakikadır dinliyorum söyledikleri akıl alır gibi değil !
Mail atabilecegimiz adres varmi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum