İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönemli bir gelişme bence...
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman Cafer Bey Biraderim, bu söylemlerin ucu zülf-i yâre dokunur; çok tepki görürsünüz. Bu konulara girmeyin, tavisye etmem.
.
Ersun Hoca Süper bir takım kurdu Baktılarki takım süper En iyisi Biz Bu takımı Trabzonlu birisi ile şampiyon yapalım diye Efsanelerle Şampiyon yapalım diye Takımın kaç yılını yediler Başta Faruk Özak olmak üzereSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
maa yı tanık göstermeleride çok komik... 1. etik kurulu raporunu onun yöetimi hazırlamıştı fb yü suçlu bulmuştu.. ayrıca 3 temmuz sürecinin başında durum çok vahim diye açıklama yapanda kendisiydi.. şimdi ne diye tanık gösterilecek acaba...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrı bir bakış açısı Cafer abi.
Mantıklı konuşuyorsun.
Stingaciu'yu transfer(!) etseydik yine Şampiyonduk.
Zor değildi.
Haklısınız.
Yorum
-
HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU
Fenerbahçe’nin bu sezon UEFA ile yaşadığı hukuk mücadelesi herkesin malumu... UEFA Disiplin Kurulu’ndan 2+1 yıl ceza alan, UEFA Tahkim Kurulu’nda bu cezası 2 yıla inen Sarı-Lacivertliler için Şampiyonlar Ligi kapısı kapanmıştı. Ancak her şey Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) yapılan başvuruyla değişti, CAS’ın kararıyla F.Bahçe’nin Avrupa yolu açıldı. HABERTÜRK, 20 Temmuz’da F.Bahçe’yi temsil eden Martens Hukuk Bürosu’nun CAS’a yaptığı başvuru metnini manşetine taşımıştı. O başvurunun kilit noktası ise, F.Bahçe’nin 2011-12 yılında Şampiyonlar Ligi’ne gönderilmediğine vurgu yapılarak belirtilen ve ‘Bir suça iki ceza olmaz’ olarak özetlenen hukuk ilkesiydi. Sarı-Lacivertliler, UEFA Genel Sekreteri Giovanni Infantino imzasıyla 23 Ağustos tarihinde TFF’ye gönderilen mektubun da altını çiziyordu. CAS’ta 21 ve 23 Ağustos’a yapılacak duruşmalarda da F.Bahçe’nin savunması bu nokta üzerine kurulacak. Ancak kritik sorular şunlar: Deliller ne olacak? Şahitler kimler olacak? Fenerbahçe nasıl savunulacak? Infantino’nun kritik mektubu nasıl anlatılacak? İşte bu noktada F.Bahçe kulislerine bir bomba düşmüş durumda.
SON 48 SAAT
Infantino’nun bu mektubu başta olmak üzere 2011’deki CAS davasının geri çekilmesiyle ilgili dokümanlara, müfettişin raporundaki polis fezlekesine kadar sürece en hakim isim dönemin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar... F.Bahçe avukatlığını üstlenen Martens Hukuk Bürosu, CAS davasında Aydınlar’ın tanıklığının F.Bahçe’ye ciddi kazanımlar sağlayacağını düşünüyor. Aydınlar’ın o dönemdeki “F.Bahçe’yi Şampiyonlar Ligi’ne UEFA almadı” açıklamasını, CAS’taki duruşmada da net bir şekilde anlatabileceği düşünülüyor. Ancak bu noktada F.Bahçeli yöneticileri kara kara düşündüren 2 sorun söz konusu: 1- Başkan Aziz Yıldırım, Aydınlar’ın tanık olarak çağrılmasına nasıl ikna edilir? 2- M.Ali Aydınlar böyle bir davete icabet eder mi? CAS’ın verdiği takvim gereği F.Bahçe’nin tanık listesini en geç 26 Temmuz’da bildirmesi gerek. Yani önümüzde 48 saat var. Bakalım Yıldırım ne diyecek? Eğer o ‘Evet’ derse, Aydınlar bu davete icabet edecek mi?
O MEKTUPTA NE DENİYOR?
‘...Bildiğiniz gibi UEFA Şampiyonlar Ligi Yönetmeliği (2011/2012 basımı) kapsamında Nisan 2007 tarihinden itibaren bir maçın sonucunu etkilemeyi hedefleyen herhangi bir faaliyette doğrudan veya dolaylı olarak bulunan bir kulüp müsabakaya katılamaz. Katılamama süresi sadece bir yıl için geçerlidir.’
