Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su Aziz'in tutuklanmamasi tek kelime ile "skandal" olur...!
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• cezaevindeki gardiyan ve mahkumlar aziz başkanı yanlarına bekliyerek
      '' aziz ortaya üç lü cektir tayfaya'' sözleriyle ortalı inletiyorlar

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu ahiret kısmından atlatıp direk cehenneme gönderirler
        Shakeap orada da ahiret sorularını çalıp para karşılığı gayr-ı müslimlere pazarlamaya kalkışırken enselenir.
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 13:19.

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi
          Yanlıs biliyor olabilirim abi, Bu Marek Hamsik mi ?
          ta kendisi....

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cümleten hayırlı cumalar...Bizimle ilgili "sıkıntı" mevzuunda yönetim kanadından kimse yok...İnşallah yanıltmaz Allah beni bu bilgide....
            Erdal abi ben kaç gündür buradayım tabiri caizsse ''deli gibi'' her yorumu okuyorum ve bir şeyler kapmaya çalışıyorum.Senin söylediklerin ve medyanın yazdıklarını biraz harmanlarsam, mantıklı olanlarını çıkarırsam şöyle bir durum ortaya çıkıyor.bizimkiler bunların şike yaptığını anladı ve aralarında konuştular cengaver yürekli Trabzonlu insanlarımızda dayanamadı bunlardan hesap sordular ,fenerlilere de bunu Trabzon bastırıyor diye söylediler hem pazarlık parasını arttırmak hemde işi garantiye almak için.Ve gelinen noktada takımımız hala transfer yapmakta , başkanımız esprilerine devam etmekte,klüp olarak ilk defa doğrusunu yapmakta susmaktayız! Neden derseniz konuşursak medyanın ilgi odağı olup onların kırbaçlarına daha çok maruz kalacağız... şuan benim gördüğüm durum bu
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Haberturk te osman tanburacı döktürüyor.
              Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Fener'de yeni plan!
                Şike soruşturması nedeniyle tarihinin en çalkantılı dönemini yaşayan Fenerbahçe'de taraftarların pazar günü yapacağı protesto yürüyüşüne futbolculardan da destek geldi! Sarı lacivertli futbolcular ve teknik heyet pazar akşamı yapılacak idman için yer olarak Şükrü Saracoğlu Stadı'nı istiyor. Yönetim de bunu onaylarsa taraftarların yürüyüşü Saracoğlu'nda sona erecek ve futbolcular idman yaparken tribünden destek verilecek.

Kaynak : http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95056

- anlamadigim sike yaptiniz neyi kabullenmiyonuz...bizim hakkimiz ne olacak ? neyin protestosu bu.
                Ozaman herkes sike yapsin takimlar ceza almicaksa...
                2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sheakeap orada da ahiret sorularını çalıp para karşılığı gayr-ı müslimlere pazarlamaya kalkışırken enselenir.
                  ççççççççççç abi sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün hahahh
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fener'de yeni plan!
                    Şike soruşturması nedeniyle tarihinin en çalkantılı dönemini yaşayan Fenerbahçe'de taraftarların pazar günü yapacağı protesto yürüyüşüne futbolculardan da destek geldi! Sarı lacivertli futbolcular ve teknik heyet pazar akşamı yapılacak idman için yer olarak Şükrü Saracoğlu Stadı'nı istiyor. Yönetim de bunu onaylarsa taraftarların yürüyüşü Saracoğlu'nda sona erecek ve futbolcular idman yaparken tribünden destek verilecek.

- anlamadigim sike yaptiniz neyi kabullenmiyonuz...bizim hakkimiz ne olacak ? neyin protestosu bu.
                    Of çok etkileyici

Yorum

• izleyin arkadaslar

Yorum

• habertürk'te ses kesik ben dinleyemiyorum...
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• ya varya illla bşizide sokaklara dokucekler onumu istiyorsunuz arkadas onlar 50bin kişi ile gezer o kadıkoye biz 200bin kişi ile geliriz sadı yıkar geliriz neyin peşindesiniz artık bizde her plartformda haklarımızı savunalım ama adalet ve huhuk kuralları içerisinde

Yorum

Fener'de yeni plan!

Bunlar sunu istiyor...

Biz yaptik ama affedin...

Yani ceza vermeyin, yasa delinsin ve ceza almayalim, adaletsizlik olsun ve ceza almayalim.

Adamlarin derdi bu iste!

Ben bu kadar yüzsüz insanlar hayatimda ne gördüm ne duydum.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Fener'de yeni plan!

Aykut ve futbolcular egolarını ancak böyle tatmin ederler.Topuk yaylasında canları sıkılmış anlaşılan bunların.Gece alemi yapmak için daha neleri öne sürüp istanbula gelmeye çalışacaklar...

Yorum

• tüh yildiz tv habertürk yayininda ses yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X