İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen namazini devam kil sevgili kardesim.AKP ve tüm Partiler kim oluyorlarda seni bu konuda etkiliyorlar?
Onlar kendilerini üc günlük dünya icin sattilar aman sen yanlis yapma!
Saygilar
ama öyle bi zaman gelecekki saklanacak dal bulamayacakalr
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün bu saatlerde transfer başlığında Kupa Başbakan'da dediğimde vardı 1-2 kamil orda..Bugün muhtemelen sessizce okuyorlardır..
Yorum
-
ulan be adam suriye sınırın olmş hallaç pamugu giren cıkan belli değil pkk devlet kurdu kuracak içerdeki gezi parkı olayları almış basını gitmiş cari açık anası ağlamıs dopıngin içine batmıs bi spor
gelmiş bize cas uefa deyip zırlavılıyo..gün gelecek birbirinizi yersimiz inş
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecahillik zor zannaat olsa gerek..hayatımda gördüğüm en cahil başbakan..
önüne gelene parmak atiyordu, yinede sükretmek lazim....insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-o şahıs çaldığı kupayı evine mi götürdü uğruna alçaldığın fenerbahçenin müzesine mi götürdü.hadi ayır bakalım kişiyi kurumu,
-uefanın kuralları satır gibi tepede duruyormuş düzeltilmeliymiş,
o satır dürüst insanlar için durmuyor ki,senin savunduğun hırsız o.ç.ları için duruyor,sen niye rahatsız oluyorsun ki,sen dürüst-adaletli-Allah korkusu olan birisin ya.
Yorum
-
Bir Basbakan cikip "savcimizi, mahkemedeki hakimimizi, yargitay bassavcimizi, vermis olduklari yürekli kararlar icin kutluyorum. Hickimse cezasiz kalmamali. fenerbahceliyim ama haksiz kazanclar iade edilmeli" deseydi, suan o basbakani secmeyen fenerlide olsa söverdim...
Bunun tersini yapan basbakan, ve destekleyen muhalefet...
Allahim Trabzonsporumuz diyorum ama, devletimizi bu tür insanlardan koru...
Yorum
-
Bir sözümde basbakancilara!
Bende 2 kere oyumu ona verdim. Bütün Trabzonsporlularin kulaginin arkasi kaldiydi öpülmedik...
Basbakan ne diyor "20-25 milyon fenerli, 15-20 milyon bjkliyidemi cezalandiralim"
Hakli! 40 milyonu cezalandiracagina 8 milyon TS'liyi cezalandirir tabi. Bu noktada bizim kulagimizin arkasi tabir ettigimiz yer iste...
Trabzonsporlu Torununun yüzüne nasil bakacaksin Sayin Erdogan!
Yorum
-
daha iki gün önce yazdım seçim ve oy kimsenin umurunda değil, Karadeniz geneli kemik oy veya benzer bir hal aldı, o yüzdendir ki devletin bekasını düşünen karadeniz insanı pusulaya şampiyon yazacakken vicdanı buna dur der yahu bir oy deyip geçmeyeyim deyip adam gibi oyunu verir. yani geçen günde yazdım fire verecekse bir parti bu ak olur kara olur çok büyük bir sayı olmayacaktır o yüzden oy yüzünden mhp bile bizleri gözden çıkarmışken Akp veya chp nin umurunda mı olacağımızı zannediyordunuz, artık bu siyasi kaygı işini bence rafa kaldıralım. Ayrıca siyasi kaygı olması için herhangi bir seçimde oy verecek herkes aynı şeyi yapar o seçim çok "saçma!" veya "ters!" bir sonuç çıkar o zaman millet endişe eder. yada Ülke genelinde bir tepki oyu belli olacak bir hareket ama işte biz Vatansever insanlarız vatanın Bekası için bunu yapmayız. yapsak bile az kişi kalırız.
sonuç : Buradakilerin umurunda olduğu kadar seçim ve bizden çıkacak oy kimsenin umurunda değil, göreceksiniz seçimde dediğim olacak, meydanlar dolacak, Trabzon ve Trabzonspor coşacak !!!!
O kupa gelecek;ancak kişilerle kurumları ayırt etme zekasını gösteren sözde dindar zatlar, vücud ile ruh ayrıldığında Allah'tan günahları vücudum işledi ruhum temizdir deyip af isteyebilecekmi?(not : iman kişi ile Allah arasındadır, 5 vakit namazı herkesin görebileceği bir şekilde yaşarsın gerisi zaten kimsenin görmeyeceği şekilde olur namazda 10'ar dakikadan 50 dakika, ya geriye kalan 23 saat-o yüzden Para ile İman'ın kimde olduğu bilinmez derler ya, bir kişiyi iman ediyormış gibi dindar başkasını umursamıyormuş gibi inançları zayıf olarak işaretlememeye çalışıyor(um). Ancak ülke idaresindekilerin bu durumları için Allah Merhamet etsin ve İslah etsin diyorum-Allah bilir ne diyeyim)
ikisi bir fidanın güller açan dalısı ve dallamasısın aziz ve fenerbahçe.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 26.07.2013, 19:09.
Yorum
-
Tamamen 3. Dünya ülkesinde görülebilecek bir açıklama ve yapan başbakanda ancak 3. sınıf bilgi ve görgüye sahip tek bildiği dini kullanıp koyunlaştırdığı bir takım insanları onlara bidat etmesini sağlamaya yönelik bir takım teşebbüsleri pay-i tahtının bekası için doğru ve hakkı çiğnemeyi mutad edinmiş karakterin konsante haline getirilmiş hali diyebiliriz. Daha önceki icraatı ve söylemleri zat- muhteremin halet-i ruhiyesi ve beyanları mazlumun yanında olmaktan çok uzak güçlünün ve ezenin yanında olmayı genel iradesi bu şekilde teşekkül etmiştir. Son açıklamaları Trabzonsporlu olarak beni taacübe uğratmamış derin bir hüzne gark etmiştir Kendisi adına talihsiz açıklamaları silsilesinin son halkasına eklenmiştir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
Yorum