PALACİOS 'MUHATAP TFF' DİYE SAVUNMUŞTU
UEFA Genel Sekreteri Giovanni Infantino imzasıyla TFF’ye gönderilen mektup, UEFA Tahkim Kurulu’ndaki duruşmada da gündeme gelmişti. F.Bahçe’nin bu konudaki ifadesi üzerine UEFA’nın İspanyol müfettişi Palacios, “Bu, bizimle TFF arasındaki bir yazışmadır. Muhatabı da UEFA ile TFF’dir” demişti.
AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 27 Haziran’da yaptığı kritik basın toplantısında, muhalefete şöyle seslenmişti: Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, elbirliğiyle F.Bahçe’yi aydınlığa çıkarma günüdür. F.Bahçe’yi elbirliğiyle düzlüğe çıkaralım, daha sonra kongre yapıp yüz yüze hesaplaşalım...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
su an gazete okudum
spor bölümündeki bir habere göre salzburgun avukatlari mateschitze sikebahce macina sadece itirazlan cikmalarini tavsiye etti
ey büyük allahim iyki sikecilere salzburg düstü
artik salzburg elenirse mateschitz uefa yi mahveder"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki o senin bileceğin iş bende demedimki zaten hakaret ettin saygısızlık yaptın...Sadece demem yakın geçmişte yazdıklarına istinaden.Zaten o dediğin eleştirileri siyasi anlamda burada yapma şansın yok demek istediğimi anlatamıyorumki Trabzonspor üzerinden siyasete girmek hoş değil diyorum... Olaya birde şu pencereden bak Türkiyede TFF başkanı siyasi iradenin gücüyle seçildi diyoruz.TFF başkanını seçen oy veren kimler bir düşünelim.Sonrada tutuyoruz Trabzonspor siyasetten ırak dursun diyoruz. Başkan olan kişiye oy verenler zaten sporun içindekiler.Bir şekilde hepsi siyasetin içinde Lakin olaya asıl bakılması gereken şu ; TFF yönetimi özerk tamamiyle UEFA ya bağlı ve istediği an iç içlerinede karışabilir istediği an yönetime el etekte çektirebilir geçerli sebepleri olduğu taktirde bunları ne başbakana ne siyasi iradeye nede başka birine sormaksızın yapabilir.Şimdi KUPA BAŞBAKANDA DİYENLER olaya bu açıdan nedne bakmaz KUPA UEFA DA bence eğer sen şikeden şikebahçeye cezayı verir casta bunu onarsa ki onayacak UEFA tff ye gereken talimatı verecek yapmassanda GELİR BEN O KUPAYI ASIL SAHİBİNE VERİRİM YETMEZ ÜLKE FUTBOLUNADA AĞIR BİR DARBE VURURUM DİYECEK.Dedikten sonra rte istediği kadar kıvransın O KUPA TRABZONSPORA GELECEK.... O GADDAA ...
Devlet isterse TFF'nin dünya ile ilişkisini keser ve UEFA'da bizim kupamızla alakalı tek kelime söz söyleyemez.
Niye "kupa başbakanda" diyoruz ?
Bunu anlamanız için size Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Bayraktar, Faruk Özak ve Oktay Saral'ın süreç boyunca yaptığı açıklamaları okumanızı tavsiye ederim. Oktay Saral çok net şekilde kupanın nerde olduğunu söylemiştir.
Şeytanın bile hakkı yenemez elde delil yokken.
Kupanın yerini yanlış biliyor olmanız dolayısıyla eleştirilerimden rahatsız oluyor olabilirsiniz. Lütfen bunu bir kardeş tavsiyesi olarak görüp üzerine düşünün.
Sizinle benzer fikirlerde olanların oranı yaptığımız ankette bellidir. Çoğunluğun fikrini değiştirmeye çalışmadan önce lütfen kendi fikrinizin doğruluğunu tartın.
Edit: Anket'i güncelledim.En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 14:11.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaa yı tanık göstermeleride çok komik... 1. etik kurulu raporunu onun yöetimi hazırlamıştı fb yü suçlu bulmuştu.. ayrıca 3 temmuz sürecinin nasil olsa icerden arkalari saglam belge,mi belge! sbaşında durum çok vahim diye açıklama yapanda kendisiydi.. şimdi ne diye tanık gösterilecek acaba...
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF kağıt üzerinde hem devlet'e hem de UEFA'ya bağlıdır. Kurallar açısından ikisine karşı da sorumluluğu var. Ama hangisine daha fazla bağlıdır derseniz sorunuzun cevabı devlet olur.
Devlet isterse TFF'nin dünya ile ilişkisini keser ve UEFA'da bizim kupamızla alakalı tek kelime söz söyleyemez.
Niye "kupa başbakanda" diyoruz ?
