Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bedri Baykam mutlulugun resmini çizebilir misin?

Yorum

• renkdaşlar mahkemeye sevkedilenler hep mersin ve giresundan bu ne iş.bilgisi olan varmı
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bedri Baykam'ı severim ama topu görse bomba sanar, o yüzden futbol yorumunu ciddiye almıyorum.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanırım...
          Dalalim mi?
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Evet Lube haklı. Biz Fener'i suça ittik. O kadar iyiydik ki başka çareleri yoktu...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Fener'i küme düşüreceklerine Digiturk'u küme düşürsünler. Asıl şerefsiz onlar. Parayı verdiler diye ligle istedikleri gibi oynadılar. Şimdi de Fener'i düşürmemek için ellerinden geleni yapacaklar.

Daha bu olay ilk duyulduğunda karamsardım, şimdi daha da karamsarım.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi
                Fb suça itilmiş,
                Fb nin küme düşürülmesi türk futboluna ihanet...

Allah belanızı versin daha diyim ki

Ya bu Fener tanri mi nedir yaaa?

Dersin ki Türkiye batacak...

Defolun gidin ya, gidin 5.sinif bir ülkede yasayin...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  CNNdeki kadının saçlarını yolacağım valla.Fb yerine şampiyonluk verilen takımın şikesiz temiz olarak şampiyonluğu nasıl ispat edilebilirmiş.
                  tel bağlantısı yapsalar bi laf sokardım ona beyni kilitlenirdi de neyse
                  durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Aziz Yildirim'in yerinde olsam gidip sevmedigim kisileri öldürürüm, zira arkamda 20 Milyonluk bir camia var.

Hicbirsey olmaz...

Böyle insanlar Türkiye'de nasil yasiyorlar?

Hem de krallar gibi yaşıyorlar anasını satayım.
                    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi
                      Fb suça itilmiş,
                      Fb nin küme düşürülmesi türk futboluna ihanet...

Allah belanızı versin daha diyim ki
                      kızmayın arkadaşlar, bunu diyen fenerli herşeyi kabullenmiş oluyor zaten
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cnn'de fenere ceza kesilirse tüm Türkiye'ye ceza kesilecekmiş gibi gösterilmeye çalışılıyorlar ! Bunlara göre herkes ahlaksız, herkes şikeci namuslu insan ya da kulüp yok ama sadece fener suçlanıyor

Bu yayını çok ciddi şekilde protesto etmeliyiz 10 dakikadır dinliyorum söyledikleri akıl alır gibi değil !
                        Akıl almaz olduğu için izliyoruz zaten...

Yorum

• pazartesi günü tff kararını açıklıyor arkadaşlar...
                          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Arkadaşlar lütfen imkanınız zamanınız varsa gündüz yayınlanan radyo programlarına katılmaya çalışalım. basit gibi durabilir ama kamoyunu bastırmak lazım. fb nin maruz takım konumuna getirmeye çalışıyorlar. LÜTFEN.
                            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cnn'de fenere ceza kesilirse tüm Türkiye'ye ceza kesilecekmiş gibi gösterilmeye çalışılıyorlar ! Bunlara göre herkes ahlaksız, herkes şikeci namuslu insan ya da kulüp yok ama sadece fener suçlanıyor

Bu yayını çok ciddi şekilde protesto etmeliyiz 10 dakikadır dinliyorum söyledikleri akıl alır gibi değil !

Mail atabilecegimiz adres varmi?
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bizde bi sorun yok dimi beyler şampiyon biziz yani :d
                                ....
                                BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

Yükleniyor...
                                X