Bunu anlamanız için size Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Bayraktar, Faruk Özak ve Oktay Saral'ın süreç boyunca yaptığı açıklamaları okumanızı tavsiye ederim. Oktay Saral çok net şekilde kupanın nerde olduğunu söylemiştir.
Şeytanın bile hakkı yenemez elde delil yokken.
Kupanın yerini yanlış biliyor olmanız dolayısıyla eleştirilerimden rahatsız oluyor olabilirsiniz. Lütfen bunu bir kardeş tavsiyesi olarak görüp üzerine düşünün.
Sizinle benzer fikirlerde olanların oranı yaptığımız ankette bellidir. Çoğunluğun fikrini değiştirmeye çalışmadan önce lütfen kendi fikrinizin doğruluğunu tartın.
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte tamda kendi düşüncelerimi sorguluyorken şu açıklaman kupanın kimde olduğu konusu olayı koparmıştır.Devlete bağlıdır deyip sonra isterse dünyayla ilişkisini keser demek sadece dar bir görüşten başka bişey olamaz.Kupa UEFA dadır snein benim ne düşündüğümüzün çok önemi yok aslında.Dediğin şekilde eğer dünyayla bağını koparabilri diye bir bakış açısı olsa yada fırsatı olsa hükümetin bu konu uefaya kadr gitmezdi.Şimdi Bu olay Hükümetide Türkiye Cumhuriyetinide aşmış durumdadır.Bu aşamadan sonra casın vereceği karar şikebahçe aleyhine ve uefanın verdiği karar lehine olursaki olacaktır benim fikrim Uefa gerçekten kendi koyduğu kuralalrı kaideleri uygularsa değil başbakan hiçkimse bunun önünde duramaz.Ha nasıl durur senın demen gibi dünyayla ilişiğini keserek zaten ozaman Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti ile bir federasyon oluşturur aramızda kankice maçlar yaparız..
İngilteredeki futbol şiddetinden sonra nasıl ingiliz başbakanı tüm ülke futboluyla UEFA arasındaki ilişkiyi kopardıysa, bizim başbakan da bunu yapabilir.
TFF, imkb'de hissesi olan şirketlerin geleceğiyle alakalı karar veren bir kurumdur.
UEFA kupalarında yarışmak istediği için UEFA'nın kurallarına uymak zorunda, eğer kupalara katılmayacağım derse UEFA'nın tek kelime sözü olmaz.
Sadece ingiltere değil, bunun daha birçok örneği var.
Daha ne söylemem lazım doğruyu görmeniz için ?
Edit:
Lütfen şu yazımı okuyun, varsa fırsatınız ilgili videoyu da bulup tekrar izleyin.
En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 14:24.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üstada Bu yaşanmış bir Realite
Ersun Hoca Süper bir takım kurdu Baktılarki takım süper En iyisi Biz Bu takımı Trabzonlu birisi ile şampiyon yapalım diye Efsanelerle Şampiyon yapalım diye Takımın kaç yılını yediler Başta Faruk Özak olmak üzere
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstada Bu yaşanmış bir Realite
Ersun Hoca Süper bir takım kurdu Baktılarki takım süper En iyisi Biz Bu takımı Trabzonlu birisi ile şampiyon yapalım diye Efsanelerle Şampiyon yapalım diye Takımın kaç yılını yediler Başta Faruk Özak olmak üzere
birinden kurtulduk, şimdi sırada faruk özak var
sonra da şenol güneş bu işi bilmiyor dediğimizde hayranları duygusal davrandı
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen biraz daha iyi araştırın.
İngilteredeki futbol şiddetinden sonra nasıl ingiliz başbakanı tüm ülke futboluyla UEFA arasındaki ilişkiyi kopardıysa, bizim başbakan da bunu yapabilir.
TFF, imkb'de hissesi olan şirketlerin geleceğiyle alakalı karar veren bir kurumdur.
UEFA kupalarında yarışmak istediği için UEFA'nın kurallarına uymak zorunda, eğer kupalara katılmayacağım derse UEFA'nın tek kelime sözü olmaz.
Sadece ingiltere değil, bunun daha birçok örneği var.
Daha ne söylemem lazım doğruyu görmeniz için ?
Edit:
Lütfen şu yazımı okuyun, varsa fırsatınız ilgili videoyu da bulup tekrar izleyin.
http://www.bordomavi.net/forum/showp...82&postcount=1Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstada Bu yaşanmış bir Realite
Ersun Hoca Süper bir takım kurdu Baktılarki takım süper En iyisi Biz Bu takımı Trabzonlu birisi ile şampiyon yapalım diye Efsanelerle Şampiyon yapalım diye Takımın kaç yılını yediler Başta Faruk Özak olmak üzere7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
Yorum